Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 33, rugsėjis

Aš tai amžinai tą arbatą užmirštu biggrin.gif Įjungi arbatinuką ir nueini kur nors biggrin.gif Atsimeni, kad nori, po 15 minučių. Jungi vėl ir vėl užmiršti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 23, 13:10)
jeigu jūs parodysit tokį momentinį, kuris man va pyst ir duoda verdančio vandens, aš pirksiu. Ne +65°C, ne +70°C o bent jau +95°C ar visą 100. Ir dar kad jam nereiktų statyti atskiro maišytuvo, o būtų man integruota viskas. Nes aš turiu problemų su keliais skirtingais maišytuvais vienai plautuvei. Ir dantų šepetuko man reikia visai burnai, o ne apatiniams dantims ir viršutiniams.

Grohe Red yra, nu bet jų ir kaina. Aš nežinau, ar Jūs norėtumėt minimaliai 1 tūkst ir daugiau tam skirti. Už tiek paprastas maišytuvas ir laaaabai daug virdulių išeitų. Čia iš žmogiškosios pusės pasakiau.
Atsakyti
Galima tada už tą kainą nusipirkt po virdulį kiekvienam mėnesiui. Rugsėjo virdulys, spalio virduslis, lapkričio, gruodžio kalėdinis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 09 23, 13:22)
Grohe Red yra, nu bet jų ir kaina. Aš nežinau, ar Jūs norėtumėt minimaliai 1 tūkst ir daugiau tam skirti. Už tiek paprastas maišytuvas ir laaaabai daug virdulių išeitų. Čia iš žmogiškosios pusės pasakiau.

tai už tiek geras ir gražus išvaizda kavos aparatas išeina biggrin.gif aš jau geriau tokį pasisitatysiu, nei kraniuką kuris tik karštą vandenį gamins lotuliukas.gif

bet vis tiek va sužinojau kad ir tokių gerių yra pasaulyje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 23, 13:21)
Aš tai amžinai tą arbatą užmirštu biggrin.gif Įjungi arbatinuką ir nueini kur nors biggrin.gif Atsimeni, kad nori, po 15 minučių. Jungi vėl ir vėl užmiršti biggrin.gif

tam, kad neužmirštumėt, niekur neikit iš virtuvės, geriau sudainuokit dainą šalia arbatinuko ar ant scenos ir tuomet užsipilkit arbatąsmile.gif
Atsakyti
Nu tai ačiū. Perskaičiau prieš kokią minutę ir iki dabar svarstau, kokią konkrečiai dainą dainuot biggrin.gif

Kai neturėjau indaplovės, tai geras būdavo momentas - užsikaitei arbatą, ir pakol užverda, tvarkaisi virtuvę. O dabar tvarkingesnė, taigi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 09 23, 12:14)
o tai Grohe - py...t ir duoda? įsitikinus?  As ne  lotuliukas.gif
Reikia jam ir per atsalusi vambzdi atitekėt, ir t.t. Fizika. Šilumos pernešimas
Nustokim svaigt  biggrin.gif

man davė. Netgi va taip, šuniškai, arbatos prisipyliau. Termometro neturėjau, bet patikėjau ir įtikėjau momentaliai. Nu bet čia gal todėl, jog fizikos nesimokiau. Ir nežinojau, jog tai neįmanoma. Gerai, pasilieku svaigulius sau 4u.gif Atsiprašau, kad čia va taip va įsilindau su savo tarakonais.
Atsakyti
Kodėl atsiprašai? Čia gi švietimas, labai kilni veikla! Aš išvis nežinojau, kad tokių būna. Nors įtikėt neįtikėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 23, 15:18)
man davė. Netgi va taip, šuniškai, arbatos prisipyliau. Termometro neturėjau, bet patikėjau ir įtikėjau momentaliai. Nu bet čia gal todėl, jog fizikos nesimokiau. Ir nežinojau, jog tai neįmanoma. Gerai, pasilieku svaigulius sau  4u.gif Atsiprašau, kad čia va taip va įsilindau su savo tarakonais.

