Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 33, rugsėjis

QUOTE(Juodai @ 2016 10 04, 18:03)
Kodėl blogai? Kuom novelė yra negerai? Sakyčiau, kaip tik - labai gerai  smile.gif .

nu, bet tema tai apie virtuves biggrin.gif Novelinio pobūdžio tema apie virtuves biggrin.gif
Jūs tik pati, nedinkit, gerai. Nes normaliai, tai čia žmones tik į jūsų nuomonę šiokį tokį dėmesį ir tekreipia. Va mokat viską taip gražiai ir švelniai pateikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 10 04, 17:42)
Tai ką Jūs su juo veikiat? Taip ir neatsakėt  ax.gif O būtent dėl jo aš taip ir pavadinau tokią plautuvę  smile.gif

Aš maišydama puodą ne tik paukščiukus matau, bet ir pusę kiemo ir visą veiksmą namuose bendroje erdvėje, nors kaitlentė ne prie lango  mirksiukas.gif .
Jei bliūdus dažniau dėtumėt į indaplovę, galėtumėt tą vieną kitą stiklinę skalaudama į paukščius pasižiūrėti, jei plautuvė būtų prie lango  biggrin.gif.
Aš čia tik šiaip, jokių priekaištų jūsų sprendimams neturiu, juo labiau, kad džiaugiatės jais 4u.gif . Tik magėjo bišk pareplikuoti  biggrin.gif .
Tai gal su diskusijom?...  biggrin.gif
Smagu, kad sugrįžote ir dalinatės patirtimi  - tinka Jūsų patarimai, tinka! Protingi žmonės atsirenka kas ir kaip 4u.gif

Atsakau - naudoju vietoj duršlioko - pas mane ten metalinus reikalas su skylėm yra. Nesakykit, kad galima paimti duršlioką, įdėti į bliūdą, sudėti dalykus, nuvarvinti, išplauti duršlioką, išplauti bliūdą, dar iššluostyti, padėti. Na, arba kišti į indaplovę, paskui atsminti, kad dar kažką reikia plauti, tai išsitraukti atgal. Nea, nepatinka man taip.
Beje, kai keitėm namą, veik du metus gyvenau su apvalua plautuve be jokio pado. Tada ir nusipirkau panašų paklotuką kaip pas rosenda - buvo išsigelbėjimas. Bet jį reikia paimti, padėti, kažkur sadėliuoti. No no. Man geriau padas - baigus darbą nulieji su šlanga ir tvarka. Na, kartaissu soda pavalau. O maž kriauklytė užknisa, kai namiškiai į ją sumeta išplautus įrankius, puodelius, lėkštes ir bliūdus. Va tada keikiu, kolviską išrūšiuoju ir įrankius perplaunu biggrin.gif
Apie Jūsų virtuvės planą ir sprendimus net nediskutuoju, nes dar ką negražaus pasakysiu iš pavydo biggrin.gif Sala būtų gėris, bet kadangi jokių galimybių jai nėra, neperstatant namo, tai yra kaip yra.
Aš savo priminimais noriu pasakyti, kad nereikia bijoti kitokių sprendimų ;)
Apie įsižeidimą truputį pagalvojau ir nusprendžiau neįsižeisti (nors ir ne visai suprantu kodėl turėčiau)
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 10 04, 16:31)
aciu, kad pasidalinot smile.gif tik galvoju del vaizdo, ar nebus griozdas smile.gif

as-irgi-norejau-del-vietos,deja-gailiuos-jau-metai-laiko,
taskosi-visur-ir-varwa-žemyn-nuo-stalvirsio-plautuve-tokia-pati-kaip-norit,kiekviena-karta-keikiuos-kad-užwarwa-ant-koju.....gerai-pagalvokit,visad-galvvojau-tik-be-padeklo-deja....
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2016 10 04, 20:15)
as-irgi-norejau-del-vietos,deja-gailiuos-jau-metai-laiko,
taskosi-visur-ir-varwa-žemyn-nuo-stalvirsio-plautuve-tokia-pati-kaip-norit,kiekviena-karta-keikiuos-kad-užwarwa-ant-koju.....gerai-pagalvokit,visad-galvvojau-tik-be-padeklo-deja....

