Šiai dienai garinių orkaičių lyderiai AEG ie Electrolux
1. AEG BSE782320B turės
...........
2. AEG BSE792320M
...................
1. ELECTROLUX EOB8757ZOZ
................
2. ELECTROLUX EOC6851AOX čia yra pirolizė
.................
3. ELECTROLUX EOB8857AOX
..................
Dar užmeskite akį BOSCH HRG675BS1S
...................
Pritariu kad su garais valymas tikrai nėra toks sudėtingas bet bet kuriuo atveju efektyvus....
Aciu uz apzvalga, bet issirinkti visvien nepalengvejo
Realiai man tie receptai nereikalingi.. jeigu jie iskelia kaina, tai gali buti modelis be ju.
AEG BSE792320M atkrenta, nes tikrai negaminsiu vakuumuotų gaminių.
Ar gerai supratau, kad is visu 3 isvardintu Elektrolux (EOB8757ZOZ, EOC6851AOX, EOB8857AOX), geriausias butu modelis EOC6851AOX, nes jis su pirolize? Pataisykite, jeigu ne taip supratau?
Pakomentuokite, prasau, anksciau rekomenduota SAMSUNG BQ1VD6T131. Kuo jis pranasesnis/prastesnis nei auksciau aprasyti AEG ar Elektrolux modeliai?
Mikrobangos+garai - tokių nei nežinau.
Mano minėtos garai+pirolizė: Electrolux EOC6851AOX ir Bosch HRG675BS1S. Gar yra variantas su 2 lygių teleskopiniais bėgeliais - HRG6753S2 - kainuoja panašiai.
Tai yra mikrobangos + garai - Siemens HN678G4S6, bet pagal kaina atkrenta.
O pagal jus kokie didziausi skirtumai tarp Electrolux EOC6851AOX ir Bosch HRG675BS1S? Nes kainu skirtumas zenklus: 620 eur ir 900 eur.
Aciu uz apzvalga, bet issirinkti visvien nepalengvejo
Realiai man tie receptai nereikalingi.. jeigu jie iskelia kaina, tai gali buti modelis be ju.
AEG BSE792320M atkrenta, nes tikrai negaminsiu vakuumuotų gaminių.
Ar gerai supratau, kad is visu 3 isvardintu Elektrolux (EOB8757ZOZ, EOC6851AOX, EOB8857AOX), geriausias butu modelis EOC6851AOX, nes jis su pirolize? Pataisykite, jeigu ne taip supratau?
Pakomentuokite, prasau, anksciau rekomenduota SAMSUNG . Kuo jis pranasesnis/prastesnis nei auksciau aprasyti AEG ar Elektrolux modeliai?
.
Aš siūlau visgi rinktis orkaite kuri turi tokias programas kaip tikri garai
Pvz modeliukas EOC6851AOX turi štai tokias garines programas todėl jai jau yra pirolizė čia nelabai gausis išvalyti jos garų pagalba
Garų programos
1.Karštas oras+garai
2.Pica
3.Pašildymas garais
4,Duona
o pvz modeliukas EOB8857AOX turi vadinama 6 garų programas kurios daug naudingesnės
Garų programos
1.Atšildymas garų pagalba
2.Duona
3.Garai 25%+karštas oras 75%
4.Garai 50%+karštas oras 50%
5.Garai 100%
6.Tešlos kelimas
8.Pašildymas garais
Na dauguma į tokias orkaite dedamos automatinės programos gal būt tiems kas pradeda mokintis gaminti orkaitėje
Iš Jūsų poreikių matau kad HRG675BS1S bus vienas iš optimaliausiu pasirinkimu,,na o kuom skiriasi nuo EOC6851AOX aprašiau

