Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Labas rytas. Šiandien iš Geni puslapio gavau laiškelį: Vitalija Karnilienė užbaigė Julia Zalensas profilio apjungimą.

Peržiūrėkite Julia Zalensas profilį. Tai dabar galvoju ar pranešimą gavau dėl kažkokio giminystės ryšio ar todėl kad gmail susietas su facebuku?

Gražios dienos visoms

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

Šalta, vėjas. Vakar daug vaikščiojau. Buvau pėsčiom iki mokyklos nuėjus. Tai šiandien klubą jau paskauda. O dar televizorius "parėjo". vartotojo įkelta nuotrauka Nereik norėt. 16 metų tarnavo.
Atsakyti
Laba 4u.gif

na ką ir vėl penktadienis smile.gif Pirmadienį pradėsime paskutinę šių metų sausio savaitę, vasaris trumpas, o ten ir pavasaris. Nors dar vasarį galėtų tokia žiema pabūti, labai ji graži tokia wub.gif, bet jau, matyt, nuspręsta, kad šalčio gana ir kitai savaitei žada atšilimą....

Savaitgalis namie, reikia pas nuomininkę nuvažiuoti, guodėsi, kad šalta virtuvėje, šaltis per virtuvės langą plūsta, bet kai kėlėsi sakėm, kad butas nebaigtas tvarkyti ir nepadaryta viskas kas buvo užplanuota. Net ir kainą truputį mažesnė nei galėtų būti, kad ne pilnai sutvarkyta. Labai reikėjo buto, tai su viskuo sutiko, o dabar - šalta. Bet kai šalta iš tiesų nesmagu namuose, norisi šilumos. Važiuosim, gal MB sugalvos ką nors. Dar ten balkono vidus nebaigtas tvarkyti, MB lapkritį planavo sutvarkyti, parašiau jai, tai sako aš išvažiavus atostogų, grįšiu sausio viduryje. Grįžo per pačius šalčius doh.gif o be jos mes neiname į butą schmoll.gif iš karto sakiau, kad nuo buto raktus turiu, bet kai nuomininkų nėra namuose į butą eisiu tik išskirtiniu atveju, jei reikės su kokia avarine įeiti. Tai balkonas taip ir liko, o dabar šalta. Lauksim pavasario, kad sutvarkyti.

Enija, neatidaro man nuorodos, gal kad neturi geni paskyros mastau.gif kitame giminių puslapyje turiu paskyrą. Gal Vitalijai parašyk ir pasitikslink hmm.gif maža kas, gal dar giminės per kokią propropro.... liniją g.gif

Aurute, 16-ka metų tai daug šių laikų technikai topsecret.gif dažnai būna, kad veikia kol garantija yra, atrodo, kad užprogramuota lyg būtų doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Mano nuomininkei irgi šalta.Balkono durys senos,virtuvėje langus reiktų pasikeisti.Sutinku,nespėju.Balkono durys,jei neitų rūkyti,tikrai būtų šilčiau.Darinėja duris ir gauna šalčio.Ir vienas langas išeina į balkoną irgi už tai šalčiau,balkono langus darinėja.Bet vistiek reikės pasikeisti. ax.gif
Sudėjau pagaliau skelbimą nereikalingus daiktus parduoti,ramybės neturiu ,ištisai žinutės. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Pas mane irgi šalta. Su treningu miegojau. Neprisitaikius Klaipėda prie šalčių, o gal bijo didelių šildymo sąskaitų.
Viena draugė mane pamokė: kai namie šalta, kepa pyragą vartotojo įkelta nuotrauka. Orkaitė namus pašildo. Reiktų ir man išsikept. Bet kas valgys vartotojo įkelta nuotrauka ?
Atsakyti
Labas rytas.
Oi bute kepdavau pyragus.Mažosios viena draugė,yra pasakiųsi,kad pas mus namie vanile kvepia. wub.gif wub.gif
Dabar,kai miltai nuodai,viskas nuodai,seniai bekepiau pyragą. ax.gif
Vėl užšąlo vanduo name.Reikės mb šuliny šildyti vamzdį su fenu.Ir atrodo nebuvo didelių šalčių? ax.gif Svarbu namukuose,kad būtų vanduo.
Atsakyti

