Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

Pasikeičiau telefonui apsauginį stikliuką. Pati vartotojo įkelta nuotrauka . Buvau išmetus iš kišenės, kai dar negalėjau vaikščioti.
Dabar stengiuosi kasdien nors kiek pavaikščiot, tai vakare koja sutinus kai kaladė. MS liepia sėdėt ir nevaikščiot, o man regis geriau judėt. Ir per skausmą reikia išjudint.

QUOTE(IngridaB @ 2025 04 29, 09:17)
Ankščiau neišeina išvažiuoti, mb serialas rytinis, detektyvas, kasrytinis. mirksiukas.gif

Sutartų mūsiškiai. Ryte irgi per LRT turi serialus peržiūrėt. vartotojo įkelta nuotrauka . Nors jei kur vykstam galiu atplėšt nuo televizoriaus. Ale telikas turi eit kaip fonas. Net kai į Visaginą nuvažiuojam, o ten televizoriaus nėra, reikia per kompą "foną" paleist vartotojo įkelta nuotrauka .

P.S. ar jau ir kompiuteriai tampa protingesniais už mus. Keičia žodžius. Rašau vienaip, o žinutėje pakeičia galūnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 30 balandžio 2025 - 07:59
Aurute,šypseną išspaudei. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taip pirmas serialas,šventa.Niekur neišvažiuojame ,kol nepažiūri.

O televizorius irgi veikia visą dieną.Meistras ,kai dirbo nustebo,pas jus visada taip tv įjungtas? mirksiukas.gif biggrin.gif LRT diena,po pietų tv3.Pas mus irgi šventa pusę septynių žinios tv3.Tuo metu vakarienė,įprotis.

Bangele,kaip laikaisi?
Atsakyti
Laba diena,

MB serialų nežiūri schmoll.gif bet bet kokios žinios šventas reikalas doh.gif ir kiekvieną vakarą visos doh.gif ir TV dėl fono visada įjungtas doh.gif jeigu nėra lietuviškų, tada - BBC ar dar kurios nors. Aš kai būnu viena dažniausiai net nejungiu TV, man tada poilsis nuo jo topsecret.gif daugiausiai žiūriu sekmadienio ryte "Gyventi kaime gerai" ir "Čia mano sodai", tada dar kartais Čepulio laidas užkabinu, o paskui jau galiu visai išjungti irnesakyk.gif

Šaunuolė, Aurute 4u.gif ir gal nebuvo taip sudėtinga?

Toks tikras pavasarinis oras kai naktimis lengvas šaltukas, o dienos tokios gražios saulėtos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Aš tai serialus žiūriu priverstinai.  :hmm:  Diedas žiūri tai ir man eina kaip fonas.  :D 

Bet pati stengiuosi nepraleisti Čepulio ir Mano virtuvė geriausia. :essen:  Dabar kartojasi, jau matytas sezonas, bet vis vien su malonumo pažiūriu. Panorama tai jau šventai žiūrima. Na ir Labas rytas su kavos puodeliu dar lovoj.  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti
O mes televizoriaus nežiūrime visiškai. Jau keli metai. Nors moku telijai už kanalus, kartu su internetu turiu planą, galėtume žiūrėti gal kokį 60 kanalų. Jokių žinių, jokių panoramų, . Jei esu namie viena tai lrt radiją isijungiu, jei abu esam ,, tai Lietaus klausomės. O taip , jei kas nors feisbuke pasigiria, kad nufilmavo apie juos laidą, tai per kompą pasižiūriu. Dabar pavasaris, tai patalpose iš vis mažai būnam. Kol valgyti padarau ir pavalgom ax.gif biggrin.gif Bet vasarinius javus jau pasisėjom, vakar pasodinom bulves,na, mes nesismulkinam, apie 15 arų pasodinom ax.gif biggrin.gif , prie namų daržą irgi baigiu užsėti. Liko šilumamėgiai augalai nesėti, nesodinti kopūstai, nes dar mažoki daigai. Kol dar prilaikom gyvulių ūkį, mums reikia ir grūdų , ir burokų, ir daržovių pašarui. Tad daugiau sėju moliūgų, kopūstų, morkų...Šiltnamius irgi apsodinau, dabar jau saugosiu nuo šalčio juos šiltnamiuose. Liko paprikos nepasodintos, norėčiau pabandyti auginti lauke, pakeltoje lysvėje. Bet dar balandis tik baigiasi, tikrai ne laikas sodinti lauke, o paprikos jau su žiedais blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kaip nekyla rankos šiemet šiltnamius apsodinti? ax.gif
Vakar gal persidirbome?Ir mb jaučiasi kaip sulaužytas ir man koja,dantį iškėlė.Vakare jau ir tabletė nepadėjo miegui,kėliausi ashwagandą dar papildomai išgėriau.Bet vakar tokį kampą sutvarkėme sodybos,kokių penkerių metų senumo šakas sudeginome. rolleyes.gif
Už tai nelieka laiko šitnamiui. ax.gif
Bet tai Jūs,Bangele kokie šanuoliai kiek apsodinta,čia aš verkiu su keliais arais. ax.gif
Atsakyti
https://www.part.lt/...6d6ac6a694.JPEG
Va kokie svečiai vaikšto po langais. wub.gif
Atsakyti
Ingrida, bet ne rankom sodinam juk. Tam turim sodinamąją ir traktorių . Didžiausias darbas surinkti sklepe bulves sodinimui. Tiesa, prie namų kelias vagas ankstyvųjų ir visokių veislinių su pavadinimais sodiname su kastuvu. Nukultivuoja dirvą ir vagas padaro traktoriumi, o toliau viską rankom . Nes visur tvoros, neprivažiuosi prie kraštų, tik žemė susitrombuos nuo traktoriaus svorio besisukinėjant.
Kai nugrauš obelis, nebebus mieli tie svečiai mirksiukas.gif
Atsakyti