</p><p>Arba kuo daugiau metalo, arba tada jau balta...
</p><p></p><p>Kaitlentė brangoka, nelabai man aišku kodėl taip skiriasi dujinių kaitlenčių kaina, jei nereikalinga savaiminio išsijungimo ar atidėjimo funkcija.
</p><p>Kikker, kokios firmos kaitlentę rinktumėtės? Galvoju kad turėtų būti balta, pilkšva, rusva. Daugiausia spalvų turi wirpul, bet skaičiau atsiliepimus, kad jos cypia

</p><p>+ wok degiklis.
</p><p>Elektroliux su balta emale toks skardelė pasirodė parduotuvėje

</p><p></p><p>Boch labai juoda, kaina 510, manau, jei jau perlipt 500, tada gal jau garinė?
</p><p></p><p></p><p></p><p>Ar labai senoviškai mastau, kad su mechaniniu valdymu mažiau genda? kokie variantai su mechaniniu valdymu?
</p><p>nenoriu juodos, tada jau geriau grįžt prie baltos...
</p>
[right][snapback]72121179[/snapback][/right]
Elia Jums reikia dujin4s ...tod4l nei vienos firmos dujiniai paviršiai nepypia....matyts girdėjote tai apie indukcines.
Dujinių kaitlenčių kainos skiriasi nes yra ant grūdinto stiklo ir ant stiklokeramikos....yra vienos firmos dujinis paviršius kuris turi taimerio funkcija o tai labai maloni smukmena......pasirinkčiau ją bet mano akimis kaina didoka....GORENJE GKTG6SY2W
Na apie Jūsų žiūrėta Electrolux EGH6343BOW iš serijos SLIM asmeniškai tokia ir pirkau...kolkas esu patenkinta.....
Na ir dėl orkaitės Electrolux EOB8757AOX jai tik mėgstate gaminti tikrai ši patenkins Jūsų poreikius tada galte žiūrėti Whirlpool AKF6422IXL