Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (9tema)

AisteSa Sveikinimai aukit sveikos,stiprios!😊
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 09 27, 15:55)
Na ka pagaliau po ilgu pastangu nuo sekmadienio, ryte 10.55 (UK laiku) pasauli isvydo musu dukryte - 2.87kg coliuke wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pagaliau!!! wub.gif wub.gif wub.gif Sveikinimai!!! Kad viskas kuo lengviau klotus! wub.gif tikrai coliuke ❤

Ka - temukej 1:1 (berniukas:mergyte) bigsmile.gif

Kuri sekanti??? tongue.gif

Buvau paskaitoj apie gimdyma, jei buciau pirmakarte tai jau labai teigiamom emocijom nusiteikciau biggrin.gif 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2016 09 27, 13:57)
Sveikos

O as siandien irgi sutrizniojus pas gyd lekiau,nes mano panele nusprende iseigine pasiimt ir nejudet. Tai streso gerai ivare. Nejudejo nei kol tonus klause,nei per echo. Tiek kad visi parametrai geri. Bet nejuda ponia....tai jei dar tokia diena,tai sikaliosiu i kelnes vel  verysad.gif

Jau tas nejudėjimas tai tikrai žilų plaukų prideda, užtai ir norėčiau greičiau 4u.gif

QUOTE(aastaa29 @ 2016 09 27, 14:07)
Nors dabar to gimdymo paniškai bijau,bet jau apie sekantį mąstau,nu tikrai durna aš blink.gif

Aš žinok irgi iškart apie trečią galvojau, va ir prisigalvojau biggrin.gif

QUOTE(Carol @ 2016 09 27, 14:13)
Ryte nušvito saulė 15 min ir baigėsi, nuotaika bjauri, net nežinau ko, gal nervai nelaiko prieš artėjantį gimdymą  verysad.gif

Nurimk viskas bus gerai, kokią knygą paskaityk mirksiukas.gif

QUOTE(AisteSa @ 2016 09 27, 15:55)
Na ka pagaliau po ilgu pastangu nuo sekmadienio, ryte 10.55 (UK laiku) pasauli isvydo musu dukryte - 2.87kg coliuke wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dideliausi sveikinimai, ramių naktelių, tegu coliukė auga, o mamytė pailsi wub.gif nusipelnei po tokio ilgo darbo 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau gerosios žinios thumbup.gif Didžiausi ružaviausi sveikinimai AisteSa, poilsio ir pieno upių dabar tik wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2016 09 27, 14:07)
Nors dabar to gimdymo paniškai bijau,bet jau apie sekantį mąstau,nu tikrai durna aš blink.gif

Ner taip blogai, reiskias biggrin.gif
As tai zinau, kad tikrai paskutinis kartas - tikiuos finalas paliks teigiamesni ispudi lotuliukas.gif nei pirmas lotuliukas.gif po paskaitos tijrai kazkaip ramiau jauciuos 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 27 rugsėjo 2016 - 17:13
Hmmm... g.gif
Jau antra is musu saraso pagimde anksciau termino...hmmm tikiuos netaps spalio nestukiu tradicija gimdyt anksciau laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 09 27, 14:55)

Valio!nu sveikinimai,tikrai kad maža😆
Papildyta:
QUOTE(bonduke @ 2016 09 27, 17:12)
Ner taip blogai, reiskias  biggrin.gif
As tai zinau, kad tikrai paskutinis kartas  - tikiuos finalas paliks teigiamesni ispudi lotuliukas.gif nei pirmas lotuliukas.gif  po paskaitos tijrai kazkaip ramiau jauciuos 4u.gif  biggrin.gif

Gal ir Man nukulniuot i paskaita ketvirtadienį,kaip tik apie gimdymą bus.gal ramiau bus.nu bet gi jau gimdziau esu! blink.gif Juk zinau😣
Atsakyti
Aš tai jau tikrai anksčiau laiko nenusiteikusi gimdyti, noriu spalio 14, na dar 19. Nuotaika pagerėjo suvalgius 2 porcijas ledų, o dabar dar po 2 bandelių, tai išvis liuksiška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 27, 18:30)
Hmmm... g.gif
Jau antra is musu saraso pagimde anksciau termino...hmmm tikiuos netaps spalio nestukiu tradicija gimdyt anksciau laiko biggrin.gif

viena anksciau laiko tongue.gif o kam jau 37 sav- skaitos normalus gimdymas biggrin.gif (apsisvieciau siandien lotuliukas.gif )

QUOTE(aastaa29 @ 2016 09 27, 18:55)
Gal ir Man nukulniuot i paskaita ketvirtadienį,kaip tik apie gimdymą bus.gal ramiau bus.nu bet gi jau gimdziau esu! blink.gif Juk zinau😣

Pries 11 metu pas mus paskaitu nebuvo , tai dabar nors ir su patirtim - idomu buvo isgirst. Kazkaip taskai ant i susidejo kai kur, kai kas issigrynino. Dar tokia maladiec daktare ir dar raminanciu balsu biggrin.gif net pagalvojau- visai nueko butu ant jos budejimo papult biggrin.gif

QUOTE(Carol @ 2016 09 27, 18:58)
Nuotaika pagerėjo suvalgius 2 porcijas ledų, o dabar dar po 2 bandelių, tai išvis liuksiška  thumbup.gif

Priminei - siandien tik pusrycius valgiau blink.gif nu ner apetito nors tu ka blink.gif bet pilvas po tavo bulkuciu pradejo gurgt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos!

Jungiuosi ir as prie temos! Sis nestumas/gimdymas man antrasis, bet kazkaip sikart visai pamirsau, kad cia SM yra spalio mazyliu tema. biggrin.gif

Mano terminas - spalio 22 d. Dar daug laiko, bet jau per visas siules braska. Apskritai, sis nestumas visai kitoks nei pirmasis, t.y. daug sunkesnis. Aisku, turbut labai stebetis nereikia, nes nuolat reikia paskui savo berna lakstyt. biggrin.gif O jis pas mus is aktyviuju.

Tai va! Tikiuosi dar pasibuti!

P.S. Sveikinimai pagimdziusioms! Aukit sveiki! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2016 09 27, 20:11)
Sveikos!

Jungiuosi ir as prie temos! Sis nestumas/gimdymas man antrasis, bet kazkaip sikart visai pamirsau, kad cia SM yra spalio mazyliu tema. biggrin.gif

Mano terminas - spalio 22 d. Dar daug laiko, bet jau per visas siules braska. Apskritai, sis nestumas visai kitoks nei pirmasis, t.y. daug sunkesnis. Aisku, turbut labai stebetis nereikia, nes nuolat reikia paskui savo berna lakstyt. biggrin.gif O jis pas mus is aktyviuju.

Tai va! Tikiuosi dar pasibuti!

P.S. Sveikinimai pagimdziusioms! Aukit sveiki! smile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif iš kur tu, kiek metų ir kiek suprantu antro laukies, gal žinai kas bus?
Atsakyti
QUOTE(DagmaraD @ 2016 09 27, 20:14)
Sveika prisijungus 4u.gif  iš kur tu, kiek metų ir kiek suprantu antro laukies, gal žinai kas bus?

Kaunas, 28 metai (reikejo net pasiskaiciuoti biggrin.gif).
Turim 1,5 m berniuka, sikart zada mergyte. smile.gif
Atsakyti