Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 33, rugsėjis

QUOTE(ra2ga @ 2016 09 23, 09:48)

jeigu butu kampas
http://www.baldainam...dideles/863.jpg
[url=http://www.baldustudija.lt/uploads/images/virtuves%20baldai/stolzen19.jpg]

labas rytas. šita graži virtuvė. o ten kampe kaminas įtaisytas ar šiaip padaryta, kad spintelėms patogiau būtų. ir dar klausimas, ar tik aš viena nematau čia kriauklės? smile.gif
Atsakyti
Norėčiau padrąsinti tas, kurios kėlėt savo planelius su klausimais ir atsakymų nesulaukiat - kelkit dar kartą, ir dar, ir dar - tiek, kol gausit atsakymus 4u.gif . Žinokit, kartais labai greitai tema bėga, užsimiršta tai, kas buvo prieš 10 pusalpių rolleyes.gif ... Atkasus kažką kartais pakomentuoju, bet gal jau niekam nereikia... gal šeimininkė praradus viltį jau nebeseka temos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 23, 10:16)
nu kad ne. Tyli visos. Žinau, jog žino, bet kol kas neišsiduoda. Nes nu kaip kitaip nežinant tokių vietų galima tokias gražias virtuves įsigyti? Dar palauksiu, gal tik užrašus varto informacijos ieško, gi nesenai tik užklausiau. Kitos gal dar nespėjo ir perskaityt  g.gif Aš tai būtinai pasidalinsiu, Šokoladė, būkit rami  4u.gif Kai tik gausiu

sugebat prajuokinti biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ačiū už gerą juoko dozę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 09 23, 09:22)
atsiverciau kadastrinius - tikrai 2,97x2,74 m    8,14m2. be baldu. šonine siena - spintu sandeliukas, 60 cm plocio
Papildyta:
pagamini, o po to šoki (ypač jei nepavyksta pagamint kažką  lotuliukas.gif

jo, apgaulinga nuotrauka ax.gif Atrodo tikrai daugiau 4u.gif

kai aš pagaminu, tai dažniausiai valgo visi (nu gal jie maistui mažai išrankųs, neišlepinau) bet iš veido suprantu, ar pavyko, ar ne. Nu dar iš maisto likučių. Jeigu pavyko, tai nesvarbu kiek prigaminai, puodai bus tušti. Nu bet man pofik lotuliukas.gif Tiesa, buvo kelis kartus net nedaviau ragaut, nes mačiau, jog katastrofa gavosi lotuliukas.gif O vakar turėjau išpilti sriubą, nes per 3 dienas neįveikė lotuliukas.gif tai įtariu nelabai pavykus buvo lotuliukas.gif Bet pliusuką užsidėjau, neskanu - valgykit valgykloj. Man va tada reikėjo virti būtent tokią sriubą, nes mėnulis toks buvo. Šiandien pvz mažiukas košę atbulais dantim valgė. Bet valgė lotuliukas.gif Šiaip jis megsta tokį maistą. Man net keista. Tai įtariu ten su skoniu nelabai kas gavosi lotuliukas.gif Vėl mėnulis tikriausiai kaltas lotuliukas.gif
va, jeigu nesikeis mėnulis ir niekas nesugadins nuotaikos, aš jiems savaitgalį lazaniją kepsiu. Tegu džiaugiasi mirksiukas.gif

O šokti, tai čia atskiri reikalai, nemaišykim, gerai smile.gif su maistu ir gaminimu tai nesusiję smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Aganju @ 2016 09 23, 09:22)
labas rytas. šita graži virtuvė. o ten kampe kaminas įtaisytas ar šiaip padaryta, kad spintelėms patogiau būtų. ir dar klausimas, ar tik aš viena nematau čia kriauklės? smile.gif

šalia indaplovės ir šaldytuvo, ten kur ji ir turėtų būti pagal visas virtuvės taisykles.

beje, vakar užmačiau foto virtuvės, kur indaplovė pakelta per vieną stalčių. Nu žinokit, jeigu kam labai labai reikia, tai man nieko toks variantas pasirodė. Ir visai patogiai. Ir lenktis žemai nereikia.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 09 23, 09:30)
Norėčiau padrąsinti tas, kurios kėlėt savo planelius su klausimais ir atsakymų nesulaukiat - kelkit dar kartą, ir dar, ir dar - tiek, kol gausit atsakymus  4u.gif . Žinokit, kartais labai greitai tema bėga, užsimiršta tai, kas buvo prieš 10 pusalpių rolleyes.gif ... Atkasus kažką kartais pakomentuoju, bet gal jau niekam nereikia... gal šeimininkė praradus viltį jau nebeseka temos unsure.gif

Juodai, bet čiur tada iš temos nedingstat visokiems pabraidymams arba darbams arba vaikams, ok?
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 23, 10:51)

Papildyta:

šalia indaplovės ir šaldytuvo, ten kur ji ir turėtų būti pagal visas virtuvės taisykles.

