Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 20

QUOTE(*Elia* @ 2018 06 06, 08:12)
<p>Na labai jau ji juoda... biggrin.gif
</p><p>Arba kuo daugiau metalo, arba tada jau balta...
</p><p></p><p>Kaitlentė brangoka, nelabai  man aišku kodėl taip skiriasi dujinių kaitlenčių kaina, jei nereikalinga savaiminio išsijungimo ar atidėjimo funkcija.
</p><p>Kikker, kokios firmos kaitlentę rinktumėtės? Galvoju kad turėtų būti balta, pilkšva, rusva. Daugiausia spalvų turi wirpul, bet skaičiau atsiliepimus, kad jos cypia unsure.gif  o čia jau didelis minusas būtų.
</p><p>+ wok degiklis.
</p><p>Elektroliux su balta emale toks skardelė pasirodė parduotuvėje biggrin.gif
</p><p></p><p>Boch labai juoda, kaina 510, manau, jei jau perlipt 500, tada gal jau  garinė?
</p><p></p><p></p><p></p><p>Ar labai senoviškai mastau, kad su mechaniniu valdymu mažiau genda? kokie variantai su mechaniniu valdymu?
</p><p>nenoriu juodos, tada jau geriau grįžt prie baltos...
</p>
[right][snapback]72121179[/snapback][/right]

Elia Jums reikia dujin4s ...tod4l nei vienos firmos dujiniai paviršiai nepypia....matyts girdėjote tai apie indukcines.
Dujinių kaitlenčių kainos skiriasi nes yra ant grūdinto stiklo ir ant stiklokeramikos....yra vienos firmos dujinis paviršius kuris turi taimerio funkcija o tai labai maloni smukmena......pasirinkčiau ją bet mano akimis kaina didoka....GORENJE GKTG6SY2W
Na apie Jūsų žiūrėta Electrolux EGH6343BOW iš serijos SLIM asmeniškai tokia ir pirkau...kolkas esu patenkinta.....
Na ir dėl orkaitės Electrolux EOB8757AOX jai tik mėgstate gaminti tikrai ši patenkins Jūsų poreikius tada galte žiūrėti Whirlpool AKF6422IXL
Atsakyti
QUOTE(*Elia* @ 2018 06 06, 09:12)
Galvoju kad turėtų būti balta, pilkšva, rusva. Daugiausia spalvų turi wirpul, bet skaičiau atsiliepimus, kad jos cypia ...

Dujos necypia.
Pažiūrėkite Whirlpool AKT 6465/S. Tinkama "rusva" spalva, elegantiški ketaus laikikliai, racionalus kaitviečių išdėstymas, protingai parinkta valdymo rankenėlių vieta.
Atsakyti

Sveiki  :) Renkuosi buitine technika naujiems namams. Labai tikiuosi sulaukti is jusu pagalbos, nes pasimeciau tarp siulomu modeliu ivairoves. Kazka esu nusiziurejus, taciau gal but yra modeliai uz protingesne (pigesne) kaina, turintys tas pacias funkcijas.

Orkaite: AEG BPE552320M, AEG BPK552320M, Electrolux EOC6851AOX. Pakomentuokite prasau garu funkciju privalumus ir ar pirolizes valymas tikrai vertas demesio.

Indukcine kaitlente: AEG HK764400FB, Electrolux EHL7640FOK. O gal vertetu rinktis si pigesni varianta Electrolux EHL6540FOK?

Gartraukis: ELICA HIDDEN IXGL/A/60. Vyro pasirinkimas, taciau mano nuomone, jog gartraukis kiek per brangus. Gal yra kokiu pigesniu alternatyvu siam modeliui?

Indaplove: parekomenduokite prasau, nes apie jas isvis nieko neismanau  :D 

Atsakyti
QUOTE(Feelings @ 2018 06 07, 02:01)
<p><span>Sveiki  smile.gif</span><span> </span><span>Renkuosi buitine technika naujiems namams. Labai tikiuosi sulaukti is jusu pagalbos, nes pasimeciau tarp siulomu modeliu ivairoves. Kazka esu nusiziurejus, taciau gal but yra modeliai uz protingesne (pigesne) kaina, turintys tas pacias funkcijas.</span></p><p><span></span></p><p><span>Orkaite: AEG BPE</span><span>552320M, </span><span>AEG BPK</span><span>552320M, </span><span>Electrolux EOC6851AOX. Pakomentuokite prasau garu funkciju privalumus ir ar pirolizes valymas tikrai vertas demesio.</span></p><p><span>Indukcine kaitlente: AEG HK764400FB, Electrolux EHL7640FOK. O gal vertetu rinktis si pigesni varianta Electrolux EHL6540FOK?</span></p><p><span>Gartraukis: ELICA HIDDEN IXGL/A/60. Vyro pasirinkimas, taciau mano nuomone, jog gartraukis kiek per brangus. Gal yra kokiu pigesniu alternatyvu siam modeliui?</span></p><p><span>Indaplove: parekomenduokite prasau, nes apie jas isvis </span><span>nieko neismanau  biggrin.gif​</span><span> </span></p><p><span></span>
</p>

