Keliausim ir mes greit į Barseloną. seniai stovėjo mano aplankyti būtinų sąraše, ir vat dabar panašu, kad pavyks, pasimaišė labai neblogas pasiūlymas bilietų, kaip tik ieškojom kur ištrūkt prailgintam savaitgaliui (5 naktis būsim) tai ir nusipirkom. Viešbutis ir užsakytas, tai ramu, visa kita susidėlios.
QUOTE(JAGUARpictures @ 2017 04 29, 16:29)
Butinai kelkites. Vaizdai pasakiski. Tik nelabai ten ilgai vaziuoja ;). o prie keltuvo eile gan greit juda.
Cia filmukas kur mes funikulirium kelemes.
https://www.youtube....S43C_rH2zsJJ_dc
pažiūrėjau video, vaizdai, tikrai įspūdingi, bet aš nemanau, kad mes kelsimės. aš turiu didelę baimę jiems.
(Lisabonoje būdama išdrįsau, bet pirmyn kildama praktiškai nemačiau nieko, tik galvojau kaip kad širdis nesustotų virš to vandens bekabant, nuo rankų prakaitas varvėjo, žilų plaukų penkiasdešimt extra atsrado...) tai abejoju ar aš ryšiuos vėl šitam ekstrymui, apsiribosim ties žemės transportu.
bet aš norėjau paklaust kur ta plotą kaktusų radot??
aš dar tikslau maršruto nesudarius, paprastai dažnai būna ekspromtu su pagrindiniais pažymėtais objektais. dažniausiai visada imam HOHO bet dabar nežinau. tie bilietukai dienos už 6 su biškiu eur labai patraukliai atrodo, tai realiai gal galima visur su metro ir išlipt kur nori prie tų objektų pačiai nusigaut.
arba imt dienai turą ar dviem, ir neimt tom dienom bilieto dieninio o turėt dešimties kortelę, jei pirmyn atgal į viešbutį jau ir keturi išnaudoti per dieną..na matysim.
ir dar nežinau ar zoo ar akvariumą rinktis. man zoo žiauriai patinka, kiekvienoj šalį apsilankau... bet akvariumas ir įspūdingai atrodo.
Papildyta:
beje, beveik visas keliones pirkdavau per booking.com ne keliones, viešbučius. ir visada galvojau, kad čia geriausi variantai. šį kart susiradau kas patiko ir tiko per booking ir jau beveik sakiaus,ir kažkaip galvoju patikrinsiu tiesiai per viešbučio psl. ir ką jūs manot, sutaupiau 102 eurus!! (ir jau priskaičiavus tą dienos mokestį už žm.). kiti viešbučiai buvo panašiai, ar kiek pigiau, bet čia tai nzn kaip gavos kad visu šimtu..