Pirmiausia, laba diena (ar jau vakaras)
Senokai pas jus nebuvai, tai šiandien taip smagiai suskaičiau. O jau linksmumo kiek
Pavydžiu truputėlį planuotojoms.
Savo virtuve sėkmingai naudojuosi ir džiaugiuosi.
QUOTE(Berulė @ 2016 09 25, 22:58)
...
* Net keliose ekspozicijose po kriaukle buvo padaryti du stalčiai ir šiukšlinė įrengta apatiniame, kurį atidarant reikia pasilenkti, kas pasirodė labai neergonomiška. Manau, taip dažnai atidarinėjama spintelė turi būti tokiame aukštyje, kad lankstytis nereikėtų.
Pas mane toks variantas - du stalčiai, žemesniame šiukšlės. Labai nepatiktų, jei būtų vienas fasadas - mėgstu pritūpusi arba atsisėdusi bulves skusti, svogūnus lupti, tai fasadas tam trukdytų
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 09 27, 17:16)
Siandien idomumo delei pabandziau tuos dvigubus stalcius tai lb dziaugiuosi kad pas save tokiu nedarau. Juos prikrautus vos atplesiau

norejosi dar su koja atsispirti kad atidaryt
Nežinau ką ir kur bandėte - pas mane trys stalčiai su vidiniais - tikrai daryčiau ir vėl.
QUOTE(ZaliaGele @ 2016 09 30, 21:44)
Kas ieško tamsaus stalviršio, tai visai įdomus pasirodė Termopalo naujiena. Plonas, bet ne compact'as. Užapvalinta briauna. Man patiko.
Stalviršis tokio tipo - rusvas. Iš esmės labai patenkinta, tik jo plataus nėra, o man reikėjo vietoje palangės padaryti, tai matosi sujungimas. Iš tiesų, tai pati jo nemačiau jau po kelių dienų po sumontavimo, bet faktas yra toks