Esme ir yra, kad garu butinai reikia, nes orkaiteje gaminu pakankamai daznai, apie 3 k. per savaite.
Ar galetumet issamiau pakomentuoti, kuo skiriasi vieni nuo kitu sie modeliai? Kaip minejau, svarbu, kad butu pasildymo f-ja.:
1. AEG BSE782320B
2. AEG BSE792320M
3. AEG BSK892330M
1. ELECTROLUX EOB8757ZOZ
2. ELECTROLUX EOC6851AOX
3. ELECTROLUX EOB8857AOX
1. SAMSUNG BQ1VD6T131 ?
Labai aciu uz pasidalinta patirti ir atsakyma
Manau, kad man aktualiau turet gera garine orkaite nei su keliomis garu f-jomis bet su pirolize, nes vienaip ar kitaip pries jungiant pirolize turiu apvalyti nuodegulius bei nesvarumus. Tai ir prie f-jos valymo garais pavalius apie 5 min rankos nenukris 
Šiai dienai garinių orkaičių lyderiai AEG ie Electrolux
1. AEG BSE782320B turės
"ProSight Plus" valdymas
30 kalbų (Lietuvių kalba)
Funkcijos: 11 kepimo režimų (30-230 °C) + 9 specialių funkcijų
180 automatinių programų
20 mėgstamiausių programų atmintis ir 75 receptų
2. AEG BSE792320M
"ProSight Plus" valdymas
30 kalbų (Lietuvių kalba)
Vakuumuotų gaminių kepimas "Sous Vide"
https://www.youtube....h?v=xZBJ6onpFJY
Bet reikia turėti
https://www.aeg.lt/k...vacuum-sealers/
Funkcijos: 13 kepimo režimų (30-230 °C) + 10 specialių funkcijų
180 automatinių programų
20 mėgstamiausių programų atmintis ir 75 receptų
10 SousVide receptų
Drėgmės jutiklis
1. ELECTROLUX EOB8757ZOZ
Sensorinis valdymas Omega (9 automatinės programos, mėgstama programa, elektroninė temperatūros kontrolė 30-230 °C, kepimo temperatūros ir likusios šilumos parodymai, kepimo laiko parodymai, temperatūros pasiūlymas pasirinkus režimą)
13 maisto gaminimo režimų (4 iš jų - garuose)
2. ELECTROLUX EOC6851AOX čia yra pirolizė
Sensorinis valdymas Omega (9 automatinės programos, mėgstama programa, elektroninė temperatūros kontrolė 30-230 °C, kepimo temperatūros ir likusios šilumos parodymai, kepimo laiko parodymai, temperatūros pasiūlymas pasirinkus režimą)
13 maisto gaminimo režimų (4 iš jų - garuose)
3. ELECTROLUX EOB8857AOX
Sensorinis valdymas Vision Cooking (tekstinis ekranėlis, 180 automatinių programų, 75 receptai, SET&GO f-ja, elektroninė temperatūros kontrolė 30-230 °C, kepimo temperatūros ir likusios šilumos parodymai, kepimo laiko parodymai, temperatūros pasiūlymas pasirinkus režimą)
Tekstinis ekranėlis (Lietuvių kalba)
16 maisto gaminimo režimų (6 iš jų - garuose)
Dar užmeskite akį BOSCH HRG675BS1S
13 kepimo funkcijų:
4D karštas oras, Karštas oras Eco, Įprastinis kaitinimas, Įprastinis kaitinimas Eco, Grilis su karštu oru, Didelis grilis, Mažas grilis, Picos kepimo funkcija, Apatinis kaitinimas, Atšildymas, Troškinimas (lėtas kepimas), Lėkščių pašildymas, Palaikymas šiltai
Temperatūros diapazonas 30 °C - 275 °C
Papildomos 6 funkcijos su garais:
1) Pašildymas 80–180 °C (Lėkštėse patiekiamiems patiekalams, garai užtikrina, kad maistas neišdžius)
Atsargiai pašildomas garuose ruoštas maistas. Dėl tiekiamų garų patiekalai neišsausėja.
2) Tešlos kildinimas. 30–50 °C (Mielinei ir raugintai tešlai)
3) 4D karštas oras + mažai / vidutiniškai / daug garų srauto
4) Įprastinis kaitinimas (viršus/apačia) + mažai / vidutiniškai / daug garų srauto
5) Grilis su karštu oru + mažai / vidutiniškai / daug garų srauto
6) Palaikymas šiltai + mažai / vidutiniškai / daug garų srauto
Pritariu kad su garais valymas tikrai nėra toks sudėtingas bet bet kuriuo atveju efektyvus....