Electrolux EOC45651OX.
</p><p>Kaina būtų gerai apie 400.</p><p>Dar klausimas apie Gorenje techniką: ar ją verta rinktis? Parduotuvėj konsultantė labai gyrė.</p><p>Iš ankstodėkojuužatsakymus

Nežinau ar rasite neteplio nerūdyjančio plieno kaitlentės....turi pati dujine kaitlente tai apie priežiūra tikrai galiu pasakyti kad turėjau ant pilko stiklo patiko...bet po 8 metų keičiau į baltos spalvos bet pasirinkta visgi po pusmečio sudūžo...tada pasirinkau SLIM serijos kaitlente ...patiko pats išdėstymas ir aišku priežiūrą....
Pasižiūrėkite gal kokia pika9titano) su juoda kaitlentę pvz BOSCH PPP619M91E+ orkaite BOSCH HBA533BS0S
Perskaičiau, kad pirolizė galima ribotą kiekį kartų.
Ar jos paprastai pakanka orkaitės gyvavimo laikui?
Katalitinės sienelės- susidaro įspūdis,kad jų apskritai valyti nereikia, kodėl pirolizė geriau?
Ecoklean - čia irgi kažkokia speciali danga, kokie jos pliusai?
Pradėjau abejot,gal be reikalo akcentuojuosi į pirolizę...
[right][snapback]72119884[/snapback][/right]
Daug info apie pirolizę bet tik vienas faktas pirolizė tarnaus tiek kartų kiek tik Jums ji bus reikalinga.....
Katalitinės sienelės yra speciali porėta danga kuri sugeria riebalus. Šios sienelės dažniausiai būna pritvirtintos šonuose, viršuje ir sunkiausiai pasiekiamoje orkaitės galinėje sienelėje. Kai orkaitė įkaista daugiau nei 250 laipsnių visi riebalai esantys ant sienelės vykstant reakcijoms su deguonimi oksiduojasi ir išgaruoja be dūmų ar blogų kvapų. Tokiu būdu sienelė išsivalo. Pats valymo procesas trunka 1 val. Metai po metų įprastų katalitinių sienelių efektyvumas mažėja todėl daugelyje modelių jas galima išimti arba pakeisti naujomis. Išsivalančių sienelių efektyvumas ir ilgaamžiškumas priklauso nuo konkretaus gamintojo naudojamos technologijos.Todėl rekomenduoju pasižiūrėti orkaitės kurios turi ''EcoClean" danga ir dengtos orkaitės šonai,galas ir viršus.
Kikker, ačiū už paaiškinimą
Radau Jūsų seną paaiškinimą, kad ecoclean turi bosch ir siemens, jos gal brangokos man gaunasi,kaži ar įtilpsiu į biudžetą iki 400-500. Dar Jūs raršėte, kad galima įdiegti papildomai. Tai bet kokiai orkaitei įmanoma ar tik siemens, bosch?

Radau Jūsų seną paaiškinimą, kad ecoclean turi bosch ir siemens, jos gal brangokos man gaunasi,kaži ar įtilpsiu į biudžetą iki 400-500. Dar Jūs raršėte, kad galima įdiegti papildomai. Tai bet kokiai orkaitei įmanoma ar tik siemens, bosch?
Tas paaiškinimas realiai senas ...
Jei rasite seną Siemens modelį HB43GT555, bus nebloga ir nebrangi orkaitė su EcoClean sienelėmis.
Naujesniuose modeliuose EcoClean sienelės papildomai neįsideda. Tiesiog yra modeliai su ir be. Su EcoClean HB655GBS1 telpa į Jūsų biudžetą.

<p>Radau Jūsų seną paaiškinimą, kad ecoclean turi bosch ir siemens, jos gal brangokos man gaunasi,kaži ar įtilpsiu į biudžetą iki 400-500. Dar Jūs raršėte, kad galima įdiegti papildomai. Tai bet kokiai orkaitei įmanoma ar tik siemens, bosch?</p>
<p> </p>
[right][snapback]72120757[/snapback][/right]
Elia užmeskite Bosch HBA5577S0
puiki, bet labai daug juodos Man tinka kuo daugiau metalo arba balta. Juoda nu niekaip, geriau balta

Bosch HBA5577S0+Bosch PPP6A2M90 bet pirkčiau kitos firmos kaitlente

Na labai jau ji juoda...
Arba kuo daugiau metalo, arba tada jau balta...
Kaitlentė brangoka, nelabai man aišku kodėl taip skiriasi dujinių kaitlenčių kaina, jei nereikalinga savaiminio išsijungimo ar atidėjimo funkcija.
Kikker, kokios firmos kaitlentę rinktumėtės? Galvoju kad turėtų būti balta, pilkšva, rusva. Daugiausia spalvų turi wirpul, bet skaičiau atsiliepimus, kad jos cypia o čia jau didelis minusas būtų.
+ wok degiklis.
Elektroliux su balta emale toks skardelė pasirodė parduotuvėje
Boch labai juoda, kaina 510, manau, jei jau perlipt 500, tada gal jau ECB8757AOX garinė?
Ar labai senoviškai mastau, kad su mechaniniu valdymu mažiau genda? kokie variantai su mechaniniu valdymu?
nenoriu juodos, tada jau geriau grįžt prie baltos...

Tokia pati kaip HBA5577S0, tik balta - Bosch HBA5570W0.
Prašom!