Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na va atbuvome vestuvėse vakar Karmazinų piliakalnyje.
https://www.facebook...NGWbyW1VeIHwqjV
Gal matysis?Romuva-Lietuva.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba diena,

Ingrida, kokios vestuvės wub.gif wub.gif wub.gif šaunuoliai jaunimas, kad taip sugalvojo wub.gif draugų pora panašiai su "Romuva" sidabrines vestuves šventė, tai irgi buvo labai įdomu. Įspūdis didelis likęs wub.gif

Šeštadienį nulėkėm į sodybą, tai tik žolę MB nupjovė ir viskas. Šalta, lyja (tik berazumiai miestiečiai tokiu oru gali žolę pjauti fool.gif fool.gif umn.gif) kokios nakvynės irnesakyk.gif tai tik aplankiau gėlytes savo ir viskas. O dar ir savijauta tokia nelabai kokia buvo, tai iš viso apsisukę grįžom. Pasiėmiau iš ten šildytuvą, nes darbe labai šalta, penktadienį kaip sušalau, tai pusę nakties buvo toks jausmas, kad amžinas įšalas iš manęs išeina doh.gif hihihi.gif

Nežinau ar MB šeštadienį bus su manim, ar važiuos į sodybą, o aš sekmadienį nuvažiuosiu pasiimt. Man panašiau į antrą variantą, jam vienintelis kelias savaitgalį - sodyba doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Suprantu MamaEgle tavo Brangiausią. 4u.gif 4u.gif
Pas mus vakar pramerkė visą diena.Kad tik šetadienį nelytų,vis pažiūriu prognozes. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Pagaliau sulaukiau vizito pas šeimos gydytoją.
Atsakyti
Labas rytas wub.gif

Acqua Alta, gal prie mūsų junkis?
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2025 05 20, 07:43)
Labas rytas.
Suprantu MamaEgle tavo Brangiausią.
Pas mus vakar pramerkė visą diena.Kad tik šetadienį nelytų,vis pažiūriu prognozes. ax.gif

Ir per orus rodė, kad šiaurės Lietuva plaukia, laukai užpilti, o pietų Lietuvoje - sausra, vanduo baisiai nusekęs doh.gif čia ir mus tai liečia, kai tvenkinys geru pusmetriu nusekęs jau pavasarį doh.gif o tai kas bus po vasaros hmm.gif nors dar nežinia kokia ji, gal per lietus niekur išeiti nebus galima g.gif

QUOTE(IngridaB @ 2025 05 21, 06:13)
Labas rytas.
Pagaliau sulaukiau vizito pas šeimos gydytoją.

Kuo geresnių rezultatų, Ingrida wub.gif wub.gif wub.gif

Ryt dukterėčia su vyru grįžta atostogų wub.gif vėl gerojo šurmulio ir vakarinių pokalbių bus daugiau namie wub.gif o šeštadienį pagaliau mes susitinkame yahoo.gif gossip.gif gossip.gif thumbup.gif jau kaaaaip laukiu wub.gif wub.gif wub.gif pagaliau vėl galėsiu jus pamatyti ir apkabinti friends.gif friends.gif
Atsakyti
Laba dienele vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(IngridaB @ 2025 05 17, 08:37)
Gal matysis? Romuva-Lietuva.

Labai gražiai matosi. Jau kaip pasidžiaugiau, kad taip gerai sugalvojo. Tikrai puikus renginys. O jau giesmė giesmės vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(mamaEgle @ 2025 05 19, 11:37)
Nežinau ar MB šeštadienį bus su manim, ar važiuos į sodybą, o aš sekmadienį nuvažiuosiu pasiimt. Man panašiau į antrą variantą, jam vienintelis kelias savaitgalį - sodyba doh.gif

Maniškis tai žvejybos į nieką nemaino vartotojo įkelta nuotrauka .
Sodybos tai neturim. Bet pas dukrą kai nuvažiuojam, tai iš kaimo neištraukt. Anūkė viščiukus išsiperino, tai vištidę sukonstravo. Kitą savaitgalį važiuosim.
Bet šeštadienį žadėjo su manim važiuot vartotojo įkelta nuotrauka . O kas gi mane vyno prisiragavusią parvežtų... vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(IngridaB @ 2025 05 20, 08:43)
Pas mus vakar pramerkė visą diena. Kad tik šeštadienį nelytų, vis pažiūriu prognozes. ax.gif

Nu man rodo, kad apsiniaukę, bet be lietaus. vartotojo įkelta nuotrauka

* * * * *

Savaitgaliui buvo atvažiavę mano anūkėliai airiai. Tai džiaugsmingas laikas buvo. vartotojo įkelta nuotrauka
Dabar Joninių laukiu. Atveš visai vasarai. Jiems irgi patinka Lietuvoj vasarot. O tėvams irgi gerai. Gali darbuotis.
Atsakyti
Labas rtas.
Visą savaitę nerodė lietaus šeštadienį,dabar jau lietų rodo.Kaip pikta.Na ką sėsime sename name.O planuose buvo terasa. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, visai nesvarbu kur. Juk svarbu mes susitinkame.
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Laba 4u.gif

jau kaip bus su tuo oru, taip bus, mes čia nieko nepakeisim schmoll.gif kaip mums, tai lietaus reikia, viskas sausa, tai ir lietus labai gerai, bet kaip visada norisi, kad lytų darbo dienomis, o savaitgaliais - saulė šviestų, bet kaip man tai irgi su saiku doh.gif tai ką tai Motulei Gamtai daryti, kad visų norus patenkintų hmm.gif mastau.gif? vat paskui pagal save ir dėlioja kada lyti, kada saulei šviesti topsecret.gif gerai Aurutė sako: mes susirenkame kartu pabūt gossip.gif gossip.gif ir oras nėra toks svarbus 4u.gif bus galimybė - būsim lauke, nebus - būsim viduje, čia svarbiausia - būti, o lauke ar viduje ne tiek jau svarbu topsecret.gif

Bangele, ar atvažiuosi? Dar reikės ir FB parašyti, priminti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 22 gegužės 2025 - 15:15
Nea, manęs nebus. Mums jau per dideli atstumai, Ūkis, nebe tos apsukos. Nesusideriname. unsure.gif
Atsakyti