Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Labas rytas. Šiandien iš Geni puslapio gavau laiškelį: Vitalija Karnilienė užbaigė Julia Zalensas profilio apjungimą.

Peržiūrėkite Julia Zalensas profilį. Tai dabar galvoju ar pranešimą gavau dėl kažkokio giminystės ryšio ar todėl kad gmail susietas su facebuku?

Gražios dienos visoms

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

Šalta, vėjas. Vakar daug vaikščiojau. Buvau pėsčiom iki mokyklos nuėjus. Tai šiandien klubą jau paskauda. O dar televizorius "parėjo". vartotojo įkelta nuotrauka Nereik norėt. 16 metų tarnavo.
Atsakyti
Laba 4u.gif

na ką ir vėl penktadienis smile.gif Pirmadienį pradėsime paskutinę šių metų sausio savaitę, vasaris trumpas, o ten ir pavasaris. Nors dar vasarį galėtų tokia žiema pabūti, labai ji graži tokia wub.gif, bet jau, matyt, nuspręsta, kad šalčio gana ir kitai savaitei žada atšilimą....

Savaitgalis namie, reikia pas nuomininkę nuvažiuoti, guodėsi, kad šalta virtuvėje, šaltis per virtuvės langą plūsta, bet kai kėlėsi sakėm, kad butas nebaigtas tvarkyti ir nepadaryta viskas kas buvo užplanuota. Net ir kainą truputį mažesnė nei galėtų būti, kad ne pilnai sutvarkyta. Labai reikėjo buto, tai su viskuo sutiko, o dabar - šalta. Bet kai šalta iš tiesų nesmagu namuose, norisi šilumos. Važiuosim, gal MB sugalvos ką nors. Dar ten balkono vidus nebaigtas tvarkyti, MB lapkritį planavo sutvarkyti, parašiau jai, tai sako aš išvažiavus atostogų, grįšiu sausio viduryje. Grįžo per pačius šalčius doh.gif o be jos mes neiname į butą schmoll.gif iš karto sakiau, kad nuo buto raktus turiu, bet kai nuomininkų nėra namuose į butą eisiu tik išskirtiniu atveju, jei reikės su kokia avarine įeiti. Tai balkonas taip ir liko, o dabar šalta. Lauksim pavasario, kad sutvarkyti.

Enija, neatidaro man nuorodos, gal kad neturi geni paskyros mastau.gif kitame giminių puslapyje turiu paskyrą. Gal Vitalijai parašyk ir pasitikslink hmm.gif maža kas, gal dar giminės per kokią propropro.... liniją g.gif

Aurute, 16-ka metų tai daug šių laikų technikai topsecret.gif dažnai būna, kad veikia kol garantija yra, atrodo, kad užprogramuota lyg būtų doh.gif
Atsakyti