Labas rytas
pažadėjus nedingti dingau visai savaitei
QUOTE(IngridaB @ 2024 04 28, 07:28)
Pas mus grįžo kaimynas iš kalėjimo,jau kelintą kartą sėdęs.Pradėjome rakinti mašinas,ūkinį.Temstant pradėjau rakinti namus.Vakar jau praėjo pro mus su pana.Pirmyn-atgal,apsidairė.
Važiuojame į Rokiškį uošvių kapų tvarkyti.
Nejauku taip labai...

gal gi savam kaime nelies nieko

?
QUOTE(IngridaB @ 2024 05 03, 07:51)
Labas rytas.
Labai gražiai atrodote su Justina,MamaEgle.
Ačiū, Ingrida
QUOTE(IngridaB @ 2024 05 05, 08:09)
MamaEgle,jau gal namie?
Smagiai pasibuvote?
Laukiu Petro ir Urtės.Ignė po Roma vaikšto savaitgalį.Pasibusime.Pas mamą nespėsiu,po išeiginių pažadėjau pasveikinti.Dovana laukia.
Namie jau, grįžau vėlai sekmadienį, bet dar spėjau Mamą pasveikinti

Vakar jau darbe buvau, o nuo šiandien iki penktadienio buvo galimybė į Varšuvą važiuoti, bet jau atsisakiau, darbų nebespėju dirbti per tiek kelionių
Pabuvau ramiai, tikros katino atostogos, Vaikams į darbus reikėjo, o man neleido ką nors daryti, turėjau ilsėtis. Bet buvau darbo nusivežus, tai kažkiek tai padariau, kažkiek kažko kito. Oras toks kaip pas mus šią savaitę, tai nelabai ir ką daugiau benuveiksi. Miegoti eidavau lietuvišku laiku, keldavausi - airišku, bet grįžus kol užmigau tai jau ir trys nakties gal buvo, tai vakar kiek sunkiau kėliausi.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2024 05 07, 07:39)
Labas rytas.
Atšąlo?Mes pasikūrename.Daugiabučiuose nepavydžiu.Nebent kondicionierių pasijungti?
Man dar visai neblogai, naktį langą atsidariau. Gal dar drėgmės neprisirinko, o ir taip greitai neatšąla butas. Mūsų dar vidurinis ne kampinis, tai ir taip šiltesnis
MB nuo penktadienio savaitei planuoja į sodybą. Pasiima atostogų, važiuos kariauti su žole. Kažin kaip traktoriukas po žiemos užsives