Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (9tema)

Prisiminiau, ko dar norejau paklaust biggrin.gif Lexi, rasydama "auginsu pagal vaiko poreikius" , turi omenyje, kad kruti duodavai vos suverkus ir kiek nori kabet? Nepavargai?

Per jus einu morku uzsisaldyt - ar taip ar taip troskiniui tarkuosiu biggrin.gif tada cukiniju ir moliugu lotuliukas.gif
Papildyta:
Butterfly, lauksim ataskaitos apie TA su max 600 gr biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 19 rugsėjo 2016 - 08:52
As masciau eit kraujo siandien prisiduot, vakar paziurejau kiek siuntimu yra, tai pamasciau kad aij gal ryt prisiduosiu nuo ankstaus ryto smile.gif
Oj del tu 600gramu, sekmes Butterfly! Apsirenk kuo ploniau biggrin.gif
Bonduke - cia rimtai 88vnt kazkur TIK 10ciai dienu? blink.gif o vargeli...
Atsakyti
Sveikos. Vaikas lopselyje. Ir siandiena pirma karta liks miegoti pietu miegelio smile.gif

Darzoves uzsisaldyti gerai. Su pirmaja ta pati dariau smile.gif

Del pampiu tai paemiau viena paki BAMBO sauskelniu pirmo dydzio. Ten čū vnt berods. Tai 2-3 dienom. O paskui ziuresim ar pirma dydi pirkti ar didesnius jau.
Maniske su pirmu dydziu buvo pusantro menesio smile.gif.
Papildyta:
Beje, dar vis nesu apsilankiusi pas odontologa. Ot gausiu ryt velniu, nes man TA rytoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 19, 10:35)

Nu taip, mano prikraudavo kas 3 val kazkur, tai per para min 8 pampersai. Taip ir gaunas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 09 19, 10:46)

Beje, dar vis nesu apsilankiusi pas odontologa. Ot gausiu ryt velniu, nes man TA rytoj  unsure.gif

Manes nieks nesiunte ten- tai ir nebuvus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 19, 10:35)
As masciau eit kraujo siandien prisiduot, vakar paziurejau kiek siuntimu yra, tai pamasciau kad aij gal ryt prisiduosiu nuo ankstaus ryto smile.gif
Oj del tu 600gramu, sekmes Butterfly! Apsirenk kuo ploniau biggrin.gif

Jo jo, busiu pusnuoge biggrin.gif sedziu priimamajame jau smile.gif
Man irgi rodos labai greit susinaudoja tie pampiai smile.gif pirma nakti vien pamenu, kai mekonijus iseidinejo, gal 5 sugadinom vienu upu biggrin.gif nes bijojau, lad susals, tik pakakina ir maunu pampi, o ji vel stenet pradeda doh.gif

Pas odontologa kaip tik sia sav uzbegau parasiuko smile.gif
Atsakyti
Visko neskaičiau,bet mačiau apie čiulptukus ir pampius kalbėjot tai pasipasakosiu ir aš.Čiulptuko neturim,bijau,kad nepakenktų maitinimui,nors buvau čia rašiusi,kad turėsim,nes bijau,kad vaikas pirštus čiulps unsure.gif taip,kad atsiimu savo žodžius biggrin.gif bandysim gyvent be jo...sauskelnių Pampers Premium 22vnt labai greit sunaudojom,gavom dovanų 2 pokus po 88vnt,tai šiandien reikės jau naują pakuotę atidaryt.Vien šiandien naktį pakeičiau 3 kartus...labai greitai naudojasi.
Šią savaitę mes su mažyliu vieni,nes vyras suplanuotuose mokymuose.Nežinau ar dar ims tėvystės atostogų kitą savaitę,nes labai skriaudžia finansiškai,tai jeigu viską susitvarkysiu viena, tai matyt apseisim.
Papildyta:
Kalbant apie svorį,tai pas mane kabo +6kg...kada jie nukris...kolkas kaip "įkalta"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lepinuke: 19 rugsėjo 2016 - 10:24
Sveikos smile.gif
Na tikrai dar 11d ir jau spalis blink.gif

Aš moliūgo tai tyrę iškart šaldau, moliūgą gabalais į orkaitę, po to sublenderiuoju ir į mini maišelius papuošalams porcijomis, po to ištraukus ir su karšta morka ar bulve sumaišius iškart ir temperatūra pati ta maitinimui

