Įkraunama...
Įkraunama...

Barselona Nr. 7

Gal yra šiuo metu atostogaujančių Barselonoje ar Kosta Bravos puseje. Koks oras?

Ar kuri skrendat su wizzair. kaip talpinat bagaza? Keliausime su beveik 4 metų vaiku. žadu imti vežimą..smile.gif aisku, manoji jau seniai vežime nesedi, bet, manau, pravers. wizzair ir raynier galima imti nemokamai, ar klystu?
Atsakyti
Kuo daugiau skaitau forumą apie Barseloną, tuo daugiau klausimų kyla.
gal kas gali patarti, kaip nusigavus iš Santa Sussane miestelio į Barseloną ( keliausime su traukiniu, kurioje vietoje atsidursime? Tiksliau, kur išlipti?) ir tada, kaip keliauti į Cosmacaixa bei Tibidabo kalną bei kitą dieną vel nuo to pačio miestelio į Guell parką, La Pedrera?

Kaip suprasti, kur yra T1 zona?
ar autobuse bei metro sako stotelių pavadinimus?

Ačiū už informaciją!
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2017 04 24, 09:21)
Aš pagooglinau apie šį bilietą, tai radau kainą tik už 31.8eu (http://bcnshop.barce...montserrat.html). Ir nesuprantu ar čia į vieną pusę ar pirmyn-atgal? O jūs kur radote bilietus?

Žinote, kadangi bilietai nupirkti 2016 m rugsėjį, tai konspektavausi iš anksto. Tada tikrai kainavo 29,50. Dabar, prieš kelionę, vėl pasitikrinau nuorodas. Jūsų tiesa, pakeista, dabar kainuoja 31,80 . Ir aš taip supratau, kad dabar į bilietą įeina abu ir Santa Cova ir Saint Joan.

Klausimas tiems, kas visai neseniai buvote Barselonoje ir į miestą važiavote R2 TRAUKINIU naudodami T-10 bilietus.
Buto šeimininkė man sako, kad turiu būtinai važiuoti metro L9, nes traukinys iš oro uosto nebevažiuoja jau metus. Pažiūrėjau google maps atsiliepimuose, ir prieš 1,ir prieš 5 mėnesius žmonės rašo kad važiavo smile.gif Gal kas žinote tiksliai?

Dar kartą pažiūrėjau pati visas nuorodas, važiuoja tie traukiniai smile.gif Nesuprantu, kodėl tada šeimininkė taip primygtinai liepia važiuoti L9 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k**: 22 gegužės 2017 - 21:10

Žinote, kadangi bilietai nupirkti 2016 m rugsėjį, tai konspektavausi iš anksto. Tada tikrai kainavo 29,50. Dabar, prieš kelionę, vėl pasitikrinau nuorodas. Jūsų tiesa, pakeista, dabar kainuoja 31,80 . Ir aš taip supratau, kad dabar į bilietą įeina abu ir Santa Cova ir Saint Joan. Klausimas tiems, [b]kas visai neseniai buvote Barselonoje[/b] ir į miestą važiavote R2 [b]TRAUKINIU[/b] naudodami T-10 bilietus. Buto šeimininkė man sako, kad turiu būtinai važiuoti metro L9, nes traukinys iš oro uosto nebevažiuoja jau metus. Pažiūrėjau google maps atsiliepimuose, ir prieš 1,ir prieš 5 mėnesius žmonės rašo kad važiavo smile.gifGal kas žinote tiksliai? Dar kartą pažiūrėjau pati visas nuorodas, važiuoja tie traukiniai smile.gifNesuprantu, kodėl tada šeimininkė taip primygtinai liepia važiuoti L9 smile.gif
Mes autobusu važiavom, paskui į metro persėdom. Jei su Madridu nemaišau :hmm: Apie traukinius iš oro uosto, deja, nežinau. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off-line: 22 gegužės 2017 - 21:57
QUOTE(k** @ 2017 05 22, 20:52)
Žinote, kadangi bilietai nupirkti 2016 m rugsėjį, tai konspektavausi  iš anksto. Tada tikrai kainavo 29,50. Dabar, prieš kelionę, vėl pasitikrinau nuorodas. Jūsų tiesa, pakeista, dabar kainuoja 31,80 . Ir aš taip supratau, kad dabar į bilietą įeina abu  ir Santa Cova ir Saint  Joan.
Klausimas tiems, kas visai neseniai buvote Barselonoje ir į miestą važiavote R2 TRAUKINIU naudodami  T-10 bilietus.
Buto šeimininkė man sako, kad turiu būtinai važiuoti metro L9, nes traukinys iš oro uosto nebevažiuoja jau metus. Pažiūrėjau google maps atsiliepimuose, ir prieš 1,ir prieš 5 mėnesius žmonės rašo kad važiavo  smile.gif Gal kas žinote tiksliai?
Dar kartą pažiūrėjau pati visas nuorodas, važiuoja tie traukiniai  smile.gif Nesuprantu, kodėl tada šeimininkė taip primygtinai liepia važiuoti L9  smile.gif

mes buvom vasario mėn, važiavom traukiniu su T-10 bilietukais.
Labai patogu, tiesiai iš oro uosto ir nukeliauji, net per lauką eit nereikia
Metro kiek pamenu iš oro uosto atskirais bilietukais tik gali važiuot, tie T-10 netinka
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 05 22, 23:27)
mes buvom vasario mėn, važiavom traukiniu su T-10 bilietukais.
Labai patogu, tiesiai iš oro uosto ir nukeliauji, net per lauką eit nereikia
Metro kiek pamenu iš oro uosto atskirais bilietukais tik gali važiuot, tie T-10 netinka

Ačiū 4u.gif Traukinys tikrai važiuoja! smile.gif Tada keliausime taip, kaip buvome suplanavę su T-10 iki Sants traukinių stoties. Iš ten vieną sustojimą paeisime arba pavažiuosime metro.

Kam važiuoti į miestą su metro L9 iš oro uosto už 4,50 , jei galima už 1 eurą ax.gif Ypač jei keliauja ne vienas šeimos narys.

Bandžiau nusipirkti bilietus į Sagrada Família, bet su swedbank MasterCard Debit neparduoda hmm.gif Rašo, kad reikalinga kreditinė.
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2017 05 23, 21:20)

Bandžiau nusipirkti bilietus į Sagrada Família, bet su swedbank MasterCard Debit neparduoda  hmm.gif Rašo, kad reikalinga kreditinė.

nežinau, kaip ten iš tikro, bet jei reikia galiu pagelbėt su kreditine
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 05 23, 22:36)
nežinau, kaip ten iš tikro, bet jei reikia galiu pagelbėt su kreditine

Ačiū Keistuole už gerą širdį. Pavyko nusipirkti pačiai. Linolė paklausė ar mano kortelė užregistruota Saugiame pirkime. Kadangi prieš kelias savaites ją atnaujinau, apie tai buvau pamiršusi.
Atsakyti
o kada fontanai groja kokiomis dienomis ir valandomis???
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2017 05 26, 12:10)
o kada fontanai groja kokiomis dienomis ir valandomis???

http://www.barcelona.../magic_fountain
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 26 gegužės 2017 - 12:50
Kokio oro galima tikėtis paskutinę spalio mėn.savaitę? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2017 06 04, 11:59)
Kokio oro galima tikėtis paskutinę spalio mėn.savaitę?  4u.gif  ax.gif

http://www.accuweath...onyr=10/01/2017

http://www.holiday-w...erages/october/

Atsakyti