Aš irgi arbatos iš to krano užsiplikiau, viskas ten normaliai. smile.gif
Atsakyti
Mergos, baikit, gėda pasaulinė, kaip ten atrodo, arbata iš krano! Jūs dar pasidarykit, kad verdantis vanduo bėgtų iš to krano, kur būna į lauką išvestas, šlangai pajungti! Baisus neglamūras ir neapetitas dry.gif

Va, kavos aparatas - jau glamūras, iš tokio visi kavą geria patenkinti ir sako - oi oi, kokia pas tave virtuvė gera! biggrin.gif

Tas kranas kažkoks aplenkęs laiką. Mūsų visuomenė tokiam kranui nepribrendus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 rugsėjo 2016 - 14:28
QUOTE(Noa @ 2016 09 23, 15:28)
Mergos, baikit, gėda pasaulinė, kaip ten atrodo, arbata iš krano! Jūs dar pasidarykit, kad verdantis vanduo bėgtų iš to krano, kur būna į lauką išvestas, šlangai pajungti! Baisus neglamūras ir neapetitas dry.gif

Dėl neapetito pritarčiau, nes atrodo keistai, bet kartą pabandyt visai įdomu. biggrin.gif Bet pati tokio nesidėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 23, 12:15)
Kokių dar motyvų??? biggrin.gif Kiek privardinta biggrin.gif Tuoj suvesiu galus.

1. Nesaugu. Dar kas nusiplikins. Labai čia reikia lengvo priėjimo prie karšto verdančio vandens? Tau gal gerai, o kiti gali nukentėt. Būk pilietiška.
2. Nebus tas vanduo toks karštas, kaip iš čainyko. Plaukios arbatžolės ir kavos tirščiai. Fe. Ir kam pasiskųsi? Kas tau jį taisys? Niekas, nes naujovė. Gerk, sakys, iš maišelių.
3. Užims vietą spintelėj.
4. Lengvai apsieinamas. Be jau minėto apsiėjimo su cyptuku galima tiesiog pasidaryti didelį kiekį arbatos į termosą ir siurbti visą dieną.
5. Brangu. Už tiek išeis puikus termosas ir dar koks geresnis daikc.
6. Svečiai, pamatę, kad gauna kavos, plikinamos vandeniu iš čiaupo, išsilakstys - tai juk nesvetingumo viršūnė biggrin.gif Kaip pati pasijustum? Tekšt arbatožolių, kyšt po kranu - gerk, šunie biggrin.gif Tai neglamūras biggrin.gif
7. Jei netyčia suklysi ar kas nors nesuveiks ir užpilsi paprastu vandeniu iš čiaupo, jie bus dar ir teisūs biggrin.gif
8. O kai tikrai suges, tai neturėsi svečių ir reiks keist kraną biggrin.gif Arba atiduosi meistrui ir būsi išvis be krano... Nafig biggrin.gif

Dėl 5-o, tai kažkaip labai nearistokratiška, todėl aš čia jį išdidžiai praignoruosiu lotuliukas.gif
nu, bet va tas 8-as, kuris susijęs su su skausmu nepatogioje vietoje, labiausiai inspiruoja. pasiklausiu, koks garantinis tokio daikto laikotarpis. Jeigu tik 24 mėn. tai jie juos gali tiesiu taikymu į tą nepatogia vietą ir susikišti.
o 6-tas ir man patiko. Gerulis lotuliukas.gif bet tai kaip norėčiau kai kam taip ir paduot. Jau žinau ką taip pavaišinčiau. Ir dar žestą atitaikyčiau. Blyn, jau vien dėl tokio malonumo apturėjimo pirkčiau, jeigu kas info apie tuos bilietus pasidalintų lotuliukas.gif oj būtų geeeras lotuliukas.gif
nu ir dar labai patiko mėnesio arbatinis. priminei filmą Nu ačiū. Gavau motyvų. Einu su tarakonais kalbėtis
dėkui visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti