Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 33, rugsėjis

QUOTE(Noa @ 2016 10 02, 14:26)
O kadangi jie matuojasi tik tada, kai visa virtuvė jau stovi, kadangi jiems ten net milimetras svarbu, tai gyvent tris mėnesius be jokio stalviršio - ką aš žinau...

Mes buvom užsidėję laikiną stalviršį iš belekokios plokštės. Buvo galima su juo ilgai gyventi, net bišk gailiuosi, kad ilgiau nepagyvenom, taip galėję granitą idealų rasti...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 10 02, 15:28)
Mes buvom užsidėję laikiną stalviršį iš belekokios plokštės. Buvo galima su juo ilgai gyventi, net bišk gailiuosi, kad ilgiau nepagyvenom, taip galėję granitą idealų rasti...

mane akmenorius taip pat ispejo, kad i retus geriau nesiciklinciau, nes terminai kosminiai ir vis tiek kur nors pamatyto antro tokio nebus. Kad geriausiai kai virtuve jau stovi, vaziuoti i sandeli, issirinkti patikusi gabala ir is jo gamintis, o jei ne, tai jau su atsarginiu teks pagyventi ir zinant mano vyra, tai amziniau, nei laikinai pas ji nera smile.gif
Atsakyti
Aš tai gyvenau be stalviršio išvis jokio savaitę biggrin.gif Bet mano akmenorius iškart ruošėsi, buvo pasidaręs kažkokį pusgaminį pagal brėžinį, nes aš labai cypiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 02, 17:03)
Aš tai gyvenau be stalviršio išvis jokio savaitę biggrin.gif Bet mano akmenorius iškart ruošėsi, buvo pasidaręs kažkokį pusgaminį pagal brėžinį, nes aš labai cypiau biggrin.gif

Nu ne visi turi tokią prabangą - nuosavą akmenorių... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 10 02, 18:22)
Nu ne visi turi tokią prabangą - nuosavą akmenorių...  biggrin.gif

Taigi, todėl aš ir perspėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 10 01, 22:16)
man atrodo, kad labai nepatogu, jau vien tas mailas kampas viduje

o man kaip tik atrodo kad patogu toks stalčius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 09 30, 13:42)
man reikia plokstes, o ten ant ploksciu pvz kriaukliu spalvos

as ir galvoju, kad man nelimpa nei viena

dizainerei rusvas desineje puseje sake tinka idealiai
buitine juoda

http://www.part.lt/p...59362524724.jpg

http://www.part.lt/p...b57ba8db588.jpg

Pas mus tos pačios plokštės virtuvė, ir stalvirčius lygiai tuos pačius siūlė, bet man nei vienas negražu, tai ėmiau rudą prie laminato, tamsesnį unsure.gif
Plautuvė aquasanita smėlinė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miliani*: 03 spalio 2016 - 12:48
meginos, ateinu ir cia klausti, bet gal kuri zinote ar pirkote, ieskom baltos klasikinio stiliaus orkaites. nes kur tik susirandam, visad tokia daugiau kremine, o mums baltus filinginius baldus gamina siuo metu.. bandziau orkaiciu temoj klaust, bet negavau atsakymo. gal kuri esate pirkusi ir pakuzdesite modeliuka? tik ne smeg, nes kazkaip man kaina neatitinka ju turimas funkcijas unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
gal ne visai i tema, bet noriu paklaust: ar naudojate kuri panasu gartrauki?
user posted image

noriu daryt be virsutiniu spinteliu, todel ieskau budo kaip tas gartraukis galetu pasislept erdvej, taigi pasirode idomis varantas i lubas montuojamas arba i stalvirsi montuojamas gartraukis

kazin ar i lubas imontavus gartrauki nebus sienos garais apejusios? dar gi lubos medines ar aplink tauku neapsines, nu zodziu, kaip naudojasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 03 spalio 2016 - 13:58
QUOTE(mamaSandra @ 2016 10 03, 14:52)
noriu daryt be virsutiniu spinteliu, todel ieskau budo kaip tas gartraukis galetu pasislept erdvej, taigi pasirode idomis varantas i lubas montuojamas arba i stalvirsi montuojamas gartraukis

kazin ar i lubas imontavus gartrauki nebus sienos garais apejusios? dar gi lubos medines ar aplink tauku neapsines, nu zodziu, kaip naudojasi

Mano tokio tipo, bet dar nenaudojau, tai dėl valymo nepakomentuosiu. Atstumas nuo kaitlentės jo didesnis - max 150 cm ir virtuvės zonos lubos dažytos sieniniais, t.y. kažkiek plaunamais, dažais.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 10 03, 13:52)
pasislept erdvej, taigi pasirode idomis varantas i lubas montuojamas arba i stalvirsi montuojamas gartraukis

teko matytio/išbandyti iš spintelės išlendantį gartraukį. Pradžioje nuomonė buvo žiauriai skeptišką, bet kai pamačiau, kaip siurbia visus garus ir kt., tai nuomonė pasikeitė kardinaliai. Tik jo kaina tai belekokia ir spintelėje po apačia nemenkai vietos užima plius orą išmeta į po spintelę. Nebent pas jus ventiliacijos kokia nors šahta iki žemės eina ir galima ten jį apačioje tiesiai pajungti.
O toks lubinis variantas manau bus neefektyvus, nes bus per aukštai. Nu man reikia kad tuos garus/kvapus nutrauktų dar prieš mano nosį, o ne virš mano galvos biggrin.gif bo kai duoda koks puodas per akinius, tai malonumo mažai smile.gif ir dėl sienos apsinešimo manau bus problemų. Ji visada bus šaltesnė, todėl garai norės ten sėsti, tai arba tą sieną iki gartraukio reiktų padaryti gerai pašildomą, arba atsparią valymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 03 spalio 2016 - 14:07
Lubinis tikrai bus mažiau efektyvus, nei pakabinamas virš kaitlentės ar kaip paminėjot - iš stalviršio ištraukiamas. Tikrai pabėgs tų garų į šonus, net ir esant normaliai traukai. Ir klausimas, ar nereikėtų pažeminti lubų toje vietoje?
Atsakyti