Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (9tema)

QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 09 22, 16:09)
Ar skaudejo? Omg! Kadangi tai trukdavo ne minute, tai as ten nuo stalo ciut nenulipdavau. Ir suklykdavau, nes tiesiog neiseina neklyt. O ranka istraukdavo ji visada kraujuota nuo iki. Zodziu gerai mane ten prikankino. Labiausiai ir isimi e paskutines saremiavimo valandos kai skausmas jau o ho ho ir kalbi su Dievais bei sitas pakrapstymas kuris tesesi nuo atvaziavimo kas valanda- dvi biggrin.gif

Na ir patirtis blink.gif
Niekam Dieve, tokio gimdymo geriau neduok blink.gif
Atsakyti
Liusiperiuk, mano pilvuzas gali į tavo lygiuotis - labai jau panašus lotuliukas.gif

Man gi irgi visas mėnuo dar...norisi greičiau bet bus jau kaip bus.
O šiaip kažkur girdėjau kad galima ir nesutikti su lipimu ant kėdės paskutinėmis savaitėmis. Šiaip pagalvojus o ko ten tai ginei ir lįst - kada reiks tada ir bus ;) tad aš sakiau tik streptokoką leisiu paimt o daugiau man ten tegul nelandžioja biggrin.gif

Reik tašes dėtis bet neatsimenu ko ten reik..sarašo ieškotis reik biggrin.gif
Atsakyti
OMG, Agnyte unsure.gif rolleyes.gif tfu tfu tfu
Atsakyti
nesigazdinkite, merginos. As taip pat niekam nelinkeciau tokios gimdymo patirties kuria turejau.
Bet si karta nusiteikusi labiau optimistiskai tongue.gif nestuke.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos pliurpaliukes smile.gif
Kaip pavydziu tom, kuriom jau liko mazai smile.gif pamenu su dukryte viena pirmuju spalio 1 d. Pasigimdziau ir ramu jau buvo smile.gif o dabar visas spalis pries akis blink.gif
Liemenuku manau nesunku dabar bet kur rast smile.gif bet man buvo nepanainomas dalykas. Del dydzio, tai man padidejo krutine tik pirma sav pagimdzius, kol susireguliavo pieno gamyba smile.gif
Tiek daug prisnekejot, kad puse pamirsau ka norejau pakomentuot, reik is naujo skaityt biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai irgi manau, kad šitoj temoj dar vienas lelius bus, o kitoj jau kokie 3-4 biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Smagu kai yra ką skaityti po dienos gastrolių thumbup.gif
Liemenukas maitinančiai nepamainomas dalykas. Turiu viena didesnį ir viena mažesnį liemenukus ir kelias maikutes maitinimui skirtas, HM pirkau.
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 09 22, 13:57)
Pirstais smile.gif nu pakartotinas tas pirstu kisimas bus sekmadieni jei nebus suveike. Dabar viskas priklauso nuo mano kuno, nes sujudino membranas tas, kamsti biski prakrapste tai sake dabar arba hormonas gimdymo issikirs arba ne smile.gif sako jei suveiks tai per pora dienu.

O kodėl tave krapstinejo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2016 09 22, 16:49)
O kodėl tave krapstinejo? blink.gif

Kad paskatintu veikla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 09 22, 19:55)
Kad paskatintu veikla smile.gif

na kaip tu? Jokiu skausmeliu? Jokiu maudenimu? Jokio kamscio pasisalinimo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 09 22, 17:06)
na kaip tu? Jokiu skausmeliu? Jokiu maudenimu? Jokio kamscio pasisalinimo?  biggrin.gif

Nu isskyru pas mane ir taip nestigo tai nezinau ar cia eina kas ar ne (plius zele ta kol iseis dar kur sutepus buvo) biggrin.gif ziauriai miegas ima tik, vos is pietu miego galejau pabust.

Kad biski pajudint viska, sumasciau langa nueiti pavalyti lotuliukas.gif ziuresim. Siaip man tie skausmeliai tesiasi jau kelinta diena tiek nakti tiek diena (nors po pakrapstymo atrodo nuime man ta skausma toki dazna g.gif )
Atsakyti
Liemenėlė tikrai būtina. Kas ieško kokybės ar itin didelių dydžių, tai rekomenduoju lilu.lt (čia jau dėl super didelių dydžių). Taip pat, dabar yra tokia nauja parduotuvė new rosme, aišku lauma, prekiaujanti tiek latvišku, tiek baltarusišku milavitsos apatiniu trikotažu, ten galima rasti iki H raidžių.
Atsakyti