nesupratau kodel gailites: kad su per mazu padeklu paemet, per dideliu ar visai be jo? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 04, 18:32)
nu tai gerai, kai virtuvėje ant darbastalio gali atsigulti ir kojos nebus kriauklėje, subinė ant viryklės, o galva šaldytuve. Ir mano ūgis visai ne 4m30cm, kitaip nerašyčiau čia jau senai  biggrin.gif normalus tas ūgis. Tai va tada pamiršti nesusipratimo tipo kriaukles, padėkliukus ar Oliverio šiukšlines ant stalviršio ir džiaugiesi, jei emaliuoto kibiro dydžio kriauklė aplamai telpa.

Tai kad žinok, ne, nedidelės tos mano virtuvės. Ta buvus išvis mažytė buvo, ar ne 8 kvadratai, atskiras kambarys biggrin.gif Tai sieną išgriovėm, o į buvusio koridoriaus vietą pastatėm šaldytuvą biggrin.gif O šita irgi ne kažką didesnė.

Bet pas mane abi kriauklės kampe. Tai įsivaizduoji, kampinė spintelė, ta nepatogioji, ir maždaug ties ta vieta, kur kibiras, pas mane kriauklės duobė. O tas visas padėklas eina link kampo, na kur vis tiek ne kažką darytum...

Blin, jau kad parašiau, kas čia supras, tai nežinau, nebent triskart paskaitęs. Va taip man tilpo (aš čia tik apie kriauklės poziciją, ne apie spalvas ar kažką):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 spalio 2016 - 19:47
As tai sedziu ir skaitau kaip koki anekdota. Kazkam pasirode kad mano virtuve bus vau, kazkam atrodo kad pas mane sudeti prasti stalciu mechanizmai, kazkam atrodo kad man spalvas baisiai sunku derinti, dar kazkam atrodo kad as dizainere tik del virtuves baldu samdziau ir va per puse metu tiek tesugebejo sugalvoti biggrin.gif o jau nekalbu apie tai kad bande ikasti kas ten do lubu nuleidimas toks ir dar prisikabino prie rozeciu, nors tai yra gana iprasti sprendimai biggrin.gif nu zodziu realiai tai ziauriai juokinga biggrin.gif ir viskas tik todel kad pasakiau kad visu cia virtuves vienodai blizgios baltos ir labiausiai matosi kas cia labiausiai isizeide ir dbr tik ir maga mane sudirbt smile.gif tik siaip keista, jeigu jau esama tokios geros nuomones apie savo priimtus sprendimus, o cia kas antra matau laikanti save ir dizainere ir eksperte, tai ko cia isizeisti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 04 spalio 2016 - 20:14
superinis jusu poziuris 4u.gif 4u.gif 4u.gif siandien valerijonu ikalta, tai ir man viskas jau dzin biggrin.gif jau ir kriaukle tinka prie stalvirsio, nes gaila pinigu plieninei biggrin.gif ir plintusai ne idealiai, bet geresniu nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2016 10 04, 18:21)
Čia apie padėklus šnekant,  tai man ir jie no no.... aš va nusipirkus silikoni padekliuka,  kada jau rimti darbai vyks pasitiesi,  paskui į indaplovę šast ir vėl švaru,  nereikia nei šveisti  rolleyes.gif

kur tokį pirkote? bigsmile.gif
Atsakyti

saulyteee,

https://www.amazon.c...=A1US5HRJGG52R8
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 04, 11:23)

P.S. Šokoladė nuo 29:50min pažiūrėkite, padarė patogią karuselę kampę. Atkreipkite dėmesio, kiek užima vietos, norint į ją patekti ir prarandami du stalčiaus blokai, norint ten patekti. Aišku, abiejų vienu kartu neatidarysi. Vienok. Pamąstymui prieš priimant sprendimą dėl kampų.

