Labas rytas
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 17, 07:16)
Labas rytas.
Oho tai jūs turtingos žeme.Tai gal nuomuojate?Pas mus ūkininkas norėjo net mūsų 30 arų išsinuomoti.Susirinko visas žemes aplinkui.MB sesers 50 arų išsinuomavo,tiek metų nedirbama žemė buvo.
Kaip man užteks svečių.Pakvietėme mb dvi puseseres su vyrais.Ir daug jaunimo.Mūsų karta baigia išeiti kažkaip,tai gaunasi jau vien mano vaikų su antromis pusėmis,sūnėnas su antra puse,(sesė Turkijoje),mb sesuo atvažiuos,gal ne su visais trimis vaikais.Užteks svečių.
Vakar tašes parvilkome,šiandien raitysiuosi rankoves.Vakare vaikai atvažiuos,gal padės kažkiek?

Na ir gerai jaunimas įneš vėjo.
Šaunuolės,kad mamą nuvežėte pailsėti.Atveš vaikai irgi mano mamą.Gaila be nakvynės,prižiūri sesers šunį,reikia vedžioti.
Dar prisipirkau nukainuotų jurginų vasarinių,chrizantemų,lauksiu kol klientai išvažiuos,susodinti reikės.
Pinavijas susodinai MamaEgle?Mano pernykštės nurašytos pradeda skleistis.Viena kokį ružavą žiedą gražų davė.Laukiu dar kitų.Porą krūmų dar be žiedų šiemet.O buvo nurašytos.
Gerai būtų, kad kas bent jau taip žolę nupjautų ir pasiimtų. Ir mokesčio neimčiau jokio

Ankščiau kaimynai sutvarkydavo, daugiau gyvuliukų laikė, tai ar nuganydavo, ar nušienaudavo. Prieš kelis metus kaimynas mirė, liko kaimynė viena, tai dabar pasiliko kelias avytes, sako "kol šieno dar turiu žiemai, tai palaikysiu, o paskui ir jų jau nelaikysiu". Vasarai paganymui užtenka kiek pati žemės turi, labai nedaug pas mus gano, prie prūdo daugiausiai, o likusioje teritorijoje auga žolė kaip pašėlusi. Žiūrėsim kaip savaitgalį seksis (planuojam ir sekmadienį važiuoti, reikia žoliapjovę išnaudoti). Jeigu didžiąją dalį nupjauti, tai paskui ir su trimeriu gali bus prižiūrėti.
Svečių skaičius labai greitai renkasi. Atrodo vienus pakviesiu, kitus, o žiūrėk jau ir 15-20 žmonių

Dar seniau kol vaikai maži buvo, mažiau buvo, o dabar suaugo jaunimas, jau su savo pusėmis važiuoja, tai ir dvigubinasi viskas. Spėsi viską pasiruošti, nepergyvenk. Kažkaip mažiau dabar žmonės valgo. Seniau po du karštus minimum ruošdavo, dar kiek šaltų visokių, dabar žymiai mažiau valgo visi. O jei dar sodyboje, gamtoje, tai pasibarsto, kas prie stalo, kas prie kepsninės ir labai gerai būna,
Šiandien dar į kirpyklą, o tai jau nesusitvarkau su plaukais. Bet prieš atostogas gal ir vėl reikės kirptis, tikriausiai iki rudens nedatrauksiu