Vakar buvo pusiaužiemis vartotojo įkelta nuotrauka. Bent jau Klaipėdoje saulės nebuvo. Barsukas nematė savo šešėlio vartotojo įkelta nuotrauka. Oi kaip laukiu pavasario vartotojo įkelta nuotrauka .
Atsakyti
Labas rytas.
Tikrinau vkar barsuko vietą,kur įtariu.Nes iš rudens buvo daromos duobutės ir tualetas buvo.Pripėduota labai daug ant sniego aplink šiltnamius,na tikrai ne stirnos. ax.gif

Praeitą naktį negėriau miego tabletės,tai nepaiilsėjųsi buvau.MB sako prakentėk savaitę.Šią naktį pusę dviejų trūko kantrybė,išgėriau tabletę.Galvojau ryte pamiegosiu.7.50 skambutis,gal Valentino dienai laisvas namukas???Spalio mėnesį tokia data užsakoma jau.Rugsėjį-Naujiems metams.Šimet iš proto eina dėl Valentino dienos,daug išeiginių.
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(Aurute @ 2026 01 24, 09:00)
Labas rytas  vartotojo įkelta nuotrauka

Pas mane irgi šalta. Su treningu miegojau. Neprisitaikius Klaipėda prie šalčių, o gal bijo didelių šildymo sąskaitų.
Viena draugė mane pamokė: kai namie šalta, kepa pyragą  vartotojo įkelta nuotrauka. Orkaitė namus pašildo. Reiktų ir man išsikept. Bet kas valgys  vartotojo įkelta nuotrauka ?

Pas mus kažkiek per langus šaltis eina, ypač jei vėjas iš tos pusės pučia topsecret.gif bet ne taip blogai dar, nors miegoti ne taip karšta ax.gif bet ir šildo pas mus neblogai, nors Mamai pastoviai šalta, bet gal daugiau amžius savo daro, juk senesniems žmonėms dažnai ir vasarą šalta būna hmm.gif

Tikriausiai dar ir kepamo pyrago kvapas šilumos prideda wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(IngridaB @ 2026 01 26, 08:32)
Labas rytas.
Tikrinau vkar barsuko vietą,kur įtariu.Nes iš rudens buvo daromos duobutės ir tualetas buvo.Pripėduota labai daug ant sniego aplink šiltnamius,na tikrai ne stirnos. ax.gif

Praeitą naktį negėriau miego tabletės,tai nepaiilsėjųsi buvau.MB sako prakentėk savaitę.Šią naktį pusę dviejų trūko kantrybė,išgėriau tabletę.Galvojau ryte pamiegosiu.7.50 skambutis,gal Valentino dienai laisvas namukas???Spalio mėnesį tokia data užsakoma jau.Rugsėjį-Naujiems metams.Šimet iš proto eina dėl Valentino dienos,daug išeiginių.

Su tuo barsuku tai nesuprasi: vienur sako, kad kai saulės nėra, barsukas galvoja, kad žiema į pabaigą ir pavasaris tuoj, kiti sako, kad tada kaip tik jis eina toliau miegoti mastau.gif gal tegul dar pabūna tas šaltis, pavasariui dar ne laikas, o šlapdribos ir apledėję keliai bei šaligatviai labiau vargina nei sausas šaltis topsecret.gif vat kokį kovą jau gali pradėti atšilti, tada žymiai greičiau viskas pasibaigia. O ir šiais metais kai sniego ir ledo tiek daug, gal kovą būtų kiek greitesnis visko tirpimas hmm.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Panuose buvo miestas.Atkėliau kitai dienai.
Galvojome su autobusiuku važiuoti briketų,bet kai toks oras už lango palauksime.
Atsakyti
Labas rytas.
Suvažinėta du kartus į miestą.
Šiandien sportuosime su kastuvu,reikia daugiau atsikasti. ax.gif
Na nors brangiausiam megztinį numegiau,kaip kailinukai prieš speigus spėjau.Šuns-avies.Norėjau sau,patiko,neturi jau siūlų pardavėja.Tikiuosi dar turės.Liko du kamuoliai iš 1.5 kg gal išeis dar dvejos kojinės.Puikūs siūlai su pūkeliu,vos ne mohera. bigsmile.gif

Užsisakiau presą aliejui spausti.Bandysime toliau gyventi sveikai.Sninga sninga.
Atsakyti