<p>Realiai man tie receptai nereikalingi.. jeigu jie iskelia kaina, tai gali buti modelis be ju. </p>
<p><span style="background-color:rgb(247,247,247);">AEG BSE792320M atkrenta, nes tikrai negaminsiu v</span><span style="background-color:rgb(247,247,247);">akuumuotų gaminių.</span></p>
<p><span style="background-color:rgb(247,247,247);">Ar gerai supratau, kad is visu 3 isvardintu Elektrolux (</span><span style="background-color:rgb(247,247,247);">EOB8757ZOZ, </span><span style="background-color:rgb(247,247,247);">EOC6851AOX, </span><span style="background-color:rgb(247,247,247);">EOB8857AOX), geriausias butu modelis </span><span style="background-color:rgb(247,247,247);">EOC6851AOX, nes jis su pirolize?
Būna tikros garinės orkaitės, kaip AEG BSE792320M, kuriose galima ne tik kepti su garais, bet ir virti garuose, ir būna "netikros", kuriose garų galima tik papildomai pridėti. Tikrose garinėse nebus pirolizės ar mikrobangų. Man virimo garuose reikėjo, tai rinkausi tikrą garinę. EOC6851AOX su papildomais garais
"Tikra" garinė orkaitė (turinti funkciją 100% garai) bus tiek BSE792320M, tiek BSE782320M. Tik pirmoji 10% brangesnė dėl vienos funkcijos.
Tai mikrobangos + garai + pirolizė.
Apie tas rašiau: "Jei žiūrėti mikrobangos+garai+pirolizė - tai bus brangiausi modeliai iš Bosch/Siemens".
Paskaitykite vartotojo instrukcijas (rasite gamintojo puslapyje lietuvių kalba), atkreipkite dėmesį į kepimo funkcijas ir garų panaudojimo galimybes.
1. Samsung'o išskirtinumas "dual cook" - pažiūrėkite filmukus. Tiesa, šio modelio durelės "nesilaužia".
2. Čia nėra funkcijos "100% garai"
3. Šiuo atveju gaminimas garuose panašus kaip EOC6851AOX - garai pučiami į garinimo konteinerį, o aplink karštas oras.
Šis Samsung be pirolizės.

Grožis

Juoda graži kaitlentė, be jokių metalų. Kraštelis gražiai (ne plonai!) nušlifuotas iš visų (keturių!) pusių - AEG IKB64410FB.

Graži, juoda, be jokių metalų, ideali juoda rankenėlė, pirolizė - AEG BPE742320B.

