Labas rytas
grįžom iš sodybos vakar. Buvom nuo trečiadienio vakaro, tai vakar išvažiuoti nelabai norėjosi.... Ketvirtadienis kiek lietingesnis buvo, tai nuvažiavom į Senukus ir nupirkom didelį skėtį, ir mažą šaldytuvą, šiuo pirkiniu tai labai džiaugiuosi, bus galima daugiau visko atsivežti ir saugiai laikyti. O tai turėjau tokį kelioninį šaltkrepšį, kur kapsulės daugiausiai parą laiko. Tai kai tik savaitgaliui važiuojam, tai dar dar ištempiu, bet va kai ilgesniam laikui ir paskui bėda. O šventinę dieną iškėlėm trispalvę sodyboje

manau, kad paskutinį kartą trispalvė ten buvo iškelta dar Smetonos laikais
MB žolę pjovė, teritoriją tvarkėm. Kol kas ne viską galima pjauti su traktoriuku, daug kas su trimeriu, tai laiko sąnaudos labai didelės. Norėjau kambaryje pradėti nuo sienų dažų nuiminėti, bet nusprendėm, kad geriau bus gipso kartono plokštėmis išklijuoti viską, o tada jau dažyti ar tapetus klijuoti.
QUOTE(IngridaB @ 2023 07 06, 06:04)
Labas rytas.
Su švente.
Nesimiega bute.Karšta,mašinos važiuoja.
Gaila lietų žada man mieste avietes skinti reikia,o vyšnių kiek.Paliksiu dar labiau sunokti vynui,kitai savaitei.Jaučiu kalbinsiu mb jei ir lis,važiuoti garažo tvarkyti.Ten darbo sočiai,na nesedėsime be darbo tikrai.
Kaip Jūms sekasi?Sodyboje?
Karšta ir man namie. Langas atidarytas, visai prie jo miegu, tai dar naktį kiek įpučia vėsesnio oro. Nors šiais metais dar ventiliatoriaus nejungiau, o prieš tai kelis metus jis paromis sukdavosi jau nuo birželio vidurio.
QUOTE(IngridaB @ 2023 07 07, 07:35)
Netvarkėme garažo,čia aš aptingau.Aviečių dar irgi tik pavalgyti paskyniau,tegul noksta,
Už tai miškan nusigrūdau,voveraičių vakarienei pasirinkau,du baravykai,kazlėkiukai.Mama vaistažolių prisirinko.Prieš lietų spėjome.Dvi kojines numezgiau,filmą pažiūrėjau,tinginio diena buvo.
Šiandien atgal,kientai atvažiuoja po pietų,tai tik spėk tvarkyti,kad laiku buvę išvažiuotų.

Spėjome ir statybinius įrankius,medžiagas susipirkti,kad šiandien negaišti.Spynos priestatui niekaip nerandame,bandysime šiandien ieškoti dar.

Na ne veltui diena praėjo.
Ir tau pailsėti reikia, o ir kaip sakai, kad aptingai, bet kiek dar nuveikei. Mes voveruškų sodyboje radome, bet visai nedaug, kokiam padažui ir sriuboje skoniui sudaryti tik. Dar jonažolių priskyniau, palikau džiūti, sako vaistas nuo 99 ligų.
QUOTE(IngridaB @ 2023 07 08, 07:23)
Na vakar suskyniau raudonus serbentus.
Liko juodieji.Gal 20 krūmų.Ki vkar per žinias parodė kiek kainuoja uogos,tai gal verta vežti turgun?
Aš juodų serbentų vakar pas kaimynę priskyniau, dar davė aviečių, tai taip netikėtai 8 stiklainiukai po 0,7 l gavosi uogienės
QUOTE(IngridaB @ 2023 07 09, 06:56)
Dukra paliko šanūką parai.Kėlėmės pusę trejų ėjome sisiuko į lauką iš penkto aukšto.
Va čia didžiausia bėda šuniukų, kad juos vedžioti reikia

Norėčiau šuns, bet tas įsipareigojimas 2-3 kartus per dieną vesti į lauką tai mane stabdo labiausiai....