Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(IngridaB @ 2025 05 08, 08:48)
Aš mezgu kelionėje, kryžiažodžius pildau. Man neprailgsta kelionė.

Man kelionėse laikas neprailgsta bigsmile.gif . Labai mėgstu skaityti vartotojo įkelta nuotrauka , galiu filmus žiūrėt. Bet sėdėt tiek laiko beveik nepajudant man jau sunku . Net nugara įskausta. O lėktuve nelabai kur pasivaikščiosi. O dar su mano sudėjimu

* * * * * *
Vakar grįžome iš Visagino 4u.gif . Buvom anūkų lankyt. MS kartu su diedu (žento tėvą taip vadinam) vištidę statė viščiukams. Juk Velykom išsiperino anūkė viščiukų doh.gif , tie jau parkutę, reik vežt į kaimą. vartotojo įkelta nuotrauka

Ir dar džiugi naujiena pas mus - anūkėlė Volungytė įstojo į Čiurlionio meno mokyklą. vartotojo įkelta nuotrauka Į baleto skyrių. Tai dar ir tai Visagine atšventėm flirt.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Aurute @ 2025 05 12, 07:58)
Labas rytas  vartotojo įkelta nuotrauka
Man kelionėse laikas neprailgsta  bigsmile.gif . Labai mėgstu skaityti  vartotojo įkelta nuotrauka , galiu filmus žiūrėt. Bet sėdėt tiek laiko beveik nepajudant man jau sunku . Net nugara įskausta. O lėktuve nelabai kur pasivaikščiosi. O dar su mano sudėjimu

* * * * * *
Vakar grįžome iš Visagino  4u.gif . Buvom anūkų lankyt. MS kartu su diedu (žento tėvą taip vadinam) vištidę statė viščiukams. Juk Velykom išsiperino anūkė viščiukų  doh.gif , tie jau parkutę, reik vežt į kaimą.  vartotojo įkelta nuotrauka

Ir dar džiugi naujiena pas mus - anūkėlė Volungytė įstojo į Čiurlionio meno mokyklą. vartotojo įkelta nuotrauka  Į baleto skyrių. Tai dar ir tai Visagine atšventėm  flirt.gif

Man irgi patinka kelionės thumbup.gif skaitau, jei yra galimybe per langą žioplinėju, kokį žaidimą pažaidžiu, būna, kad telefone šiukšles prašluoju, nes kitu metu vis laiko nėra doh.gif

Šaunuolė Volungėlė 4u.gif 4u.gif 4u.gif sėkmės mažylei Vilniuje, Prasidės savarankiškas gyvenimas. Gerai dar brolis Vilniuje, nors ne kartu, bet šalia, gal kiek paglobos mastau.gif

Nu bet ir šalta doh.gif kad kiek vėsiau tai man visai gerai topsecret.gif, bet ai darbe +18, tai jau mažoka topsecret.gif norisi kiek daug. Ir sodyboje nenakvojome, šeštadienį nuvažiavome, pabuvome iki vakaro ir namo grįžome. Ber MB žolę nupjovė, iškraustėm vieną patalpą, bus galima palengva remontus pradėti. Šaltoji ten buvo (Močiutė priešine vadino), bet sakiau, kad įsirengsim virtuvę, nes kitos patalpos ne tiek tinkamos kaip ši. Patogiausiai, nes arčiausiai lauko durų, o sodyboje valgymo procesas pagrinde lauke, tai kitur padarius labai daug nešiojimo būtų. O jau toliau senas galas toks ir liks ax.gif

Kaip dėl susitikimo? Ar niekas nesikeičia? Parašysiu priminimą FB.
Atsakyti
Pas mane niekas nesikeičia,laukiu Visų.Kad tik oras atšiltų. 4u.gif 4u.gif
Koks gražus vardas Volungėlė. wub.gif Man visą pusdienį skamba ausyse. wub.gif
Laukiu meitrų pabaigti darbus.Taip nepatinka svetimi žmonės namuose. ax.gif Spėjome su- važinėti ir iki miesto.
Atsakyti
Gerai, tada rašau FB priminimą.

Man irgi labai gražus vardas Volungė wub.gif wub.gif wub.gif tikriausiai vienintelis toks hmm.gif bent jau man žinomas topsecret.gif
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(mamaEgle @ 2025 05 12, 10:29)
Kaip dėl susitikimo? Ar niekas nesikeičia?

