QUOTE(arkava @ 2016 09 23, 09:22)
atsiverciau kadastrinius - tikrai 2,97x2,74 m 8,14m2. be baldu. šonine siena - spintu sandeliukas, 60 cm plocio
Papildyta:
pagamini, o po to šoki (ypač jei nepavyksta pagamint kažką
jo, apgaulinga nuotrauka

Atrodo tikrai daugiau
kai aš pagaminu, tai dažniausiai valgo visi (nu gal jie maistui mažai išrankųs, neišlepinau) bet iš veido suprantu, ar pavyko, ar ne. Nu dar iš maisto likučių. Jeigu pavyko, tai nesvarbu kiek prigaminai, puodai bus tušti. Nu bet man pofik

Tiesa, buvo kelis kartus net nedaviau ragaut, nes mačiau, jog katastrofa gavosi

O vakar turėjau išpilti sriubą, nes per 3 dienas neįveikė

tai įtariu nelabai pavykus buvo

Bet pliusuką užsidėjau, neskanu - valgykit valgykloj. Man va tada reikėjo virti būtent tokią sriubą, nes mėnulis toks buvo. Šiandien pvz mažiukas košę atbulais dantim valgė. Bet valgė

Šiaip jis megsta tokį maistą. Man net keista. Tai įtariu ten su skoniu nelabai kas gavosi

Vėl mėnulis tikriausiai kaltas
va, jeigu nesikeis mėnulis ir niekas nesugadins nuotaikos, aš jiems savaitgalį lazaniją kepsiu. Tegu džiaugiasi
O šokti, tai čia atskiri reikalai, nemaišykim, gerai

su maistu ir gaminimu tai nesusiję
Papildyta:
QUOTE(Aganju @ 2016 09 23, 09:22)
labas rytas. šita graži virtuvė. o ten kampe kaminas įtaisytas ar šiaip padaryta, kad spintelėms patogiau būtų. ir dar klausimas,
ar tik aš viena nematau čia kriauklės?
šalia indaplovės ir šaldytuvo, ten kur ji ir turėtų būti pagal visas virtuvės taisykles.
beje, vakar užmačiau foto virtuvės, kur indaplovė pakelta per vieną stalčių. Nu žinokit, jeigu kam labai labai reikia, tai man nieko toks variantas pasirodė. Ir visai patogiai. Ir lenktis žemai nereikia.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 09 23, 09:30)
Norėčiau padrąsinti tas, kurios kėlėt savo planelius su klausimais ir atsakymų nesulaukiat - kelkit dar kartą, ir dar, ir dar - tiek, kol gausit atsakymus

. Žinokit, kartais labai greitai tema bėga, užsimiršta tai, kas buvo prieš 10 pusalpių

... Atkasus kažką kartais pakomentuoju, bet gal jau niekam nereikia... gal šeimininkė praradus viltį jau nebeseka temos
Juodai, bet čiur tada iš temos nedingstat visokiems pabraidymams arba darbams arba vaikams, ok?