Vienam prekybos centru isgyre: AEG BSE782320M. Gera, bloga ar geriau ziureti koki electrolux ir uz tas pacias funkcijas maziau moket ?
Taip valymas su garais......užmeskite akį Electrolux EOB8857AOX
https://www.electrol...ven/eob8857aox/
Nebloga BSE782320M, tik rankenų tvirtinimas toks labai plastmasinis. Su metaline rankena BSK782320M, bet brangiau.
Electrolux šiuo metu keičiasi modeliai. Seni (ėję gal 5 metus) pigesni.
Nauji:
Electrolux EOB7S31Z ~ 740
Electrolux KOBCS31X ~ 750
Electrolux EOB8S31Z ~ 780
Sveiki ieskome orkaites ir kaitlentes, noras kad komplektas sutilptu i 1200€ (del kokybes kurkas aukstesnes ir funkcionalumo galima ir siek tiek biudzeta pakoreguoti).. Kur benueitum vieni giria Samsung, koks nuostabus gamintojas, kiti brangesni Bosch, treti aplamai tik AEG ar Electrolux nes ale uz kitu gamintoju vardus permokama, dar buvo tokiu sako pir geriausius Beko ar hansa gaminius ir turesi ta pati, taip ir lieki nesuprates zmogus, skirtingi miestai ir parduotuves skirtingos nuomones visu iki vieno.
Noretume patogaus valdymo, lengvos prieziuros ir zinoma, kad orkaite tolygiai keptu 2 skardas ir iskeptu (rekomendavo Samsung su kazkokia flex zona, sake super ir panasiai) .
Orkaite gaminamas maistas bus daznai, i savaite 3-4 kartai, yra kas megsta, ypac aktualu bandeles, duona ir kita kas liecia mieline tesla. Jogurtu ir kitos velniavos nebus.
Kaitlente flex zona gal nera aktualu, bet kad cepelininis puodas 7-8ltr. tilptu reikia.
Siuliti modeliai pardaveju konsultantu:
Orkaites:
AEG BSE782320B
ELECTROLUX EOC6851AOX
Samsung NV75N7646RS
Ir panasiai, bet dauguma valymas garais, ar isties tai yra blogis nei pirolize ?
Kaitlentes:
ELECTROLUX EIV744
Bosch PXE651FC1E
SAMSUNG NZ64H57477K
Kaip Samsung modeliai, kiek pastebejau labai smarkiai pradejo ju daugeti ?
Orkaite gaminamas maistas bus daznai, i savaite 3-4 kartai, yra kas megsta, ypac aktualu bandeles, duona ir kita kas liecia mieline tesla. Jogurtu ir kitos velniavos nebus.
Kaitlente flex zona gal nera aktualu, bet kad cepelininis puodas 7-8ltr. tilptu reikia. ?
Pradžiai pora pastebėjimų.
1. Daug gaminate - pirolizė vienas iš svarbiausių dalykų. Nebent turite priklausomybę orkaitės valymui...
2. "Cepelininis puodas 7-8ltr." - svarbu ne litrai, o Jūsų puodo dugno diametras.
Orkaitė.
Geras variantas Bosch HBG675BB1, nežiūrėkite papigintų (tik keli pigiau) HBG672... variantų, nes ten trūksta ne tik vienos skardos, bet ir kai kurių elementarių kaitinimo režimų.
Jei pigiau, tada AEG BPx... ar naujieji Electrolux modeliai EOD6P71X, KODDP71X ~ 500+ .
Kaitlentė.
Bosch PIE651FC1E, Bosch PXX675DC1E, IKB64410FB, IKB64413FB, AEG IKE64471FB, Electrolux LIV6343.
Maždaug pusę metų turiu garinę su valymu garais, pirolizės nepasigedau. Kiek teko valyt, garai puikiausiai išvalo, net ir tas įkyrias dėmeles, kurių valikliais ar rankom paprastai neišvalysi. Tiesa, nieko nekepu su griliu, beveik viską kepu su garais. Jei nenaudočiau garinių programų, nežinau, kaip būtų. Bet nematau prasmės, garai beveik visada praverčia
Pasižiūrėkite orkaitė kuri turi ecoClean danga - orkaitės kameros šonuose, viršuje ir gale modelis Siemens HB655GNS1+gaunate vieno lygio teleskopinius bėgelius
Jai cepelinų puodas 32 cm diametro .......tai flex zona netinkama.
...

O kas valys dugną, kuris ir pridega stipriausiai?


Jei tai vadinate valymą rankomis, tada ir su pirolize yra valymas rankomis (pelenus juk rankomis valote?)
Papildyta:
Kepu "normaliai", visokius apkepus, žąsis, antis ir t.t. Tai Jūs "normaliai" nekepat, o tik skrudinat ir džiovinat


Tais "visokiais apkepais ir t.t." nenustebinsite ... nesistenkite.
Geriau papasakokite, kaip tai, kas po kepinių lieka orkaitėje, pamatę garus iš orkaitės pabėga. Ar vis tik tenka čiupti skudurą į rankas

Jumaxas Jums labai svarbi ši informacija ...tai tie kurie realiai naudojasi ir daug daugiau gali pasakyti apie valymą garais.....ir tikrai nėra būtina pirolizės funkciją.
Geriau papasakokite, kaip tai, kas po kepinių lieka orkaitėje, pamatę garus iš orkaitės pabėga. Ar vis tik tenka čiupti skudurą į rankas

Tai, ką rašot apie garines orkaites labai toli nuo tiesos. Matosi, kad praktiškai tokios orkaitės nesate naudojęs. Po kepinių, jei buvo kepta su garais, nieko nelieka. Viskas lieka kepsnyje. Net kvapai nesimaišo. Garai viską sulaiko ir apsaugo nuo riebalų taškymosi ar bent tai sumažina. Pvz. dabar kokius tris mėnesius net su garais nevaliau ir nė karto nejutau svilėsių kvapo. Su paprasta pirolizine orkaite taip būdavo nuolat, orkaitė būdavo švari kartą kitą po pirolizės, po to vėl turėdavai gartraukį jungt. Garinė orkaitė švari visada, ar bent tie minimalūs nešvarumai, jei jų ir yra, neskrunda ir neskleidžia kvapų. Aišku, jei ją naudotum kaip paprastą orkaitę, be garų, tada būtų kitaip.
Papildyta:
Dėl ko manot, kad bandau ką nors nustebinti?