Laba
QUOTE(bangelee @ 2023 07 18, 20:37)
Nelijo pas mus, o nuvažiavom sękmadienį kapų palaistyti, tai ten gavom lietaus,bet grižom namo-sausa,nė lašo.Nusipjovėm atolą,tai, jei nelyja, bandysim džiovinti šieną.Nedaug ten jo,tik plotas didelis,bet dobilai žydi,reikia pjauti.Gal vis dar kokiam mėnesiui pašaro pavyks paimti.Trūkstam,turbūt tik gera pusė įprastinės normos šiemet tepriruošta.Nėra žolės dėl sausros.Gal avižinius šiaudus pavyks supresuoti,dar prisidėtų.Jei orai leis.
MamaEgle,aš irgi karščių nepernešu.Va,šiandien,20 šilumos,man pats tas.Galima lauke darbuotis,ir šlapias nuo prakaito nesi,man patinka
Aš irgi užmirštu kur pasidėjau,visko būna.
o pas mus vakar nulijo kaip reikiant, su vėjais ir perkūnijom, dar ir medžius palaužė. Tik kad dabar vėl saulėta, o lietaus taip oi oi kaip reikia
Gaila, Bangele, tolokai esate, būtų galima iš mano sodybos jums šieno pririnkti. Juk dabar pjauna ir palieka, net nerenkam jos
QUOTE(IngridaB @ 2023 07 19, 08:19)
Labas rytas.
Nei lašo lietaus,bendrovė vakar pjovė atolą.
Turime Ignę svečiuose,tai vakar pasisedėjome,Miegota iki pat 9 šiandien.Seniai taip nebuvo.
Labai gerai, kad kiek pamiegojai. O tai vis bėgi bėgi, sau laiko visai nėra. Savaitgalį vieni vaikai buvo, vakar Ignė, tai ir nerimas nuslūgo, ramiai užmigai.
Man kažko galva būna svaigsta

kol sėdžiu, guliu kaip ir nieko, tik atsistoju eiti po kurio laiko jaučiu, kad kažkas ne taip. Reikės spaudimą namie pasimatuoti, gal vėl sumąstė pašokinėti