tongue.gif tongue.gif dar nedarau, bet kur mačiau tai man patiko tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2016 10 04, 14:35)
Būtent.
O dabar galim paskaičiuoti kaip tai buvo įgyvendina šitos temos narėms biggrin.gif:
Šokolodė -samdo dizainerę ir dirba už ją pati

Bet rasti gerą kaip ir gerą meistrą - didelės sėkmės reikalas

dabar pati dizainere patapsiu biggrin.gif

tikra tiesa drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 10 04, 15:14)
Matot kaip, čia ne pyragas. Čia vieša erdvė. Rašydamas dėdamas nuotraukas žmogus turi suprasti, kad nebūtinai vien tik liaupses gaus.
Atvirai kalbant, iš Saulėsvaiko10 virtuvės niekas ir nesityčiojo, visi tik gyrė - kad graži, tvarkinga. Tačiau, jei aš gerai supratau, kol ji neparodė virtuvės, iš jos kalbų apie dizainerę padedančią kurti namus, daug kas susidarė įspūdį, kad bus kažkas WOW tipo. Kalbūt tas WOW nėra ryškiai matomas nuotraukose ir slypi ergonomikoj, kokybėj ir visumos dermėj, tačiau pamatę tą gabaliuką - virtuvę - žmonės liko nesupratę, kam toje vietoje reikėjo dizainerės. Ir viskas.
O jei Jūs manot, kad per daug tų, kaip vadinate "kandančių" postų, rašykit savo prieštaraujančius, kad išlygintumėt pusiausvirą  4u.gif

kaip taikliai parašyta drinks_cheers.gif

aš tai susidarau nuomonę, atejo paskaitė kelis postus ir komentuoja, ale gal reikėtų ir iš seniau esančius paskaitinėti, o be to kiekvieno nuomonė yra skirtinga, taip saulėsvaiko virtuvė graži, nauja, tvarkingai viskas išdėliota, ale jūs man neišmanėlei paaiškinkite ka čia buvo galima kitaip sudėlioti? ogi labai gerai pasvarsčius nieko, 3-4 kv nieko mandro ir neprigalvosi,vienoj sienoj langas... anok viska daryti ant lubų kaip radailiuose namas aukštyn stogu...gartraukis, vamzdynai vienoje vietoje, kur perkelti čia tik į svetainę būtų įmanoma... tai tik tiek...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 10 04, 16:48)

Ar jau dirba? Ar traukia gerai? Ar jis jungiamas į ištraukimo vamzdį? Recirkuliacinių tokių nėra?

Pražioplinau atsakyti.

Virtuvės dar neturiu, tai negaliu pakomentuot. Neramu dėl to momento- nes įtakoja ir pačios ventiliacinės šachtos būklė ir atgrubnagiai alkašai, beje, dirbantys kartu su dizainere, montavo. Veikti tai veikia, bet toliau nžn. Pajungtas į vamzdį, vamzdis į ventiliaciją, motoras ties ventiliacija, nors gali būti ir gartraukyje. Pasirinkimas nekažką: elica, siemens, miele ir falmec. Gal dabar daugiau atsirado. Kai ieškojau, gartraukių temoj speedy iš visų rekomendavo šitą; elica, nors įdomiai atrodo, nerekomendavo, miele per brangu, del siemens nepamenu, gal toks biškį senoviškas pasirodė.
Dėl recirkuliacijos nežinau, reikėtų googlint.
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 05, 07:34)
tongue.gif  tongue.gif dar nedarau, bet kur mačiau tai man patiko tongue.gif
Papildyta:

žėkit, aš gink dieve jūsų neatkalbinėju. Noriu tik suteikti informacijos, išsakyti savo subjektyvią nuomonę, pasidalinti patirtimi, sujaukti mintis ir priversti jus pažiūrėti iš kito kampo bei susimastyti ir kirpti tik devynis kartus pamatavus. Juk to čia ir renkamės?
O jeigu jums po viso to patiko ir tiko - valio , reiškian tai jūsų 4u.gif tik džiaugsiuos už jus 4u.gif ir lauksiu pagamintos virtuvės foto wub.gif
Atsakyti