Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (9tema)

Sveikutes! As kirpykloje. Pasigrazinsiu ir jau busiu pasiruosusi biggrin.gif . O siaip vos pasivelku. Atsibodo buti nesciai, o gimdymo bijau ziauriai, ir kai tik uzeina koks skausmas supanikuoju blink.gif . AisteSa kaip tu?!
Papildyta:
QUOTE(bonduke @ 2016 09 26, 09:16)
Agnyte, ziuriu, yra - dar vietoj biggrin.gif

Vietoj vietoj ir busiu iki spalio 1 biggrin.gif
Papildyta:
Del Ta ant kedes tikrino mane rugsejo 1. Bet svelniai. O dabar eisiu ketvirtadieni tai pati pasiprasysiu kad patikrintu, nes man labai idomu ar tie skausmai kuriuos jauciu (na tie paruosiamieji) idave kokios naudos ar ne... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 09 26, 12:39)
Sveikutes! As kirpykloje. Pasigrazinsiu ir jau busiu pasiruosusi biggrin.gif

Ojei, man i kirpykla jau ziauriai reikia, bet reikia kazkaip pratempt dar bent dvi savaites..
Atsakyti
Man tai svarstyklės tinka, vyresnysis svarstyklės ir gyvatės metais
Mažoji liūtas ir ožka, aš irgi pagal metus ožka
Dabar būtų svarstyklės ir bezdžionė, vyras pagal metus bezdžionė
O mes su vyru pagal mėn abu dvyniai
Tai kaip visi ir tinkam biggrin.gif
Pagal metus tai išvis gera kompanija gaunasi, dvi ožkos, du bezdžionės ir vienas gyvačius lotuliukas.gif
Atsakyti
Agnyte, laikykis biggrin.gif kiek jau cia iki tos spalio pirmos beliko wub.gif

QUOTE(Tasira @ 2016 09 26, 13:20)
Ojei, man i kirpykla jau ziauriai reikia, bet reikia kazkaip pratempt dar bent dvi savaites..

Man irgi, baisiai ataugus, dazyt reik rolleyes.gif bet bandau dar pratempt tongue.gif is vis labai greit plaukai auga blink.gif tik menuo praejo, o atrodau, kaip kazin kada buvus blink.gif lotuliukas.gif

Ankara, visas gyvunu ukis namie tongue.gif lotuliukas.gif mes pagal metus visi skirtingi: katinas, arklys ir gaidys bei bezdzioniuke bus tongue.gif biggrin.gif o pagal zodiaka - du veziai ir skorpione, tad dar viena skorpe butu pats tas tongue.gif nors sunkus vaikai sunkus - ale tongue.gif bet jei bus svarstykles - sunku bus jai su mumi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 26 rugsėjo 2016 - 12:41
QUOTE(bonduke @ 2016 09 26, 13:40)
Ankara, visas gyvunu ukis namie tongue.gif  lotuliukas.gif mes pagal metus visi skirtingi: katinas, arklys ir gaidys bei bezdzioniuke bus tongue.gif biggrin.gif o pagal zodiaka - du veziai ir skorpione, tad dar viena skorpe butu pats tas tongue.gif nors sunkus vaikai sunkus - ale tongue.gif bet jei bus svarstykles - sunku bus jai su mumi lotuliukas.gif

tai va lengviau gyvent kai visa šeima tarpusavyje dera, nes po to sunku susišnekėt gali būt biggrin.gif
Atsakyti
AisteSa kur tu? nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
AisteSa gal jau gimdo kažin biggrin.gif ir pavydėčiau ir ne iš tikro. Smagu būtų kad jau po visko, o dar nenorėčiau, nes dar daug pasidaryt reikia
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2016 09 26, 14:32)
AisteSa gal jau gimdo kažin  biggrin.gif ir pavydėčiau ir ne iš tikro. Smagu būtų kad jau po visko, o dar nenorėčiau, nes dar daug pasidaryt reikia

Tas jausmas kai jau po visko buna super thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai - turbut musu AisteSa gimdo bigsmile.gif

QUOTE(Ankara @ 2016 09 26, 13:53)
tai va lengviau gyvent kai visa šeima tarpusavyje dera, nes po to sunku susišnekėt gali būt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip. Mano seimoj - irgi mes trise (tete, sesuo ir as) esam vandens gyventojai, o mama- zemes. Tai ji vis sako, kad jai sunku ant zemes stovint su vandeniniais lotuliukas.gif bet taip ir yra- mes trise visad sutariam ar del pirkimu, ar renontu ir tt, o ji mum kaip is kitos operos lotuliukas.gif o mes jai lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif aš po paskutinės TA, priaugau 5 kg per 3 sav unsure.gif siaubas kaip čia taip doh.gif vien žo - atsidarymas 4 cm, sąrėmių nėr, vandenų kiekis geras, paleido namo... o man jau baisu su tiek cm blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 09 26, 15:50)
Labas  4u.gif aš po paskutinės TA, priaugau 5 kg per 3 sav  unsure.gif siaubas kaip čia taip  doh.gif vien žo - atsidarymas 4 cm, sąrėmių nėr, vandenų kiekis geras, paleido namo... o man jau baisu su tiek cm  blink.gif

thumbup.gif naujiena po naujienos. Super! O tai kokios pranasystes? Ka gyd sako? Tai ziurek uz poros val ir gimdyti pradesi ;)
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 09 26, 15:50)
Labas  4u.gif aš po paskutinės TA, priaugau 5 kg per 3 sav  unsure.gif siaubas kaip čia taip  doh.gif vien žo - atsidarymas 4 cm, sąrėmių nėr, vandenų kiekis geras, paleido namo... o man jau baisu su tiek cm  blink.gif

Nieko baisaus, man su antra nuo 32 savaites rado, kad jau 4 cm, kietejo vis pilvas, bet išvaikščiojau iki galo, gime 39,4 dienos, nors daktarai ir netikejo mirksiukas.gif bet jau vos ne puse kelio, paskui lengviau bus thumbup.gif

Aš deduosi tašę, rūbeliai jau komodoje wub.gif
Atsakyti