AisteSa Sveikinimai aukit sveikos,stiprios!😊
QUOTE(AisteSa @ 2016 09 27, 15:55)
Na ka pagaliau po ilgu pastangu nuo sekmadienio, ryte 10.55 (UK laiku) pasauli isvydo musu dukryte - 2.87kg coliuke

Pagaliau!!!

Ka - temukej 1:1 (berniukas:mergyte)

Kuri sekanti???

Buvau paskaitoj apie gimdyma, jei buciau pirmakarte tai jau labai teigiamom emocijom nusiteikciau

QUOTE(Liusiperiukas @ 2016 09 27, 13:57)
Sveikos
O as siandien irgi sutrizniojus pas gyd lekiau,nes mano panele nusprende iseigine pasiimt ir nejudet. Tai streso gerai ivare. Nejudejo nei kol tonus klause,nei per echo. Tiek kad visi parametrai geri. Bet nejuda ponia....tai jei dar tokia diena,tai sikaliosiu i kelnes vel
O as siandien irgi sutrizniojus pas gyd lekiau,nes mano panele nusprende iseigine pasiimt ir nejudet. Tai streso gerai ivare. Nejudejo nei kol tonus klause,nei per echo. Tiek kad visi parametrai geri. Bet nejuda ponia....tai jei dar tokia diena,tai sikaliosiu i kelnes vel

Jau tas nejudėjimas tai tikrai žilų plaukų prideda, užtai ir norėčiau greičiau

QUOTE(aastaa29 @ 2016 09 27, 14:07)
Nors dabar to gimdymo paniškai bijau,bet jau apie sekantį mąstau,nu tikrai durna aš 

Aš žinok irgi iškart apie trečią galvojau, va ir prisigalvojau

QUOTE(Carol @ 2016 09 27, 14:13)
Ryte nušvito saulė 15 min ir baigėsi, nuotaika bjauri, net nežinau ko, gal nervai nelaiko prieš artėjantį gimdymą 

Nurimk viskas bus gerai, kokią knygą paskaityk

QUOTE(AisteSa @ 2016 09 27, 15:55)
Na ka pagaliau po ilgu pastangu nuo sekmadienio, ryte 10.55 (UK laiku) pasauli isvydo musu dukryte - 2.87kg coliuke

Dideliausi sveikinimai, ramių naktelių, tegu coliukė auga, o mamytė pailsi

QUOTE(aastaa29 @ 2016 09 27, 14:07)
Nors dabar to gimdymo paniškai bijau,bet jau apie sekantį mąstau,nu tikrai durna aš 

Ner taip blogai, reiskias

As tai zinau, kad tikrai paskutinis kartas - tikiuos finalas paliks teigiamesni ispudi

Hmmm... 
Jau antra is musu saraso pagimde anksciau termino...hmmm tikiuos netaps spalio nestukiu tradicija gimdyt anksciau laiko

Jau antra is musu saraso pagimde anksciau termino...hmmm tikiuos netaps spalio nestukiu tradicija gimdyt anksciau laiko

QUOTE(AisteSa @ 2016 09 27, 14:55)

Valio!nu sveikinimai,tikrai kad maža😆
Papildyta:
QUOTE(bonduke @ 2016 09 27, 17:12)
Ner taip blogai, reiskias
As tai zinau, kad tikrai paskutinis kartas - tikiuos finalas paliks teigiamesni ispudi
nei pirmas
po paskaitos tijrai kazkaip ramiau jauciuos

Gal ir Man nukulniuot i paskaita ketvirtadienį,kaip tik apie gimdymą bus.gal ramiau bus.nu bet gi jau gimdziau esu!

Aš tai jau tikrai anksčiau laiko nenusiteikusi gimdyti, noriu spalio 14, na dar 19. Nuotaika pagerėjo suvalgius 2 porcijas ledų, o dabar dar po 2 bandelių, tai išvis liuksiška

QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 27, 18:30)
Hmmm... 

viena anksciau laiko

QUOTE(aastaa29 @ 2016 09 27, 18:55)
Gal ir Man nukulniuot i paskaita ketvirtadienį,kaip tik apie gimdymą bus.gal ramiau bus.nu bet gi jau gimdziau esu!
Juk zinau😣

Pries 11 metu pas mus paskaitu nebuvo , tai dabar nors ir su patirtim - idomu buvo isgirst. Kazkaip taskai ant i susidejo kai kur, kai kas issigrynino. Dar tokia maladiec daktare ir dar raminanciu balsu

QUOTE(Carol @ 2016 09 27, 18:58)
Nuotaika pagerėjo suvalgius 2 porcijas ledų, o dabar dar po 2 bandelių, tai išvis liuksiška 

Priminei - siandien tik pusrycius valgiau

Sveikos!
Jungiuosi ir as prie temos! Sis nestumas/gimdymas man antrasis, bet kazkaip sikart visai pamirsau, kad cia SM yra spalio mazyliu tema.
Mano terminas - spalio 22 d. Dar daug laiko, bet jau per visas siules braska. Apskritai, sis nestumas visai kitoks nei pirmasis, t.y. daug sunkesnis. Aisku, turbut labai stebetis nereikia, nes nuolat reikia paskui savo berna lakstyt.
O jis pas mus is aktyviuju.
Tai va! Tikiuosi dar pasibuti!
P.S. Sveikinimai pagimdziusioms! Aukit sveiki!
Jungiuosi ir as prie temos! Sis nestumas/gimdymas man antrasis, bet kazkaip sikart visai pamirsau, kad cia SM yra spalio mazyliu tema.

Mano terminas - spalio 22 d. Dar daug laiko, bet jau per visas siules braska. Apskritai, sis nestumas visai kitoks nei pirmasis, t.y. daug sunkesnis. Aisku, turbut labai stebetis nereikia, nes nuolat reikia paskui savo berna lakstyt.

QUOTE(Fuwari @ 2016 09 27, 20:11)
Sveikos!
O jis pas mus is aktyviuju.

Sveika prisijungus

QUOTE(DagmaraD @ 2016 09 27, 20:14)
Sveika prisijungus
iš kur tu, kiek metų ir kiek suprantu antro laukies, gal žinai kas bus?

Kaunas, 28 metai (reikejo net pasiskaiciuoti

Turim 1,5 m berniuka, sikart zada mergyte.