Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (9tema)

QUOTE(lepinuke @ 2016 09 18, 14:03)
Sveikos merginos smile.gif jau pamažu įsivažiuojam.Iš ligoninės išleido trečiadienį,nes mažiukui gelta,tai 3 kartus ėme kraujo tyrimus,bet visad buvo normoj,fototerapijos neprireikė.Namie reikėjo įsivažiuot į ritmą,bet atrodo viskas jau susidėliojo.Mažiukas auga gerai,valgo ir miega,o mes neatsižiūrim šitu kūriniu  wub.gif
Vyresnysis brolis kaip nelaukė,o kai pamatė ir jis susilydė  ax.gif tad labai puikiai viskas  thumbup.gif džiaugiasi jis broliuku.

As kaip tik siandien pagalvojau, kaip tavo vyresnelis- ar atsileido biggrin.gif labai smagu girdet wub.gif labai wub.gif tikiuos ir pas mus, kad bus taip biggrin.gif
Ar varda isrinkot? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 18 rugsėjo 2016 - 13:07
QUOTE(lepinuke @ 2016 09 18, 13:03)
Sveikos merginos smile.gif jau pamažu įsivažiuojam.Iš ligoninės išleido trečiadienį,nes mažiukui gelta,tai 3 kartus ėme kraujo tyrimus,bet visad buvo normoj,fototerapijos neprireikė.Namie reikėjo įsivažiuot į ritmą,bet atrodo viskas jau susidėliojo.Mažiukas auga gerai,valgo ir miega,o mes neatsižiūrim šitu kūriniu  wub.gif
Vyresnysis brolis kaip nelaukė,o kai pamatė ir jis susilydė  ax.gif tad labai puikiai viskas  thumbup.gif džiaugiasi jis broliuku.

Labukas, kaip smagu skaityt tokias naujienas wub.gif svarbu jau namuose ir viskas gerai 4u.gif

Vairuot man jau sunkoka, bet dar atsisėdu, bet tik į aukštą mašiną, žemoj jau nebegaliu, pilvukas trukdo, kojos nesilanksto smile.gif

Aš nepirkau nei čiulptukų, nei buteliukų, kai prireiks tada ir nupirksim smile.gif šiaip viską turim apart vonelės, neapsisprendžiu kokią pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2016 09 18, 09:54)
Nu cia irgi g.gif  schmoll.gif Kaip jis gali "netycia" jos neimt? Tai yra igimtas instinktas, be isimties. Gali tik imt neteisingai ir personalas vietoj to, kad lieptu misinkais pasirupint, tai turetu del visas pastangas, kad ismokyt tiek kudiki, tiek mama teisingai zindyti. Man pikta, kad va tokias pirmakartes mamas netiesiogiai programuoja nesekmingam zindymui aggressive.gif

Na jie labai propoguoja zindyma (ir net labai)bet niekad negali zinoti ar nebusi ta is 2proc kuri tikrai neturi pieno arba siaip kas nutiktu tai vaikeli kazkaip reikia pamaitinti smile.gif cia manau tik extra atveju sako tureti
Papildyta:
QUOTE(lepinuke @ 2016 09 18, 11:03)

Mes jau taves pasigedom 4u.gif smagu kad augate, stiprejate wub.gif pavydim baltu pavydu smile.gif
Atsakyti
Pas mane su pirma kitokia situacija buvo, kad dar studijos neak buvo nebaigtos, tai is klaipedos 5 ryto isvaziuoji i kauna, staigiai atgal. Susiradus ramu kampa nusitraukdavau su pientraukiu vezdavaus atgal.. Nebenoreciau taip niekad vargt, stengiaus kuo ilgiau pati maitint, bet pavyko tik iki 8 men. Misinuko jokio dukryte negere.
Del kamsciu tai nesusiplanuosi, dukryte vezant i muzikos mokykla, atstumas nedidelis bet gavos taip kad vaziavom 40 min. i viena puse, nors Klaipeda kaimas su trim gatvem..
Vairuosiu turbut iki pat finalo, nes visvien patogiau nei viesu transportu..
Atsakyti
lepinuke, kaip gerai kad jau namuose ir viskas ok su lelium wub.gif
Labai smagu, kad ir vyresnysis gerai priėmė, aš atsimenu pas mus irgi kelios dienelės tokios nelabai buvo po antrosios gimimo, o po to viskas susitvarkė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2016 09 18, 15:24)
stengiaus kuo ilgiau pati maitint, bet pavyko tik iki 8 men.

Nenusivertink saves su to - tik 8 men. Cia - net 8 men, o ne - tik biggrin.gif mirksiukas.gif O situaciju visokiu buna mirksiukas.gif dauguma tokioj, kaip tavo buvo, gal ne nevargtu rolleyes.gif

Tikras tinginio sekmadienis man vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2016 09 18, 13:46)
Patikek manim-gali neimt ;) nors ir igimtas instinktas,bet susikloscius tam tikroms aplinkybems ir pan.,buna, kad neima. Bet pritariu tam,kad nereik tam uzsiprogramuot. Pirma neeme, bet si kart vel degu noru zindyt.

