Labas rytas.

)
) 

gerų atostogų jums
 gerų atostogų jums   pagaliau ir jūs nors truputį pailsėsit
 pagaliau ir jūs nors truputį pailsėsit  ar gulite tik paplūdimyje, ar dar kiek ir pakeliaujate?
 ar gulite tik paplūdimyje, ar dar kiek ir pakeliaujate? tai tas kiek kliuvo ir nelabai patiko
 tai tas kiek kliuvo ir nelabai patiko 
 ir dabar juokiuosi iš to savo naivumo. Beje, ir šiandien valgėm smidrų, savo pasiaugintų, ir vyrui pasakojau tą savo istoriją
 ir dabar juokiuosi iš to savo naivumo. Beje, ir šiandien valgėm smidrų, savo pasiaugintų, ir vyrui pasakojau tą savo istoriją   taip smagiai paskaičiau
 taip smagiai paskaičiau   aš tarybiniais laikais nedaug kur važiavau, paauglė Kijeve buvau, dar Maskvoje du kartus ir dar Tiumėnėje dvi savaites su šokių kolektyvu. Gal iš šios kelionės daugiausiai įspūdžių likę nei iš kitų
 aš tarybiniais laikais nedaug kur važiavau, paauglė Kijeve buvau, dar Maskvoje du kartus ir dar Tiumėnėje dvi savaites su šokių kolektyvu. Gal iš šios kelionės daugiausiai įspūdžių likę nei iš kitų  aš dabar kiek daugiau pavažinėju, ypač šiais metais
 aš dabar kiek daugiau pavažinėju, ypač šiais metais  
  Dičkį paikdavome mano močiutei,mamai arba anytai ir rizikuodavome.Dieve su tokiu kledaru,žiguliu.
 Dičkį paikdavome mano močiutei,mamai arba anytai ir rizikuodavome.Dieve su tokiu kledaru,žiguliu.  Oi mes tiek rizikos per gyvenimą turėjome,nedirbome ramaus darbo .
 Oi mes tiek rizikos per gyvenimą turėjome,nedirbome ramaus darbo .  Maniškis dabar senatvėje apsiramino,aš dar ne.
 Maniškis dabar senatvėje apsiramino,aš dar ne. 

Dar nesimaudėme jūroje po langais taip gera prie baseino.Jau baigiame įžymias vietas aplankyti.Stengiamės kuo mažiau muziejų,o gėrimės gamta,kalnais,vienuolynai..........
 Dar nesimaudėme jūroje po langais taip gera prie baseino.Jau baigiame įžymias vietas aplankyti.Stengiamės kuo mažiau muziejų,o gėrimės gamta,kalnais,vienuolynai..........  Po truputi deginamės.
 Po truputi deginamės. Šiandien +27,einu degintis.
 Šiandien +27,einu degintis.  

Dar nesimaudėme jūroje po langais taip gera prie baseino. Jau baigiame įžymias vietas aplankyti. Stengiamės kuo mažiau muziejų, o gėrimės gamta, kalnais, vienuolynai..........
 Dar nesimaudėme jūroje po langais taip gera prie baseino. Jau baigiame įžymias vietas aplankyti. Stengiamės kuo mažiau muziejų, o gėrimės gamta, kalnais, vienuolynai..........  Po truputi deginamės.
 Po truputi deginamės. Šiandien +27,einu degintis.
 Šiandien +27,einu degintis. 
 labai džiaugiuosi, kad nuvažiavot, jūs tikrai verti tokio poilsio
 labai džiaugiuosi, kad nuvažiavot, jūs tikrai verti tokio poilsio   Gal paskui kada ir kelias foto parodysi kur nors
 Gal paskui kada ir kelias foto parodysi kur nors   

Svečiai nenuvalgė ridikėlių,peraugę,laukia nurovimo,vietoje jų susodinti pomidorus.Pomidorai jau pažastų priaugino.Vienu žodžiu raitytis rankoves nuo sekmadienio.
 Svečiai nenuvalgė ridikėlių,peraugę,laukia nurovimo,vietoje jų susodinti pomidorus.Pomidorai jau pažastų priaugino.Vienu žodžiu raitytis rankoves nuo sekmadienio.  

Kai paskaičiau kiek darbų laukia, tai pirma mintis - to poilsio kaip nebūta
  Kai paskaičiau kiek darbų laukia, tai pirma mintis - to poilsio kaip nebūta  bet vis tiek ir aplinką pakeitėt, ir pailsėjote, ir naujų kraštų pamatėte
 bet vis tiek ir aplinką pakeitėt, ir pailsėjote, ir naujų kraštų pamatėte   O viskas spės sudygti, suaugti ir derlių gerą duoti
 O viskas spės sudygti, suaugti ir derlių gerą duoti   
  šį savaitgalį suvažiuoja virš 30 svečių (darbinių, dauguma jų uzbekai, pas kuriuos buvome praeitą savaitę), kitą savaitę pas mus renginys visą savaitę. Tai šią savaitę pasiruošimai, kitą renginiai, o dar kitą baigiamųjų darbų gynimai..... žodžių rūpesčių visas tris savaites, užtat paskui jau - beveik atostogos
 šį savaitgalį suvažiuoja virš 30 svečių (darbinių, dauguma jų uzbekai, pas kuriuos buvome praeitą savaitę), kitą savaitę pas mus renginys visą savaitę. Tai šią savaitę pasiruošimai, kitą renginiai, o dar kitą baigiamųjų darbų gynimai..... žodžių rūpesčių visas tris savaites, užtat paskui jau - beveik atostogos   (nors iki tikrų dar tolokai, čia palyginimas su šių savaičių krūviu).
 (nors iki tikrų dar tolokai, čia palyginimas su šių savaičių krūviu). turiu užsakius kelis krūmus bijūnų, tai reikia paimti juos ir pasodinti, kiek tie vargšiukai gali būti nepasodinti, pas pardavėją.
 turiu užsakius kelis krūmus bijūnų, tai reikia paimti juos ir pasodinti, kiek tie vargšiukai gali būti nepasodinti, pas pardavėją.

Na bet ir užsispyrimą turi?
 Na bet ir užsispyrimą turi? Darbai niekada čia nesibaigs.
 Darbai niekada čia nesibaigs.  
  Marti mados infekcijoje dalyvauja,Ignė ruošiasi gimtadieniui,tai niekas be mb gimtadienio ir negrįš.
 Marti mados infekcijoje dalyvauja,Ignė ruošiasi gimtadieniui,tai niekas be mb gimtadienio ir negrįš.