Pasižiūrėkite orkaite AEG BSE774220B gaunate
Funkcijos: 9 kepimo režimai (30-300 °C) + 10 specialių funkcijų
Paslėptas garų genetarorius
SteamCrisp - gaminimas su karštu garu (140 °C)
https://www.aeg.lt/k...ven/bse774220b/
Kaitlente pasižiūrėkite AEG IKE64471FB
https://www.aeg.lt/k...hob/ike64471fb/
Aš siūlau visgi rinktis orkaite kuri turi tokias programas kaip tikri garai
Pvz modeliukas EOC6851AOX turi štai tokias garines programas todėl jai jau yra pirolizė čia nelabai gausis išvalyti jos garų pagalba
.........
o pvz modeliukas EOB8857AOX turi vadinama 6 garų programas kurios daug naudingesnės
.........
Is jūsų poreikių matau kad HRG675BS1S bus vienas iš optimaliausiu pasirinkimu,,na o kuom skiriasi nuo EOC6851AOX aprašiau
Pagal kitus komentarus supratau, kad siulyti modeliai EOC6851AOX ir EOB8857AOX nera tie, kur cia tikri garai. Paneikit, jei ne taip supratau? Na, o modelis HRG675BS1S man jau per brangus, siekiu itilpti iki 800 eur.
Būna tikros garinės orkaitės, kaip AEG BSE792320M, kuriose galima ne tik kepti su garais, bet ir virti garuose, ir būna "netikros", kuriose garų galima tik papildomai pridėti. Tikrose garinėse nebus pirolizės ar mikrobangų. Man virimo garuose reikėjo, tai rinkausi tikrą garinę. EOC6851AOX su papildomais garais
Turite omenyje, kad EOC6851AOX yra iprasta orkaite su keliomis garu programomis, kurias naudojant tik tuomet gaminimas buna garuose, o visos kitos iprastos programos, kaip ir daugelyje orkaiciu?
Ar gaminant garuose, turite isigijes ir specialius uzdaromus indus ir kitus priedus? Klausiu del to, kad suprasciau ar uztenka iprastu groteliu bei skardu gaminimui garuose ar dar reiketu kitu priedu, norint geresniu rezultatu? Ka rekomeduotumet isigyti papildomai?
"Tikra" garinė orkaitė (turinti funkciją 100% garai) bus tiek BSE792320M, tiek BSE782320M. Tik pirmoji 10% brangesnė dėl vienos funkcijos.
Apie tas rašiau: "Jei žiūrėti mikrobangos+garai+pirolizė - tai bus brangiausi modeliai iš Bosch/Siemens".
Paskaitykite vartotojo instrukcijas (rasite gamintojo puslapyje lietuvių kalba), atkreipkite dėmesį į kepimo funkcijas ir garų panaudojimo galimybes.
Patiko modelis BSE782320M. Ar perkant ieina teleskopiniai begeliai? Kuo sis modelis pagrindinai skiriasi nuo AEG BSE782320B?
Skaiciau ir vartotojo instrukcijas ir galiu pasakyti, kad paprastam vartotojui instrukcijos viena nuo kitos labai nesiskiria. Asmeniskai man net Elektrolux vartotojo vadovas aiskesnis pasirode nei Bosch.
1. Samsung'o išskirtinumas "dual cook" - pažiūrėkite filmukus. Tiesa, šio modelio durelės "nesilaužia".
2. Čia nėra funkcijos "100% garai"
3. Šiuo atveju gaminimas garuose panašus kaip EOC6851AOX - garai pučiami į garinimo konteinerį, o aplink karštas oras.
Šis Samsung be pirolizės.
Ziurejau - viskas graziai pateikta, kaip ir turi buti. Ka reiskia, kad dureles nesilauzia?
Turit omeny, kad ir si orkaite yra iprasta su keliomis garu programomis ir tiek?
Musu atveju pirolize nera prioritetas, su savo iprociais galiu apsieiti ir valymu garais.
Ar gerai suprantu, kad 100% garineje orkaiteje, tokioje kaip AEG BSE782320M net nera programu skirtu iprastai orkaitei, o grynai visos yra susijusios su gamyba garuose?
Norėjau pasakyti, kad EOC6851AOX ribotos gaminimo su garais galimybės. Pvz., mano garinėje AEG yra trys kepimo su garais lygiai (su mažu, vidutinišku ir dideliu garų kiekiu) ir virimas garuose (100 proc garai). EOC6851AOX bus tik viena iš jų, greičiausiai atitiks maniškės mažą garų lygį. Jei taip, tai tada, bent man, iš to būtų nedaug naudos. Žodžiu tos papildomos garų programos man kaip tik ir yra reikalingiausios
Norėjau pasakyti, kad EOC6851AOX ribotos gaminimo su garais galimybės. Pvz., mano garinėje AEG yra trys kepimo su garais lygiai (su mažu, vidutinišku ir dideliu garų kiekiu) ir virimas garuose (100 proc garai). EOC6851AOX bus tik viena iš jų, greičiausiai atitiks maniškės mažą garų lygį. Jei taip, tai tada, bent man, iš to būtų nedaug naudos. Žodžiu tos papildomos garų programos man kaip tik ir yra reikalingiausios
Aisku Ar galite atsakyti: Ar gaminant garuose, turite isigijes ir specialius uzdaromus indus ir kitus priedus? Klausiu del to, kad suprasciau ar uztenka iprastu groteliu bei skardu gaminimui garuose ar dar reiketu kitu priedu, norint geresniu rezultatu? Ka rekomeduotumet isigyti papildomai?
<div>
<p>Norėjau pasakyti, kad EOC6851AOX ribotos gaminimo su garais galimybės. Pvz., mano garinėje AEG yra trys kepimo su garais lygiai (su mažu, vidutinišku ir dideliu garų kiekiu) ir virimas garuose (100 proc garai). EOC6851AOX bus tik viena iš jų, greičiausiai atitiks maniškės mažą garų lygį. Jei taip, tai tada, bent man, iš to būtų nedaug naudos. Žodžiu tos papildomos garų programos man kaip tik ir yra reikalingiausios</p>
</div>
</blockquote>
<p>Aisku

Virimui garuose (100 proc garai) pirkau tokį padėklą https://www.aeg.de/k...t-set/a9obgc23/ Galima apsieit be jo, bet būtų gerai, kad indas turėtų skylutes. Uždaromi netinka, juk į vidų nepatektų garai. Grotelės su padėklu turbūt irgi tiktų, jei gabaliukai ne per maži. Kepimui su garais jokių specialių indų nereikia