Labai noriu, kad nesikeistų vartotojo įkelta nuotrauka . Dabar dar ir kalendoriuje apsibraukiau, nes mintyse buvau suabejojus šeštadienį ar sekmadienį.
Maniau važiuosiu viena, bet MS lyg irgi norėtų. Jei prisiragausim Ingridos vynų, reiks ir alkotesterį pasiimt vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(mamaEgle @ 2025 05 12, 13:34)
Man irgi labai gražus vardas Volungė  wub.gif  wub.gif  wub.gif tikriausiai vienintelis toks hmm.gif bent jau man žinomas topsecret.gif

Ji ir pati labai patenkinta savo vardu vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Yra vetos ir permiegoti,jei ką.O ragausime ragausime tikrai,jei patiks?
Įsimeskite maudimukus,galime pirtelę,kubilą užkurti. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Vakar 4 vynuogės atvažiavo,trys latviškos,viena iš Šveicarijos kilųsi.Dvi žalios,viena raudona ir mėlyna.Ieškojau vynines,matysime.Šiandien reikia pasodinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aš tik du rododendrus pasodinau šiemet, tai dabar pirmas reikalas atvažiavus į sodybą juos aplankyti. Ingrida, o turi rododendrų? Dar noriu bijūnų daugiau ir jurginų nors kelis, labai gražu kai jie link rudens žydi wub.gif

Gal atšils iki susitikimo šeštadienio, tai ir apie maudynes bus galima pagalvoti hmm.gif pirties nemėgstu schmoll.gif nuo jaunystės, o vat kubilas visai viliojančiai skamba thumbup.gif bet bus matyt arčiau šeštadienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2025 05 14, 12:14)

Aš tik du rododendrus pasodinau šiemet, tai dabar pirmas reikalas atvažiavus į sodybą juos aplankyti. Ingrida, o turi rododendrų? Dar noriu bijūnų daugiau ir jurginų nors kelis, labai gražu kai jie link rudens žydi  wub.gif

Iš seniau turėjau du rododendrus,nelaimingi jie,tai šanukas nukando,tai mb su traktoriuku,užkliūdo.Šiemet pasodinau 5,vienas peržydėjo,tik labai ne laiku,kaip tik šalnos nušaldė žiedus.Kitas skleidžiasi ružavas po truputi.3 azalijas dar pasodinau šiemet,niekaip neišsiskleidžia dar.Sausa,šalta.
Bijūnai bordiniai sukrovę žiedus irgi niekaip nepratrūksta.
Dekoratyvinių česnakų lapai pradėjo gelsti irgi niekaip nesužydi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2025 05 14, 11:52)
Iš seniau turėjau du rododendrus,nelaimingi jie,tai šanukas nukando,tai mb su traktoriuku,užkliūdo.Šiemet pasodinau 5,vienas peržydėjo,tik labai ne laiku,kaip tik šalnos nušaldė žiedus.Kitas skleidžiasi ružavas po truputi.3 azalijas dar pasodinau šiemet,niekaip neišsiskleidžia dar.Sausa,šalta.
Bijūnai bordiniai sukrovę žiedus irgi niekaip nepratrūksta.
Dekoratyvinių česnakų lapai pradėjo gelsti irgi niekaip nesužydi. ax.gif

Mano rododendrai vienas bordinis, kitas - baltas turėtų būti, bijūnai visai senoviniai dar mano Močiutės sodinti ir auginti wub.gif senoviniai narcizai ir vėl nežydėjo frusty.gif kaip prieš du metus MB nupjovė netyčia, taip jie neatsigauna cray.gif gal kad ir vasarą juos nupjaudavau kartu su visomis žolėmis mastau.gif reiks šiais metais palikti ir dar pasisodinti kokių vasarinių gėlių, o tai kol kas tik pavasarinės visos hmm.gif
Atsakyti
Labas rytas.
MamaEgle,galėsiu pasidalinti gėlėmis.Šalavijų,rasakilų,bajorių,vienadienių.
Atsakyti
Labas rytas.
Nenusisekė sūnėnui temperatūra vestuvėms.Vaikams parašiau,kad nežiūrėtų grožio,rengtųsi tik šiltai.Gal buvę Karmazinų piliakalnyje?Tarp Kauno ir Vilniaus.Įdomus renginys nusimato. ax.gif
Atsakyti