Kokios tos aplinkybes? Tiketina, kad daugomoje atveju jos issprendziamos, kaip pvz. pasaitelis ir pan. Bet labiausiai tai mamos pasiryzimas ir nepasidavimas duoda geriausius rezultatus mirksiukas.gif Smagu, kad vel pasiryzus zindyti wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2016 09 18, 16:24)
Pas mane su pirma kitokia situacija buvo, kad dar studijos neak buvo nebaigtos, tai is klaipedos 5 ryto isvaziuoji i kauna, staigiai atgal. Susiradus ramu kampa nusitraukdavau su pientraukiu vezdavaus atgal.. Nebenoreciau taip niekad vargt, stengiaus kuo ilgiau pati maitint, bet pavyko tik iki 8 men. Misinuko jokio dukryte negere.
Del kamsciu tai nesusiplanuosi, dukryte vezant i muzikos mokykla, atstumas nedidelis bet gavos taip kad vaziavom 40 min. i viena puse, nors Klaipeda kaimas su trim gatvem..
Vairuosiu turbut iki pat finalo, nes visvien patogiau nei viesu transportu..

Rasai "tik 8men" - tu saunuole!!!
Papildyta:
QUOTE(Tasira @ 2016 09 18, 17:20)
Kokios tos aplinkybes? Tiketina, kad daugomoje atveju jos issprendziamos, kaip pvz. pasaitelis ir pan. Bet labiausiai tai mamos pasiryzimas ir nepasidavimas duoda geriausius rezultatus mirksiukas.gif Smagu, kad vel pasiryzus zindyti wub.gif  thumbup.gif

Tu teisi,kad daznai buna issprendziamos,bet tam labai svarbu laikas. Pienukas gi dingsta,jei nespeji uzsukt laktacijos. Zindymo kursuose mano atveju ivardytos galimos priezastys:
1. Per daug skatinamuju ir epiduro,todel vaikas nebuvo pasiruoses imti kruti.
2. Kadangi akuseres labai stengesi apmokyti zindymo meno,tai persistenge brukdamos ja kudikiui ir taip uzprogramavo krutis=priesas.
3. Del vaistu man susilaike priespienio gamyba-velavo.
4. Imti kruti trukde prisegtas virsutines lupos pasaitelis.
5. Ploksti speneliai.
6. Pridetines pieno liaukos neturi latakeliu iki speneliu,todel sokdavo mastitai.
7. Per mazai dirbau pientraukiu-cia del to save kaltinu,nes nezinojau.

Dukra pabande ir tik pabande paimt kruti menesio laiko. Ir tas bandymas galutinai uzdare laktacija.... verysad.gif pientraukiu nusitraukt nebepavykdavo (nors ir nutraukdavau jau tik po 20-30ml), soko mastitas ir tai buvo pabaigtuves.

Daug priezasciu,daug klaidu. Dabar strategija sudeliota ir nusiteikus kovai del sekmingo zindymo. Planas minimum-dirbti juodai pientraukiu.
Atsakyti
Sveikutes. Siandiena pilnos 37 savaites ir sia proga susikrove tasike i gimdykla ir i pogimdyvini thumbup.gif Labai savimi dziaugiuosi biggrin.gif. Nes sveikatos nera smile.gif. Taip pat komoda jau uzpildyta mazylio rubeliais wub.gif
Ankara su nauju pasiekimu maziukes 4u.gif wub.gif
Lepinuke kaip dziugu kad jus jau namie thumbup.gif bigsmile.gif wub.gif Kaip sekasi maitinti? Kaip iaip viskas? Koks maziuko vardas?????
Atsakyti
Labutis smile.gif

Ačiū už naują temą!
Geri orai, tai vis vaikstinejam lauke, i tarpus darom valgyt ir skalbiam biggrin.gif issiskalbiau vezimo visas dalis katik, nes nebuvo skalbtos, tai tiek nusivariau...visus sonus skauda dabar, reik atsigaut kazkaip.

As vairuoju, tik jau ilgu kelione neplanuoju, sunku jau butu.

Del lankytoju tai daug pasisaket, ner ka ir pridurt. Tik manau ligoninej musu nelankys niekas, tevai toli, sesuo su leliuku, o poto jau lauksiu artimiausiu zmoniu, kad ir pirmaja savaite smile.gif

Oj maitinimas..isbandymas daugumai moteru, beeeet tikrai iveikiama ta pradzia. Buvo sunku man pirma menesi, nes eme neteisingai, kraujai, skausmai...fuj, bet isgyvenom ir siaip maitinau labai ilgai, kol pati atsisake, iki 2 metu. Buvo totali papinuke, bet nesigailiu, kad auginau pagal vaiko poreikius, pirmi metai labai svarbus asmenybei, tad dejau visas pastangas, kad jie butu kuo geresni vaikui.
Ir man atrodo labai svarbu neikist soskiu per anksti..pirmas menuo turi but apsipratimui su mama, o ne su guma.. pirmagime uzaugo be soskes, as ja atidirbau kaip reikiant, matysim kaip bus sikart.

Ankara, su pirmaisiais zingsneliais tavo mazyle, pamenu man buvo didelis ivykis wub.gif

Atsakyti
Mano abu ne soskiniai, tai trečiam net nepirksiu smile.gif
Taip tie pirmi žingsniukai toks mielas potyris, kas laukia pirmų vaikelių dar pajus wub.gif
Atsakyti
Gerai, nuraminot - nepirksiu soskes (bent kol kas biggrin.gif )

QUOTE(Ankara @ 2016 09 18, 20:35)
Taip tie pirmi žingsniukai toks mielas potyris, kas laukia pirmų vaikelių dar pajus  wub.gif

Man ir dabar akyse stovi, kaip per kambari pati perejo wub.gif ir taip juokingai- abi rankas i virsu iskelus biggrin.gif wub.gif lygsvarai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 18 rugsėjo 2016 - 19:51