QUOTE(Tasira @ 2016 09 18, 11:48)
O kaip sekes pirmus vaikucius maitinti? Nes keista, kad dar su treciu tokiu minciu kyla

Pieno bus tiek, kiek reikes, o ir susireguliuos tas poreikis bei kiekis ne pirmom dienom, todel net jei pirmas paras kabes kiaura para, tai yra visiskai normalu

Juo labiau, kad priespienio tik keliu lasu uztenka, ir kabet vaikas gali ne tik del pavalgymo, o ir del silumos, mamos kvapo, saugumo jausmo. Todel siulau net nerpisileist minciu apie visokius trukumus, buteliukus, misinukus ir pan.
Nu šunų maitina 4 gal mėn,o mergaitė iki pat galo😢iki 16 mėn bet vis su primaitinimu nuo pirmų dienų.
Ai nusipirksiu,atsarga gėdos nedaro😜
Papildyta:
QUOTE(DagmaraD @ 2016 09 19, 07:31)
Moliūgų, cukinijų savo turiu darže augintų, vakar nusiėmiau derlių, pilnas karutis - užteks

dabar nuimti apie mėnesį turi stovėti, subręsti, tada dalį užsišaldysiu, kad tikrai pavasario sulauktų saugiai.
Kilo mintis, merginos papasakokit kokių hobių turit, ar savo versiukų, ka mėgstat veikti. Tarkim aš turiu savo gamtinės žemdirbystes daržą, kuriame užsiauginu sau daržoves, be jų auginu prieskonius ir vaistažoles, kurias džiovinu visa vasara, rudenį ir darau iš jų mišininius ir arbatas, toks ale šeimos prieskonių ir vaistažolių ūkis. Darbo daug, bet labai malonus darbas man, o ir prekė paklausi. Kuo jūs užsiimat po darbo?
Aš irgi prie daržininkystės😃net dabar kasuos žemė po biski😆