Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (9tema)

Del liemeneliu 4u.gif
Uzmaciau Klaipedoj Buk mama parduotuve, ten irgi turi tu liemeneliu, reiks kokia diena prasieit ;)
Atsakyti
Na va tašės sudėtos pagaliau, jau ramu bus smile.gif trumpas darbas, bet kiek prisiruošt iki jo lotuliukas.gif

Pavalgiau vakarienę ir taip bloga, nors eik su wc padraugaut vandens prisigėrus ir šiaip susuko pilvą porą kart, tikiuosi čia dar nieko nereiškia, o šiaip marazmai užėjo schmoll.gif Susikviečiau svečius vaiko baliui paskutinius šiandien, reikia dar atšvęst. Netiko maistas ir taškas, nieko nežinau, eisiu anksčiau miegot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankara: 22 rugsėjo 2016 - 21:52
Sveikutes 4u.gif

O o o, Aiste! Laukiam jau tavo leliuko tokiu atveju bigsmile.gif
as taip nelaukiu tu kaklelio tikrinimu...mano gleivine tokio jautrumo, kad net jokiu lubriku ar kokiu kontraceptiniu tepalu niekad negalejau naudot. Tai tokie pakrapstymai jauciu mane is koju isverstu blink.gif kaip cia man reiks gimdyt nzn biggrin.gif

Maitinimo liemenele man nepakeiciamas daiktas buvo zindymo laikotarpiu. Visai neblogu liemeneliu maitinimui yra lilu. lt

As jau pradedu brasket...vakarais tai visa kaip gerokai padauzyta jauciuosi lotuliukas.gif nei juoktis nei verkt jau. Pilvas kietas vakare istisai jei vaikscioju ar virtuvej sukinejuos, bet ne visada visas, daznai tik apacia. Bet nemalonu, o kai dar leliukas isiremia kurnors isvis kvapa reikia gaudyt. Sunkus jau laikas prasidejo. Pusle irgi spaudzia be proto, bet uztad remuo nekankina. Pasiguodziau blush2.gif
Atsakyti
Man membranu atskyrima dare gal du kartus, bet grizus namo nieko nejausdavau, tepliojimu jokiu nebuvo, kamstis irgi nesisalino. Kai termino dieno atvaziavau pasitikrint buvo jau 5 cm ir saremius fiksavo, bet as nieko nejauciau, lyg isvis necis nebuciau. Tai vat ir nezinau ar cia pakrapsrymas suveike ar savaime veikla prasidejo.

Man paskutines pora dienu viduriai sulaisvejo. Lyg nieko neiprasto nevalgau, viskas kaip visada. Zinau, kad pries pat gimdyma organizmas valosi, bet man tai dar 5 su puse savaites liko g.gif , negi dabar visa menesi taip ir bus. Kaip ir su pirmu jokiu paruosiamuju nejauciu ir pilvas nekieteja.
Kita savaite eisiu pas gine, echo turetu daryti, nes panele mano sedi, tai prasysiu, kad ir kakleli su echo paziuretu ar nesutrumpejes
Atsakyti
QUOTE(raagaaniuuke @ 2016 09 22, 21:06)
Man membranu atskyrima dare gal du kartus, bet grizus namo nieko nejausdavau, tepliojimu jokiu nebuvo, kamstis irgi nesisalino. Kai termino dieno atvaziavau pasitikrint buvo  jau 5 cm ir saremius fiksavo, bet as nieko nejauciau, lyg isvis necis nebuciau. Tai vat ir nezinau ar cia pakrapsrymas suveike ar savaime veikla prasidejo.

Man paskutines pora dienu viduriai sulaisvejo. Lyg nieko neiprasto nevalgau, viskas kaip visada. Zinau, kad pries pat gimdyma organizmas valosi, bet man tai dar 5 su puse savaites liko  g.gif , negi dabar visa menesi taip ir bus. Kaip ir su pirmu jokiu paruosiamuju nejauciu ir pilvas nekieteja.
Kita savaite eisiu pas gine, echo turetu daryti, nes panele mano sedi, tai prasysiu, kad ir kakleli su echo paziuretu ar nesutrumpejes

O koks tarpas buvo tarp atskirimo ir termino datos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 09 23, 00:16)
O koks tarpas buvo tarp atskirimo ir termino datos? smile.gif

Nelabai pamenu, bet po antrojo karto lyg kelios dienos tik buvo praejusios, kokios 3 gal.
Bet kiek girdejau jei krapstymas suveikia, tai visom skirtinfai buna, vienom po rytinio krapstymo vakare veikla jau uzsikuria, o kitom tik po poros dienu suveikia
Atsakyti
QUOTE(raagaaniuuke @ 2016 09 23, 00:24)
Nelabai pamenu, bet po antrojo karto lyg kelios dienos tik buvo praejusios, kokios 3 gal.
Bet kiek girdejau jei krapstymas suveikia, tai visom skirtinfai buna, vienom po rytinio krapstymo vakare veikla jau uzsikuria, o kitom tik po poros dienu suveikia

o pačiai sau neišeina pasikrapštyti? lotuliukas.gif smagu būtų kiek amksčiau pabirt, nes pilvas dabar tokiais tempais augti pradėjo, kad jau nebefainai darosi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2016 09 23, 00:27)
o pačiai sau neišeina pasikrapštyti? lotuliukas.gif  smagu būtų kiek amksčiau pabirt, nes pilvas dabar tokiais tempais augti pradėjo, kad jau nebefainai darosi blink.gif

Teoriskai galima butu, pirstus gi nesunku ten susikist lotuliukas.gif , tik nezinau ar ten nera kokiu niuansu, gal taip paprastai nepakrapstysi, reik zinot kaip ka daryt, kad nepakenkt. Ten pistus suka ratu kazkaip, nu ir manau kaklelis turi buti bent minimaliai prasiveres, kad butu kur tuos pirstus sukist lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2016 09 22, 23:27)
o pačiai sau neišeina pasikrapštyti? lotuliukas.gif  smagu būtų kiek amksčiau pabirt, nes pilvas dabar tokiais tempais augti pradėjo, kad jau nebefainai darosi blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Reikia vyro prašyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, mielosos. Maziuke jau darzelyje, as isitaisiau i lova su kompiuteriu.

Vidurius ir man paleide yra, bet jau kokios dvi savaites. Su pirmaja tai vidurius paleido ta pacia diena ir ejau n kartu i WC smile.gif.

Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Ankara @ 2016 09 22, 22:35)
Na va tašės sudėtos pagaliau, jau ramu bus  smile.gif  trumpas darbas, bet kiek prisiruošt iki jo  lotuliukas.gif

Pavalgiau vakarienę ir taip bloga, nors eik su wc padraugaut

Del tases thumbup.gif as tai ka randu ir sumetu i tase- tai gal ir jau gatava lotuliukas.gif

Man vakar siandien nieko, bet pries tai vos ne sav - nesvarbu ka ir kiek suvalgydavau- visada buvo persiedimo jausmas blink.gif ir taip net negera- po to tik pagulet tikdavo lotuliukas.gif gal kazkaip skrandis prispaustas buvo.
QUOTE(tercija @ 2016 09 23, 00:27)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man vyras vakar sako - ale musu balionelis kad issipute lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man ta jau kelinta dienai skauda desini sona vos ne kirksnyje, bet jei dirza uzsidedu - nustoja. Nakti verciantis irgi skauda, lipant is lovos, stojantis, einant : rolleyes.gif rolleyes: su dukra ir kazkuri sona skaudejo, tik auksciau- tai net i skyriu buvau paguldyta rolleyes.gif bet po paros issiprasiau, nes kaip ir nieko blogo nerado- gal vaikas toj pusej labiau ir tiek 4u.gif tai gal ir dabar tas pats g.gif
Atsakyti
Aš tašę susidėjau čia prieš kelias dienas. Tik tapkių dar neįsimečiau. Kažkurią naktį užmigt niekaip negalėjau. Tai pagalvojau jog verta viską susikraut smile.gif

šiaip aš nežinau kas yra paruošiamieji. Nei su vienu jokių maudimų ar skausmų iki gimdymo dienos nejaučiau. Ir pilvas mažai kietėdavo.

Dabar kažkokius skausmus retkarčiais pajaučiu. Bet kadangi pastebėjau jog su kiekvienu nėštumu viskas tiesiog yra skaudžiau. Net vaiko spardymaisi pilve tai nekreipiu dėmesio smile.gif

kažkokia slogą įsitaisiau. Kemšasi tik viena nosis ir va jau beveik savaitė.
Atsakyti