Dagmara, smagu kai turi hobį, aš irgi viskuo užsiiminėjau bet irgi pagrinde savo reikmėms dekupažas, mezgimas, siuvinėjimas, papuošalų gamyba, vėlimas,šiek tiek siuvimas ir t.t., bet dabar laiko nelabai visam tam yra. Dabar va daržas likęs, šventinės dekoracijos vaikams ir truputį interjero dizainu užsiimu vis vieną kitą butuką/namuką retkarčiais savo malonumui, tikiuosi kad ta veikla vėliau gal taps vienu iš uždarbio šaltinių biggrin.gif

lepinuke 6kg yra šūdas - niekas, nukris savaime mirksiukas.gif Jei priaugai 10-12 kg per pirmas 12 parų turėtum netekti 7kg (ankstyvasis laikotarpis), o per du mėn turi dingti ir likę kg, jei kas lieka jau reikia koreaguoti, bet gali pilnai atsistatyti ir tik baigus maitinti. Nepamiršk, kad dar krūtinė maitinant kg prideda mirksiukas.gif Po pirmojo numečiau viską ir dar daugiau per 9mėn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankara: 19 rugsėjo 2016 - 10:44
QUOTE(lepinuke @ 2016 09 19, 08:28)
Visko neskaičiau,bet mačiau apie čiulptukus ir pampius kalbėjot tai pasipasakosiu ir aš.Čiulptuko neturim,bijau,kad nepakenktų maitinimui,nors buvau čia rašiusi,kad turėsim,nes bijau,kad vaikas pirštus čiulps  unsure.gif taip,kad atsiimu savo žodžius  biggrin.gif bandysim gyvent be jo...sauskelnių Pampers Premium 22vnt labai greit sunaudojom,gavom dovanų 2 pokus po 88vnt,tai šiandien reikės jau naują pakuotę atidaryt.Vien šiandien naktį pakeičiau 3 kartus...labai greitai naudojasi.
Šią savaitę mes su mažyliu vieni,nes vyras suplanuotuose mokymuose.Nežinau ar dar ims tėvystės atostogų kitą savaitę,nes labai skriaudžia finansiškai,tai jeigu viską susitvarkysiu viena, tai matyt apseisim.
Papildyta:
Kalbant apie svorį,tai pas mane kabo +6kg...kada jie nukris...kolkas kaip "įkalta"

Lepinuke, junkis prie FB smile.gif noresim maziuka pamatyti smile.gif aisku jei norsi rodyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 09 19, 11:44)
Lepinuke, junkis prie FB smile.gif noresim maziuka pamatyti smile.gif aisku jei norsi rodyti  blush2.gif

A mes turim FB grupę?kažkaip praleidau,kam parašyt,kad pridėtumėt?
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 09 19, 09:50)
A mes turim FB grupę?kažkaip praleidau,kam parašyt,kad pridėtumėt?

Man smile.gif savo uzsivadinima smile.gif
Atsakyti
kaip smagu skaityti apie pirmus vaiku zingsnelius wub.gif

Lepinuke, labai dziaugiuosi, kad jus jau namuciuose ir viskas eina kaip is pypkes wub.gif 4u.gif

kita savaite spalis blink.gif apturejau minute panikos lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Butterfly, sekmes del tu gramu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2016 09 18, 11:48)
O kaip sekes pirmus vaikucius maitinti? Nes keista, kad dar su treciu tokiu minciu kyla ax.gif Pieno bus tiek, kiek reikes, o ir susireguliuos tas poreikis bei kiekis ne pirmom dienom, todel net jei pirmas paras kabes kiaura para, tai yra visiskai normalu mirksiukas.gif Juo labiau, kad priespienio tik keliu lasu uztenka, ir kabet vaikas gali ne tik del pavalgymo, o ir del silumos, mamos kvapo, saugumo jausmo. Todel siulau net nerpisileist minciu apie visokius trukumus, buteliukus, misinukus ir pan. 4u.gif

Nu šunų maitina 4 gal mėn,o mergaitė iki pat galo😢iki 16 mėn bet vis su primaitinimu nuo pirmų dienų.
Ai nusipirksiu,atsarga gėdos nedaro😜
Papildyta:
QUOTE(DagmaraD @ 2016 09 19, 07:31)
Moliūgų, cukinijų savo turiu darže augintų, vakar nusiėmiau derlių, pilnas karutis - užteks biggrin.gif dabar nuimti apie mėnesį turi stovėti, subręsti, tada dalį užsišaldysiu, kad tikrai pavasario sulauktų saugiai.
Kilo mintis, merginos papasakokit kokių hobių turit, ar savo versiukų, ka mėgstat veikti. Tarkim aš turiu savo gamtinės žemdirbystes daržą, kuriame užsiauginu sau daržoves,  be jų auginu prieskonius ir vaistažoles, kurias džiovinu visa vasara, rudenį ir darau iš jų mišininius ir arbatas, toks ale šeimos prieskonių ir vaistažolių ūkis. Darbo daug, bet labai malonus darbas man, o ir prekė paklausi. Kuo jūs užsiimat po darbo?

Aš irgi prie daržininkystės😃net dabar kasuos žemė po biski😆
Atsakyti