Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 33, rugsėjis

QUOTE(rarity @ 2016 10 04, 17:13)
Aš turiu tokią (kaip ten ją Juodai pavadino biggrin.gif ) http://www.santechni...8-plautuve.html

NESUSIPRATIMU lotuliukas.gif . Nu sakykit, ką Jūs į tą mažą blūdą dedat?
Man pvz iki šiol mažiausiai reikalingas baldas virtuvėje yra indaplovė  blink.gif  Skalbiu joje tik tada, jei ką nors kepu orkaitėje ir reikia skardas plauti arba turiu svečių.

O jei vietoje to padėklo ir mažo bliūduko būtų vienas didelis bliūdas, skarda puikiai tilptų į plautuvę, atmirktų, jei reikia ir greitai greitutėliai išplautumėt biggrin.gif.
Jei atvirai, skardų niekad nededu į indaplovę - man jin per didelis griozdas tenai smile.gif.
Kaip ir gartraukis, kurio neturiu ir nepasigendu.
<...>
Visos mes unikalios ir kas, oi kaip būtina, nerealu ir gražu vienai, kitai gali būti visiškai neaktualu  4u.gif

drinks_cheers.gif
O Jūsų įpročiai, kiek pamenu, tikrai yra kitokie, nei daugumos - sveikesni. Tai ir diktuoja kitokius sprendimus virtuvėje. Todėl Jūsų patarimai nelabai tinkami mums, masovkėms biggrin.gif (tik neįsižeiskit... 4u.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 04, 17:39)
Oi ne biggrin.gif Čia visai ne apie tai kalba biggrin.gif

drinks_cheers.gif dabar viskas aišku. Yra toks reiškinys, kuomet žmogus bando sau pateisinti savo sprendimus, įtikinėdamas kitus, kad "taip turi būti". Kaip jūsų pavyzydyje su golfu.

Tikriausiai, reikia ilgiau pabūti temoje, kad vertinčiau postus per charakterių prizmę.
Ačiū už diskusiją, longger , buvo įdomu!
Aš dar pas jus į šią temą sugrįšiu, tik jau su savo virtuvės klausimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 04, 17:50)
Baldininkai man sakė, kad yra žmonių, kurie aplamai neima tų grotelių lėkštėms - sako, mes viską plaunam tik indaplove, tai nafiga mums biggrin.gif

Aš tas žmogus biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(wgs @ 2016 10 04, 17:54)
Aš dar pas jus į šią temą sugrįšiu, tik jau su savo virtuvės klausimais biggrin.gif

Tikiusi tos dvi personos - Longger ir Noa - dar nebus dingę iš šios temos. Jų dėka tema tampa kaip novelė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2016 10 04, 15:39)
Norui neperženginėti unitazo reikia konsultacijų? Nehiperbolizuokite jūs.

tai dabar čia kaip gaunasi, turi dizaineris išmanyti architekto sferą ar ne? O atvirkščiai? Ką tada turi daryti dizaineris jei pasisamdžius "gerą ir normalų" architektą man nereikės dizainerio? Abejoju, kad architektas keltų klausimus ar trikampio formos stalas arba banguotas virtuvės kampas per 10 m sienos ilgį tinkamas pasirinkimas. Taip pat abejoju, kad dizaineris turėtų griauti sienas. Bet tai lygiai taip pat nereiškia, kad dizaineris neturi gilintis į medžiagų savybes, tų pačių nelemtų sienų apkrovas, durų varstymą, ir pan.
Atskirkime tuomet tiksliai apibrėžimus, kas yra kas.

dėl unitazo - tai čia būtent ir buvo dizainerės pasiūlymas. Ir jokia čia ne hiperbolizacija, o mano reali patirtis.
kad nebesiplėsti, nes čia offtpicas normalus vystosi:
Architektas - nubraižo namą, parenka eksterjerą, su baldų ir jeigu reikia apšvietimo ir kitais planais ir su vizualizacijom (jeigu reikia). T.y. jis nubriažo kur ir kokios formos bus stalas. Iš ko tas stalas bus pagamintas už papildomus pinigėlius gali suderinti ir architektas (jei turi pilną komandą) ir dizaineris. Kaip bus išspręsti konstrukciniai architekto sumanymai daro jau konstruktorius. Visokius įvadus derina inžinieriai. Viską prižiūri techninė priežiūra. Taigi, kai kalbam apie architektą, kalbame apie komandą. Jeigu ta komanda bus sukomplektuota, ji turės ir dizainerį. Jeigu perkate dizainerįo paslaugą atskirai, jis sudėlios jums iš ko ir kokiomis medžiagomis ir spalvomis bus viskas apipavidalinta. Beje, netgi grindų danga būna aprašyta projekte. Tai tiek trumpai kas yra kas.
Kitoje temoje šiandien aptartas namo projektas. Aišku matote viešą variantą, perkant gausite smulkius brėžinius. Teigiamas pavizdys, bet tikėtina dizainerio norėsis.
dar vienas architekto komandos darbas. Prašau. Reikia čia dar kokio nors dizainerio?? net lovos užtiesalo spalva parinkta mirksiukas.gif

