Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (9tema)

Manęs nei su vienu ant kėdės netikrino cool.gif

Fuwari sveika prisijungus , mano draugė būsi, tarp mano pirmųjų 22mėn skirtumas, jei pirmasis ne iš ramiųjų oi geras laikotarpis laukia lotuliukas.gif

Aš jau visai velkuosi, kiekvienas kryptelėjimas nepatinka, apie apsivertimą lovoj išvis nebešneku schmoll.gif Na ką jau yra 37sav, kitą savaitę jau kaip ir norėčiau į galą, ot norai ane, gimdyt važiuot, nors mirk iš juoko biggrin.gif
Atsakyti
O man įdomu pasidarė, ar kuriai nors pavyko nuspėti/nujausti gimdymo datą, arba bent jau ar pabirs anksčiau ar vėliau? Man su pirmąja tikrai nepavyko, dabar susigalvojau spalio 3 arba 7 dienas, nors terminais tik 10-14 dienos (taip gydytoja įrašius).
Atsakyti
tercija aš su pirmuoju įsikalbėjau sau gimdymo datą, tą dieną būtent ir pagimdžiau biggrin.gif su antrąja nepavyko
Dabar irgi turiu vieną galvoj kažkodėl spalio 12d, bet abejoju, nes toks jausmas kad galiu ir anksčiau cool.gif
Atsakyti
man visai graži 10.01 būtų, nors terminas 8d. biggrin.gif
bet bus matyt ar tik man ji atrodo gera ax.gif
Atsakyti
Sveikutes! Nesimiega unsure.gif Tiek su pirma tiek dabar neskraidino ant kedes. Bet ketvirtadirni jei sutiks prasysiuos vien is smalsumo biggrin.gif . O del gimdymo datos tai bandau isikalbeti spalio 1 diena, ziuresim kaip cia bus biggrin.gif .
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Liusiperiuk, gal daugiau nebegasdins leliuke taves 4u.gif

Karolina, o su virskinimu viskas gerai? 4u.gif

Dar apie ko pasiilgau is ne nescios - ogi sveikatos biggrin.gif toks vaizdas, kad imunitetas isejo atostogu unsure.gif

Del nuojautos - galvoju, kad termino dienos nesulauksiu- tik nzn ar diena, ar savaite, ar kiek - bet kad anksciau pagimdyt tureciau 4u.gif
Atsakyti
Labą rytą,oj nežinau Man tai čia ne be juokai vyksta.nakti skaudejo dantį.primaukiau vaistų,nezinau kenkia ar ne,bet jau nezadu kentėti.ir tai praeina 15 min ir vėl suskausta,ant galo datų pastos uzsidejau.apmalso.bet miegojau tik kelias val.
O ir apskritai db seimoj katastrofa,nenoriu skųstis,bet kvepia skyrybomis.suzinojau apie neištikimybę.labai nesėkmingas laikas Man😑bijau,kad per visą s... neatsitiktų kas leliukui... laikykite kumscius už mane mergaites unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2016 09 27, 23:13)

Fuwari sveika prisijungus , mano draugė būsi, tarp mano pirmųjų 22mėn skirtumas, jei pirmasis ne iš ramiųjų oi geras laikotarpis laukia  lotuliukas.gif

Aciu!
Oi ne, tikrai ne is ramiuju. Nezinau, kaip cia bus, nes jis pas mus tikrai labai reiklus ir labai didelis mamyciukas. Bet kaip nors. Jau dabar niekur nebesidesi. biggrin.gif

Pirmaji turejau gimdyti sausio pirmoj pusej, bet pernesiojau beveik dvi savaites ir issilukstenau tik sausio gale. Nors visa laika galvojau, kad anksciau laiko gimdysiu. Tai su situ nestumu stengiuos netureti iliuziju. biggrin.gif Tik labiau noreciau, kad butu svarstykles. Bet, aisku, cia loterija...

Baltas liezuvis buna del skysciu trukumo arba esant pienligei.
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2016 09 28, 08:12)
Labą rytą,oj nežinau Man tai čia ne be juokai vyksta.nakti skaudejo dantį.primaukiau vaistų,nezinau kenkia ar ne,bet jau nezadu kentėti.ir tai praeina 15 min ir vėl suskausta,ant galo datų pastos uzsidejau.apmalso.bet miegojau tik kelias val.
O ir apskritai db seimoj katastrofa,nenoriu skųstis,bet kvepia skyrybomis.suzinojau apie neištikimybę.labai nesėkmingas laikas Man😑bijau,kad per visą s... neatsitiktų kas leliukui... laikykite kumscius už mane mergaites unsure.gif  unsure.gif

Nu cia dabar blink.gif . Ot vyras... Laikykis, mergyt. Mes su tavimi ;) . O cia kaip zinia galima ir kaip pas psichologus issipasakot ir issilieti.
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2016 09 28, 09:12)
O ir apskritai db seimoj katastrofa,nenoriu skųstis,bet kvepia skyrybomis.suzinojau apie neištikimybę.labai nesėkmingas laikas Man😑bijau,kad per visą s... neatsitiktų kas leliukui... laikykite kumscius už mane mergaites unsure.gif  unsure.gif

O tu tikra del to? ax.gif
Jei taip, linkiu stiprybes ir koncentracijos i vaikuti, nes zinok, kad tau greitai pasibels didziausias gyvenimo dziaugsmas, o jie visi gali eit sunim sieko pjaut svelniai tariant...

Labas rytas mirksiukas.gif

Siandien dukra mane sokdino nakti, tai reiks eit i kita kambari siandien miegot. Taupom tema, nes busiu i totalizatoriu nepataikius biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2016 09 28, 08:12)

Košmariška situacija, visiškai nelaiku ir ne tokiomis emocijomis dabar tau reikėtų gyventi 😢
Laikykis ir būk stipri 4u.gif
Atsakyti
Avinuke_m kaip tu siandiena?
Atsakyti