QUOTE(vavute11 @ 2016 09 18, 16:24)
Pas mane su pirma kitokia situacija buvo, kad dar studijos neak buvo nebaigtos, tai is klaipedos 5 ryto isvaziuoji i kauna, staigiai atgal. Susiradus ramu kampa nusitraukdavau su pientraukiu vezdavaus atgal.. Nebenoreciau taip niekad vargt, stengiaus kuo ilgiau pati maitint, bet pavyko tik iki 8 men. Misinuko jokio dukryte negere.
Del kamsciu tai nesusiplanuosi, dukryte vezant i muzikos mokykla, atstumas nedidelis bet gavos taip kad vaziavom 40 min. i viena puse, nors Klaipeda kaimas su trim gatvem..
Vairuosiu turbut iki pat finalo, nes visvien patogiau nei viesu transportu..
Rasai "tik 8men" - tu saunuole!!!
Papildyta:
QUOTE(Tasira @ 2016 09 18, 17:20)
Kokios tos aplinkybes? Tiketina, kad daugomoje atveju jos issprendziamos, kaip pvz. pasaitelis ir pan. Bet labiausiai tai mamos pasiryzimas ir nepasidavimas duoda geriausius rezultatus

Smagu, kad vel pasiryzus zindyti
Tu teisi,kad daznai buna issprendziamos,bet tam labai svarbu laikas. Pienukas gi dingsta,jei nespeji uzsukt laktacijos. Zindymo kursuose mano atveju ivardytos galimos priezastys:
1. Per daug skatinamuju ir epiduro,todel vaikas nebuvo pasiruoses imti kruti.
2. Kadangi akuseres labai stengesi apmokyti zindymo meno,tai persistenge brukdamos ja kudikiui ir taip uzprogramavo krutis=priesas.
3. Del vaistu man susilaike priespienio gamyba-velavo.
4. Imti kruti trukde prisegtas virsutines lupos pasaitelis.
5. Ploksti speneliai.
6. Pridetines pieno liaukos neturi latakeliu iki speneliu,todel sokdavo mastitai.
7. Per mazai dirbau pientraukiu-cia del to save kaltinu,nes nezinojau.
Dukra pabande ir tik pabande paimt kruti menesio laiko. Ir tas bandymas galutinai uzdare laktacija....

pientraukiu nusitraukt nebepavykdavo (nors ir nutraukdavau jau tik po 20-30ml), soko mastitas ir tai buvo pabaigtuves.
Daug priezasciu,daug klaidu. Dabar strategija sudeliota ir nusiteikus kovai del sekmingo zindymo. Planas minimum-dirbti juodai pientraukiu.