aišku, perkant jau pastatytą bustą, be jokių vizualizacijų, su populiariąja "daline apdaila" ir turint tik namo bylutę, neturint jokios patirties, verkiant ieškai dizainerio. O čia jau loterija. Bet kai pasidairai ir pamatai kaip žmonės gali dirbti, be jokių lėktuvų ir hiperbolizuotų poreikių, ir palygini su tau pasiūlytu "šedevru" sunku tokius žmones vadinti dizaineriais. Vat užsienyje jau senai niekas nepardavinėja "dalinės apdailos". Atėjai, pamatei būstą su visais baldais ir paveikslais, arba patiko arba ne. Perki, arba ieškai kito.

Mano nusivylusi nuomonė yra tokia. Ir ji ne viena. Tikrai yra gerų dizainerių, bet kaip juos išsirinkti, jeigu prieš pateikiant bet kokį pasiūlymą, privalai sumokėti avansą (t.y. pirkti loterijos bilietą) ir tik tada pamatai, su kokio lygio žmogumio bendrauji. Po 7-ių nelaimingų biletų nustojau dalyvauti toje loterijoje, bet jokiais būdais neatkalbinėju kitų žmonių dalyvauti tame žaidime 4u.gif
Atsakyti
Mane ir biesin kai kurie jos sprendimai, nu nesutampa man spalvos tos, kuriu noriu, jai ,vat ,prie smelio plyteliu sienu grindu geltonos liuks, o man ir visai mano komandai atrodo, kad grynai is sono sudetos atlikusios, niekaip nesiderina...ir ka? bet as , turbut, per gera...biggrin.gif norejau nnn kartu pasakyt, kad as pati renkuosi, ar nematai, kad pati spalvas renku, sedziu valandu valandas, o ji tuo tarpu kaune ir per telefona sako tinka netinka...kam man tu reikalinga..bet neisdrystu, pinigai nera kosminiai, atrodo, tiek ir gaunu uz ta mokesti biggrin.gif jei duris reikia derint prie laiptu, tai as sedziu su pavyzdziais...ir pasakius, kad atvaizuok, pareiske, kad limitas isnaudotas biggrin.gif nu buna momentu, kai dekoju jai uz brezinius santechnikos, apsvietimo, issivaizdavima vienos ar kitos vietos, bet tik tiek...nes gerai zinau, ka pasidarysiu name gero ar ne, tai bus mano sprendimas, nes ko tikejausi negavau, todel ir niekam nerekomenduoju...bet jau ka gavau, esu dekinga, uz vizulkes biggrin.gif plyteliu kalnas liko nuo voniu, nes ji mat taip skaiciuoja, o mano meistrai per geri, nes panaudojo likucius biggrin.gif zodziu...dizaineris yra ... kai nebent turi tiek pinigu, kai nereikia galvot is kur jie..kai neturi net zalio supratimo zalia su melyna dera ar ne...mano atveju..ji gaunasi kaip sekretore biggrin.gif bet tebunie, jau paskutinis strichas, tik man idomu kaip bus, kai reikes paskutinius pinigus atiduot, uz uzuolaidu parinkima, kurias as jau uzsakius ir pati issirinkus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 04 spalio 2016 - 17:20
Čia apie padėklus šnekant, tai man ir jie no no.... aš va nusipirkus silikoni padekliuka, kada jau rimti darbai vyks pasitiesi, paskui į indaplovę šast ir vėl švaru, nereikia nei šveisti rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 10 04, 16:54)
NESUSIPRATIMU  lotuliukas.gif . Nu sakykit, ką Jūs į tą mažą blūdą dedat?

