Labas rytas.
Kaip savaitgalis MamaEgle?
Pragulėjau darže,gėlyne,šiltnamiuose.Dar paskutinė minutė turėjome klientus,tai ant greičio reikėjo sutvarkyti namuką.

Bangele,rimtai negaunate lietaus?
 Aš gaudau saulę,skalbinius išdžiovinti.

Na bet ir užsispyrimą turi?
 Na bet ir užsispyrimą turi? Darbai niekada čia nesibaigs.
 Darbai niekada čia nesibaigs.  
  Marti mados infekcijoje dalyvauja,Ignė ruošiasi gimtadieniui,tai niekas be mb gimtadienio ir negrįš.
 Marti mados infekcijoje dalyvauja,Ignė ruošiasi gimtadieniui,tai niekas be mb gimtadienio ir negrįš.  

), o svečių pilna katedra
), o svečių pilna katedra  40 žmonių, pagrinde iš Uzbekijos. Mes pirma pas juos, dabar jie pas mus. O pila šiandien kaip iš kibiro, jie vargšiukai striukių neturi, šalta jiems, vaikšto susigūžę ir sustirę.... net gaila žiūrėti.
 40 žmonių, pagrinde iš Uzbekijos. Mes pirma pas juos, dabar jie pas mus. O pila šiandien kaip iš kibiro, jie vargšiukai striukių neturi, šalta jiems, vaikšto susigūžę ir sustirę.... net gaila žiūrėti.  man kažkada buvo bile galvą kur padėti, o dabar jau irgi tai kieta, tai nepatogu, tai šonus spaudžia, tai per karšta..... kaip ta princesė ant žirnio - viską jaučiu.
 man kažkada buvo bile galvą kur padėti, o dabar jau irgi tai kieta, tai nepatogu, tai šonus spaudžia, tai per karšta..... kaip ta princesė ant žirnio - viską jaučiu. 

vakar nuvažiavom į parduotuvę, nupirkom įrankius, susiplanavom važiuoti žolę pjauti kitą savaitgalį. Bet kaip sakoma žmogus planuoja, o..... vakare paskambino MB sūnus ir pakvietė savaitgaliui pas marčios tėvus tėvo dieną paminėti. Bet sakiau į sodybą tada sekmadienį važiuosim, reikia pradėti tvarką daryti, o tai kol mes prisiruošime sugrius ten viskas......
 vakar nuvažiavom į parduotuvę, nupirkom įrankius, susiplanavom važiuoti žolę pjauti kitą savaitgalį. Bet kaip sakoma žmogus planuoja, o..... vakare paskambino MB sūnus ir pakvietė savaitgaliui pas marčios tėvus tėvo dieną paminėti. Bet sakiau į sodybą tada sekmadienį važiuosim, reikia pradėti tvarką daryti, o tai kol mes prisiruošime sugrius ten viskas......

reiktų gal kada mums su podružkėmis sudalyvauti
 reiktų gal kada mums su podružkėmis sudalyvauti  , toks netolimoje ateityje būsimų pensininkių būrelis
, toks netolimoje ateityje būsimų pensininkių būrelis 
 namie nėra patogi lova
 namie nėra patogi lova  sofa-lova, kieta ir nepatogi
 sofa-lova, kieta ir nepatogi  antčiužiniai geriau, bet nepadeda. Pernai pas marčios tėvus sodyboje nakvojome, tai nežinau kaip ten buvo ar to šimtamečio namo aura gera, ar lova senovinė, ar viskas viename, bet seniai taip gerai buvau išsimiegojus. Dar dabar Grenoblyje viešbutyje buvo geras čiužinys, bet užtat Taškente lova - karališka, gal kokie 2,5 m pločio, tai varčiausi visaip aš joje
 antčiužiniai geriau, bet nepadeda. Pernai pas marčios tėvus sodyboje nakvojome, tai nežinau kaip ten buvo ar to šimtamečio namo aura gera, ar lova senovinė, ar viskas viename, bet seniai taip gerai buvau išsimiegojus. Dar dabar Grenoblyje viešbutyje buvo geras čiužinys, bet užtat Taškente lova - karališka, gal kokie 2,5 m pločio, tai varčiausi visaip aš joje  

MB gavo tikrai 10 gėlimų.
 MB gavo tikrai 10 gėlimų. 

Tikrai jau daug metų
 Tikrai jau daug metų  jau tavo mažajai kiek, prisimenu kaip į pirmą klasę pradėjo eiti, o atrodo lyg pernai buvo....... tai kiek tada mums??? manęs kai paklausia kiek dukrai metų, juokiuosi, kad geriau tegul neklausia, nes pradedu galvoti kiek man tų metų
  jau tavo mažajai kiek, prisimenu kaip į pirmą klasę pradėjo eiti, o atrodo lyg pernai buvo....... tai kiek tada mums??? manęs kai paklausia kiek dukrai metų, juokiuosi, kad geriau tegul neklausia, nes pradedu galvoti kiek man tų metų  o sau vis jauna atrodau
 o sau vis jauna atrodau  tik kai prisimenu save metų iki 30 ir tas tetas, kurioms tuo metu mažiau metų buvo nei man dabar, pradedu galvoti, kad jos man toooookios solidžios atrodydavo.....
 tik kai prisimenu save metų iki 30 ir tas tetas, kurioms tuo metu mažiau metų buvo nei man dabar, pradedu galvoti, kad jos man toooookios solidžios atrodydavo.....