o tai kur maišytuvas? ar be jo toje virtuveje apsieinama? cool.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 09 23, 09:55)
o tai kur maišytuvas? ar be jo toje virtuveje apsieinama? cool.gif  tongue.gif

va
va va va va tongue.gif
Papildyta:
šitą, panos, gal kuri turite maišytuvą kuris karštą vandenį iš karto paruošia? verdantį ta prasme? nu pvz iš karto užpylei arbatą ir nereikia jokio virdulio kaisti. Ir aplamai jo nebereikia. Nervina tie visokie pastatomi dalykai mane. Aš va gundausi, bet nepigiai ten jis kainuoja, tai va ir klausiu. Kainuotų pigiau - pirkčiau ir tiek. Mažu kas turit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aganju @ 2016 09 23, 10:22)
labas rytas. šita graži virtuvė. o ten kampe kaminas įtaisytas ar šiaip padaryta, kad spintelėms patogiau būtų.

Siaip as paciu baldu nenagrinejau, man tas nerupi. Man rupejo kaip variantai, jeigu virtuvei bus durys i sandeliuka arba kampas kazkokios kitos patalpos. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(longger @ 2016 09 23, 11:16)
šitą, panos, gal kuri turite maišytuvą kuris karštą vandenį iš karto paruošia? verdantį ta prasme? nu pvz iš karto užpylei arbatą ir nereikia jokio virdulio kaisti. ...

dar viena navatnybe blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2016 09 23, 11:30)
Siaip as paciu baldu nenagrinejau, man tas nerupi. Man rupejo kaip variantai, jeigu virtuvei bus durys i sandeliuka arba kampas kazkokios kitos patalpos.  smile.gif
Papildyta:

dar viena navatnybe  blink.gif  biggrin.gif

jo, tokia virtuve dailiai tiktu, kai yra kampas kitos patalpos.

verdantis vanduo iš krano - esu mačius pas vienus svečiuose. kaip supratau, kainavo laaabai daug. nors ir praktiška, bet nesidaryčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 23, 10:51)
...
beje, vakar užmačiau foto virtuvės, kur indaplovė pakelta per vieną stalčių. Nu žinokit, jeigu kam labai labai reikia, tai man nieko toks variantas pasirodė. Ir visai patogiai. Ir lenktis žemai nereikia.

As irgi buvau radusi tokia foto ir sau plane atsizymejau kaip varianta. O tada kazkur perskaiciau, kad ne visos indaploves yra pritaikytos tam, kad butu pakeltos nuo grindu, tipo yra tik viena firma kuri gamina specialiai tokias indaploves ir buvo dar kazkoks minusas, neprisimenu, jeigu rasiu parasysiu. Todel isbraukiau is savo planavimo smile.gif
Atsakyti
cia visiskai atskiras vamzdis butu, ar is to pacio?
Jau isivaizduoju, priejes nezinodamas - py....t ant ranku g.gif

tada jau 3 vamzdziai gautus virtuvej, iprastinis, vamzdis filtruotam vandeniui (nu tokie ploni buna), ir verdancio lotuliukas.gif

QUOTE(longger @ 2016 09 23, 09:16)
va
va va va va  tongue.gif
Papildyta:
šitą, panos, gal kuri turite maišytuvą kuris karštą vandenį iš karto paruošia? verdantį ta prasme? nu pvz iš karto užpylei arbatą ir nereikia jokio virdulio kaisti. Ir aplamai jo nebereikia. Nervina tie visokie pastatomi dalykai mane. Aš va gundausi, bet nepigiai ten jis kainuoja, tai va ir klausiu. Kainuotų pigiau - pirkčiau ir tiek. Mažu kas turit?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 09 23, 10:35)
Jau isivaizduoju, priejes nezinodamas - py....t ant ranku  g.gif

tada jau 3 vamzdziai gautus virtuvej, iprastinis, vamzdis filtruotam vandeniui (nu tokie ploni buna), ir verdancio  lotuliukas.gif

aj, nu nereikia tiktai, gerai smile.gif negi galvoji, jog ten va viskas taip pyst ir turėk bėdą.
pasiskaitykite apie juos viskas ten gerai, apart kainos lotuliukas.gif todėl ir klausiu.
ir nereikia ten jokių papildomų vamzdžių. Ir beje, trys vandens pajungimai iš sienos jau senai jokia ne naujieną.
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 09 23, 11:35)
Jau isivaizduoju, priejes nezinodamas - py....t ant ranku  g.gif

tada jau 3 vamzdziai gautus virtuvej, iprastinis, vamzdis filtruotam vandeniui (nu tokie ploni buna), ir verdancio  lotuliukas.gif

Iš to paties. Ten dar gali būti + šaltas atšaldytas ir filtruotas (neatsimenu ar gazuotas biggrin.gif) iš to paties be papildomų kraniukų. Apsauga kažkokia yra, kad nenusiplikyti banaliai. Grohe gamina.

Bet nuo karššto mane vyriški argumentai atkalbėjo, gaila, tik neatsimenu kokie. O šaltam šiaip filtrus susidėjau ties įvadu.
Atsakyti