Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (9tema)

Agnyte, ziuriu, yra - dar vietoj biggrin.gif

Aastaa, as noreciau pagimdyt geriau anksciau bei pernesiot 4u.gif labai tikiuos, kad nebus nei dienos veliau biggrin.gif nes nervas labai imtu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 26 rugsėjo 2016 - 08:16
QUOTE(bonduke @ 2016 09 26, 08:53)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet tikrai - prasideda veiksmas jau bigsmile.gif

Na aprimo kol kad, bet po tų paruošiamųjų pasunkėjo vaikščiojimas, o dar vakar jaučiausi puikiai, kad dar sakiau mėnesį nešiosiu lotuliukas.gif Su anais nėštumais nieko panašaus nebuvo, kietėdavo tik pilvas ir tiek, o dabar sarėmiai jau gerai jaučiami buvo, tai iškarto skaičiuoti minutes pradėjau lotuliukas.gif o ir vidurius paleido, kaip kad tikrai ruoštūsi blink.gif

Ant kėdės dar netikrino nei karto, kita savaite man tik TA numatyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DagmaraD: 26 rugsėjo 2016 - 08:29
Labas rytas 4u.gif

jau ziuriu mintys apie lukstenimus sukas biggrin.gif Paskaicius cia, kazkaip jauciuos pora menesiu su nestumu atsilikus- jokiu paruosiamuju, jokiu priespieniu, jokiu skausmu, miegu gerai(nors pora naktu kazkaip buvau jau prabudus ir neuzmigau ilgai), i tulika naktim nelakstau. Vakar net i Anyksciu laju tako boksta uzlipau be vargo. Apskritai, gyvenimo tempas ne tai, kad suletejes, toks jausmas, kad viskas tik greityn.. Kartais pasidaro baisu, kaip reikes su dar vienu seimos nariu gyvent, bet turbut tas nerimas naturalus ax.gif Savaites lekia nenumaldomai ir tik cia SM liniuote man primena, kaip vistik netoli jau finisas..Neitiketina blink.gif
Kalbejot del baimes gimdyt, tai man, kaip ir trecia karta, kazkaip atrode, kad as visiskai moraliskai tam nepasiruosusi, bet atejo ta diena ir tiek, tai dabar irgi nenusiteikineju per daug, zinau, kad bet kokiu atveju tas laukia, niekur nepabegsiu, tikiuos tik, kad viskas bus sklandziai ir greitai, kaip kad paskutini karta.
Del pasiilgimo kazko. Tai kunas manes nevargina kazkaip, visai grazi jauciuos tongue.gif , tai nieko kazko tokio man netruksta. Tik kantrybes su vaikais nebeturiu visai, uzknisa ju neklausymas, tarpusavio konfliktai ir pan. schmoll.gif

Tiek is manes, o Jus laikykites 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Na linksmybiu metas arteja panasu.

Mano pacios vaiko galvyte jau seniausiai isistacius i dubeni ir gan giliai. Irgi pasiilgau savo kuno, nes jau isaugau net ir nesciosios rubus... o apie sunkuma ir neranguma tai net ner ka kalbet.
Tase susikroviau ana savaite, kad nereiktu vidury nakties ten krapstytis. Vistiek jau menesio begyje gimdysiu lotuliukas.gif Liko tik komoda nusipirkt.

Papildyta:
QUOTE(Tasira @ 2016 09 26, 11:18)
Labas rytas 4u.gif

Savaites lekia nenumaldomai ir tik cia SM liniuote man primena, kaip vistik netoli jau finisas..Neitiketina blink.gif

Tiek is manes, o Jus laikykites 4u.gif

Musu liniuotes vienodos, bet terminai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2016 09 26, 10:23)
Musu liniuotes vienodos, bet terminai skiriasi.

Mano terminas 10.20, bet pradzioj as uzsimeciau pora dienu virsaus, nes visi gimdymai "velavo". O liniuote pasidariau, tokia, kokia priklauso, nes ir pagal visus echo atitinka si karta.
Atsakyti
O siaubiake, pagal išvardintas aš nuo pradžios 8, o nuo galo 20. Atrodė prieš mane daugiau eilėje stovi... Aš visai dar nenusiteikus gimdymui anei lašo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2016 09 26, 09:39)
Mano terminas 10.20, bet pradzioj as uzsimeciau pora dienu virsaus, nes visi gimdymai "velavo". O liniuote pasidariau, tokia, kokia priklauso, nes ir pagal visus echo atitinka si karta.

Kažin kuo geriau tikėti mm data, ar echo data?

Pagal echo data 10.20 , o mm 10.28.
Kruopa didesne visais matmenim. O ir antroji gime savaite anksciau...
Atsakyti
Sveikos mameles!
Na, dar lukstenimosi nera? biggrin.gif
Man panasiai kaip Tasirai, jauciuos tik siaip pliurpianti sitam forume, kaip kokia dula biggrin.gif pati negimdo, tik kitus knibineja biggrin.gif
Jokiu skausmeliu ner, vakar gal kiek apacia tempe raumenis, bet buvau prisivalgius tai speju zarnokai uzspausti, remuo dingo, aciu Dievui...
Buvau TA. Hemoglobinas 103, pakrites, israse gelezies ir vitaminu Mamita. Esat kuri bandziusi? Paeme tepineli, sekantis susitikimas spalio 12.
Ant kedes nesodino, ir nenoreciau schmoll.gif
Bonduke-kodel taip nori skorpiones? Pirma dukra irgi skorpione? Mano seimoj as sesuo ir tevas skorpai, mama vargse viena liute. Vyro mociute vakar pareiske, kad nori draugo - svarstykliu, sakiau ne ne, negruskit mano vaiko anksciau laiko i si pasauli biggrin.gif
Del datos man irgi idomu...echo su mm sutinka, bet as nesutinku, nes zinau kada ovuliacija buvo, skirtumas tarp numatomu terminu - savaite g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolyne: 26 rugsėjo 2016 - 10:15

Isleidau dukra i mokykla ir uzmigau blink.gif tik ka prabudau thumbup.gif

Tasira, as iki siol ir va pan jauciaus- na gal apsukos apmazeje, bet vis tiek visur vaziuit, eit, vaiksciot ir t.t. O nuo vakar vakaro, kaip mygtukas perjungtas mirksiukas.gif sakau, analogiskai anam nestumu - gerai gerai, braukšt lotuliukas.gif
QUOTE(Brasske @ 2016 09 26, 11:00)
Kažin kuo geriau tikėti mm data, ar echo data?

Pagal echo data 10.20 , o mm 10.28.
Kruopa didesne visais matmenim. O ir antroji gime savaite anksciau...

Ssenoviskas skaiciavimo budas- nuo paskutiniu mm pirmos dienos atimti 3 men ir prideti 7 d. Cia jei ciklas 28 d. Jei daugiau - tai atitinkamai dar tiek dienu pridet, jei maziau atimt. (Pvz jei ciklas 30 d, tai gautus pridet 7 ir dar 2)

Mano pagal mm ir echo neatitinka visai ;) pagal mm vos ne dvi sav anksciau tongue.gif bet del ilgo ciklo nustate pagal pirma echo ;) aisku, kiti echo eina stabiliai pagal ta pirma. Bet as savo data nusistacius lotuliukas.gif bet tik pora dienu skrias - tai kaip ir nieko tokio biggrin.gif
QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 26, 11:14)

Bonduke-kodel taip nori skorpiones? Pirma dukra irgi skorpione? Mano seimoj as sesuo ir tevas skorpai, mama vargse viena liute. Vyro mociute vakar pareiske, kad nori draugo - svarstykliu, sakiau ne ne, negruskit mano vaiko anksciau laiko i si pasauli biggrin.gif

Mes visi trys vandens zenklai wub.gif kam cia maisyt reikala lotuliukas.gif siaip - kada gims, tada tiks, bet kai terminas tame zenkle- tai toks ir noras tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 26, 11:14)

1.Buvau TA. Hemoglobinas 103, pakrites, israse gelezies ir vitaminu Mamita. Esat kuri bandziusi? Paeme tepineli, sekantis susitikimas spalio 12.

2.Ant kedes nesodino, ir nenoreciau  schmoll.gif

3.Bonduke-kodel taip nori skorpiones? Pirma dukra irgi skorpione? Mano seimoj as sesuo ir tevas skorpai, mama vargse viena liute. Vyro mociute vakar pareiske, kad nori draugo - svarstykliu, sakiau ne ne, negruskit mano vaiko anksciau laiko i si pasauli biggrin.gif

4.Del datos man irgi idomu...echo su mm sutinka, bet as nesutinku, nes zinau kada ovuliacija buvo, skirtumas tarp numatomu terminu - savaite  g.gif

1.O kam tie vitaminai g.gif ? Jei gelezies truksta, tai gelezi ir gerk 4u.gif Kam ta sintetika, tuo labiau, kai dabar darzoviu sezonas mirksiukas.gif

2. O tai kaip tepineli paeme, neuzsodinus ant kedes g.gif ?

3. As tai svarstykliu noriu, butu man i kompanija: bezdzione + svarstykles. Viena skorpionuke namie jau yra biggrin.gif

4. Man realiai gimdymo data atitiko pastojimo data, ne mmm ar echo.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Savaitgalis labai greit praleke su tom vestuvem, kelionem, pasiruosimais smile.gif Grizau pavargus, bet patenkinta smile.gif Visai gerai praejo laikas smile.gif
O gi dar neatsirado nauju leliu smile.gif Bet jau jau tuoj tuoj prasides smile.gif kiek cia beliko iki spalio smile.gif
Kad tik visom lengvai ir sklandziai smile.gif
Man dar toloka, tad galvoj dar kiti reikalai biggrin.gif Buvo vestuves puskes, dabar dukrytes gimtadienis, ner kada gimdyt biggrin.gif
Bet tasike jau turbut reiktu susidet. Bandysiu siandien iki vaistines nueit susipirkti ko reik po gimdymo.
Atsakyti
Vitaminuose irgi gelezis yra, zodz nesusipratimas kazkoks ;) su tom darzovem, kazkaip nesinori man ju, pavalgau, bet dazniau pamirstu as jas...man koks raugintas agurkelis geriau, na ir obuolius kremtu kasdien ;)
Ant kedes nesodino, mane per TA visad paguldo ant tos odines kusetes ar kaip ji ten, gydyt matuoja gimda ir klausos, i sikart akusere prisoko ir sako: pakelk kojas, tai gavos tokia gulima poza, ir sulenkti keliai, ir taip paeme ;)
As tai ko gero noreciau sau draugo skorpiono, lapkricio pradzioj ant savo jubiliejaus, manau puiki dovana butu biggrin.gif
Atsakyti