O jei vietoje to padėklo ir mažo bliūduko būtų vienas didelis bliūdas, skarda puikiai tilptų į plautuvę, atmirktų, jei reikia ir greitai greitutėliai išplautumėt biggrin.gif.
Jei atvirai, skardų niekad nededu į indaplovę - man jin per didelis griozdas tenai smile.gif.

drinks_cheers.gif
O Jūsų įpročiai, kiek pamenu, tikrai yra kitokie, nei daugumos - sveikesni. Tai ir diktuoja kitokius sprendimus virtuvėje. Todėl Jūsų patarimai nelabai tinkami mums, masovkėms  biggrin.gif (tik neįsižeiskit... 4u.gif ).

Tiesą pasakius (labai tyliai) kartais pasvarstau, ar labai man reikalingas tas mažas bliūdukas. O kitą kartą galvoju - kaip gerai, kad yra. Tiesą sakant nesu tikra, ar jis taip jau labai mirtinai reikalingas. O padėklas reikalingas tongue.gif Be diskusijų
Kadangi aš daugiau nelabai ką dedu, tai skarda kaip tik telpa biggrin.gif Na, dar pora lėkščių šalia.
Dar kaitlentė prie lango yra kur kas įdomiau ir naudingiau, nei plautuvė. Maišau puodą ir spoksau į paukščiukus. Plaudama bliūdus to nematyčiau, nes visas dėmesys būtų į bliūdą.
Tai va ir sakau, kad visos mes unikalios ;)

Bet kaip smagu čia sugrįžti ir pasijuokti iš tokių puikių traktatų virtuvės tema su lyriniais nukrypimais bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(rosenda @ 2016 10 04, 17:21)
Čia apie padėklus šnekant,  tai man ir jie no no.... aš va nusipirkus silikoni padekliuka,  kada jau rimti darbai vyks pasitiesi,  paskui į indaplovę šast ir vėl švaru,  nereikia nei šveisti  rolleyes.gif

user posted image

Čia geras variantas ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 04, 16:12)
Aš jau 17 metų kaip turiu kriaukles su padėklais ir tikrai tuos padėklus naudoju. Kam? Nagi visokiems nuvarvinimams.
. Et, kaip liaudis sako, ir gudri višta subinę išsidilgina biggrin.gif

nu tai gerai, kai virtuvėje ant darbastalio gali atsigulti ir kojos nebus kriauklėje, subinė ant viryklės, o galva šaldytuve. Ir mano ūgis visai ne 4m30cm, kitaip nerašyčiau čia jau senai biggrin.gif normalus tas ūgis. Tai va tada pamiršti nesusipratimo tipo kriaukles, padėkliukus ar Oliverio šiukšlines ant stalviršio ir džiaugiesi, jei emaliuoto kibiro dydžio kriauklė aplamai telpa. Ir CREATYVINI. PVZ pomiodorai. Plauni po vieną ir dedi į dubenį/lėkštę. o vat jeigu taip gavosi, jog negali po vieną ir va reikia nuplaut visus ir iš karto, tai išsiimi bliūdą (geriausia kai jis nedaug didesni už duršliką) ir į jį sau nuvarvini, kas ten turi jau pagal planą varvėti. O lėkštės nudžiūna pačios džiovyklėje. Juk ji tam ir yra, ar ne? ir puodeliai nuvarva per visas lėkštes. Nu ir dzin. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 04, 18:05)

Jei kalba apie architektų biurus/komandas, tai čia visiškai kiti dalykai. Bet, manau, nemažai daliai žmonių Paleko ar Ambraso lygio studijų paslaugos netoli nuo lėktuvų parkavimo.

Jūsų linkuose baldų išdėstymą čia komentuot ar pereikt į atitinkamą temą? biggrin.gif aš rimtai, matau vieną smulkų, bet gana svarbų kabliuką.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 10 04, 18:25)
Tiesą pasakius (labai tyliai) kartais pasvarstau, ar labai man reikalingas tas mažas bliūdukas. O kitą kartą galvoju - kaip gerai, kad yra. Tiesą sakant nesu tikra, ar jis taip jau labai mirtinai reikalingas.

Tai ką Jūs su juo veikiat? Taip ir neatsakėt ax.gif O būtent dėl jo aš taip ir pavadinau tokią plautuvę smile.gif

Dar kaitlentė prie lango yra kur kas įdomiau ir naudingiau, nei plautuvė. Maišau puodą ir spoksau į paukščiukus. Plaudama bliūdus to nematyčiau, nes visas dėmesys būtų į bliūdą.