Yra AEG ir Electrolux modeliai kuri turi vadinamą PlusSteam funkcija....mano akimis tai visai neverta žiūrėti
https://www.youtube....h?v=iZpX5o-vdRA
Yra orkaitės kurios turi garų generatorių ,jau šioje orkaitėje gaminsite garuose tikrus šedevrus ...bet čia tiems kas tikrai gamina daug orkaitėje ,Jūsų žiūrėta orkaitė EOC6851AOX visai geras pasirinkimas....
https://www.youtube....-GvzR68E&t=113s
Modeliai HK764400FB ir EHL7640FOK yra 71 cm pločio jai tik turite vietoje kodėl gi šios kaitlentės nes modelis EHL6540FOK jau bus 60 cm....
Gartraukis vertas kiekvieno euro.....
Indaplovė 60 cm SIEMENS SN636X03ME
Atsakyti

Yra AEG ir Electrolux modeliai kuri turi vadinamą PlusSteam funkcija....mano akimis tai visai neverta žiūrėti
https://www.youtube....h?v=iZpX5o-vdRA
Yra orkaitės kurios turi garų generatorių ,jau šioje orkaitėje gaminsite garuose tikrus šedevrus ...bet čia tiems kas tikrai gamina daug orkaitėje ,Jūsų žiūrėta orkaitė EOC6851AOX visai geras pasirinkimas....
Modeliai HK764400FB ir EHL7640FOK yra 71 cm pločio jai tik turite vietoje kodėl gi šios kaitlentės nes modelis EHL6540FOK jau bus 60 cm....
Gartraukis vertas kiekvieno euro.....
Indaplovė 60 cm SIEMENS SN636X03ME

Dekoju uz komentarus  :) sedevru gaminti nesiruosiu, tai 100 proc garines orkaites man kaip ir nereikia, bet noreciau, kad orkaite turetu bent kelias normaliais garines funkcijas, o ne taip, kaip pavaizduota jusu ikeltame pirmame video  :D ar EOC6851AOX atitinka butent tai, ko as noriu? Ar AEG turi panasu modeli i si? Nes kazkaip labiau AEG prijauciu, nei Electrolux...

Atsakyti
QUOTE(Feelings @ 2018 06 07, 03:01)
Gartraukis: ELICA HIDDEN IXGL/A/60. Vyro pasirinkimas, taciau mano nuomone, jog gartraukis kiek per brangus.

Techniškai toks pats, tik pigesnis ELICA HIDDEN IX/A/60.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 06 07, 11:25)
je ,Jūsų žiūrėta orkaitė EOC6851AOX visai geras pasirinkimas....

Gal ne i tema paklausiu, bet turim sia orkaite, kol kas tik bandau. Bet niekaip nesuprantu, kodel neiskepa pagal recepte nurodyta laika maistas. Visada reikia laikyt gerokai ilgiau. Naudoju kaitinima virsus-apacia. Cia kazkokia tokiu orkaiciu ypatybe ar pas mane brokuota kazkokia?
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2018 06 09, 12:12)
Bet niekaip nesuprantu, kodel neiskepa pagal recepte nurodyta laika maistas. ...

Receptas iš kur?
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2018 06 09, 11:12)
Gal ne i tema paklausiu, bet turim sia orkaite, kol kas tik bandau. Bet niekaip nesuprantu, kodel neiskepa pagal recepte nurodyta laika maistas. Visada reikia laikyt gerokai ilgiau. Naudoju kaitinima virsus-apacia. Cia kazkokia tokiu orkaiciu ypatybe ar pas mane brokuota kazkokia?

Jus naudojate automatines programas?
Atsakyti

Rinkausi kaitlentė bosch PVS651FC1E, forume buvo rašyta, kad ji yra patogi valdyti,

konsultanto komentaras :
PVS651FC1E turi i pseudo flexi zoną (combi zona) ir vežama iš Lenkijos,
ir siūlo PIE651FC1E kuri neturi jokių flexi/combi zonų nes jo teigimu jų nauda yra labai dar diskutuotina.

gal galite parašyti skirtumus ir ar verta keisti į pigesnį variantą
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2018 06 09, 10:20)
Receptas iš kur?

Is bet kur, is interneto, knygu ir tt.
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2018 06 09, 18:07)
Is bet kur, is interneto, knygu ir tt.

Kai receptas "iš bet kur", tai bet kaip ir kepa ... atsirinksite su laiku.
Papildyta:
QUOTE(Vajota @ 2018 06 09, 17:33)
...konsultanto komentaras :
PVS651FC1E  turi i pseudo flexi zoną (combi zona) ir vežama iš Lenkijos,
ir siūlo  PIE651FC1E kuri neturi jokių flexi/combi zonų nes jo teigimu  jų nauda yra labai dar diskutuotina.

Čia ne konsultanto komentaras ... čia neišmanėlio komentaras. mirksiukas.gif
PIE651FC1E kaitvietės: 14cm, 18cm, 18cm, 21cm.
PVS651FC1E kaitvietės: 14cm, 18cm, 21cm, 21cm. Ir tos 21cm kaitvietės gali būti apjungiamos (pavyzdžiui naudojant grilio plokštę).
vartotojo įkelta nuotrauka
Kitais atžvilgiais tos dvi kaitlentės vienodos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 09 birželio 2018 - 16:57