Aš maišydama puodą ne tik paukščiukus matau, bet ir pusę kiemo ir visą veiksmą namuose bendroje erdvėje, nors kaitlentė ne prie lango mirksiukas.gif .
Jei bliūdus dažniau dėtumėt į indaplovę, galėtumėt tą vieną kitą stiklinę skalaudama į paukščius pasižiūrėti, jei plautuvė būtų prie lango biggrin.gif.
Aš čia tik šiaip, jokių priekaištų jūsų sprendimams neturiu, juo labiau, kad džiaugiatės jais 4u.gif . Tik magėjo bišk pareplikuoti biggrin.gif .

O padėklas reikalingas  tongue.gif  Be diskusijų
Papildyta:
Čia geras variantas ok.gif

Tai gal su diskusijom?... biggrin.gif

Bet kaip smagu čia sugrįžti ir pasijuokti iš tokių puikių traktatų virtuvės tema su lyriniais nukrypimais  bigsmile.gif

Smagu, kad sugrįžote ir dalinatės patirtimi - tinka Jūsų patarimai, tinka! Protingi žmonės atsirenka kas ir kaip 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2016 10 04, 16:54)
drinks_cheers.gif dabar viskas aišku. Yra toks reiškinys, kuomet žmogus bando sau pateisinti savo sprendimus, įtikinėdamas kitus, kad "taip turi būti". Kaip jūsų pavyzydyje su golfu.

Tikriausiai, reikia ilgiau pabūti temoje, kad vertinčiau postus per charakterių prizmę.
Ačiū už diskusiją, longger , buvo įdomu!

Na ir jums ačiū 4u.gif Aš tik nemoku ramiai nuomonės pareikšti. Man tuoj paklodės teksto gaunasi. Ir tai tik kas 5-ą mintį spėju užrašinėt. Tai prisibijau kartais savo gebėjimo patirštinti viską. Drebiu taip kaip yra. Mūsų kaime taip galima. Ir dar rusišką muziką klausausi. Ne todėl kad ji man patiktų, bet kad neturėjau tinkamo savalaikio muzikinio išsilavinimo. Aj, ir dar todėl, kad suprantu apie ką dainuoja. Man tai svarbu. Nes jeigu nesuprantu, tai kas kad graži melodija, o jeigu jie bedainuodami tyčiojasi iš mano virtuvės? o aš net atsikirst negaliu, bo nesuprantu. Tai va taip pas mane ir gaunasi ax.gif
Nu nedinkt jūs niekur ilgam. Tokios diskusijos čia reikalingos, gaila kad ne visiškai į temą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 10 04, 17:01)
Aš tas žmogus  biggrin.gif .
Papildyta:

Tikiusi tos dvi personos - Longger ir Noa - dar nebus dingę iš šios temos. Jų dėka tema tampa kaip novelė  biggrin.gif

o čia kaip? labai blogai?
Papildyta:
QUOTE(wgs @ 2016 10 04, 17:36)
Jei kalba apie architektų biurus/komandas, tai čia visiškai kiti dalykai. Bet, manau, nemažai daliai žmonių Paleko ar Ambraso lygio studijų paslaugos netoli nuo lėktuvų parkavimo.

Jūsų linkuose baldų išdėstymą čia komentuot ar pereikt į atitinkamą temą? biggrin.gif aš rimtai, matau vieną smulkų, bet gana svarbų kabliuką.

Vat kai tai taps standartu mūsuose, tai manau apsivalys ir dizainerių rinka. kad ir ta Z500 komanda. Nu pirk projektą iš jų, kokios bėdos. kaina tikrai pigiau, nei parkavimo aikštelė lėktuvui ar geresniam malunsparniui. Ir vizulkas duos ir įgyvendintus projektus parodys. Dirba jie juk ir Rusijoje ir lenkijoje ir kur tik nedirba biggrin.gif

ten tik tą pirmą linką, Strazdo darbą, žmogus (-gė) įkėlė, antrą čia aš savavališkai ax.gif
tai ten kartotinių namų projektuose įlyskite, rasite 4u.gif man tik architektas labai patinka, projektas ne mano, neaktualus. Man patinka, kaip jis parenkamedžiagas, sprendimus, ne kaip vyras, ta prasme biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 04, 18:54)
o čia kaip? labai blogai?

Kodėl blogai? Kuom novelė yra negerai? Sakyčiau, kaip tik - labai gerai smile.gif .
Atsakyti