QUOTE(Juodai @ 2016 10 04, 17:42)
Tai ką Jūs su juo veikiat? Taip ir neatsakėt

O būtent dėl jo aš taip ir pavadinau tokią plautuvę
Aš maišydama puodą ne tik paukščiukus matau, bet ir pusę kiemo ir visą veiksmą namuose bendroje erdvėje, nors kaitlentė ne prie lango

.
Jei bliūdus dažniau dėtumėt į indaplovę, galėtumėt tą vieną kitą stiklinę skalaudama į paukščius pasižiūrėti, jei plautuvė būtų prie lango

.
Aš čia tik šiaip, jokių priekaištų jūsų sprendimams neturiu, juo labiau, kad džiaugiatės jais

. Tik magėjo bišk pareplikuoti

.
Tai gal su diskusijom?...
Smagu, kad sugrįžote ir dalinatės patirtimi - tinka Jūsų patarimai, tinka! Protingi žmonės atsirenka kas ir kaip
Atsakau - naudoju vietoj duršlioko - pas mane ten metalinus reikalas su skylėm yra. Nesakykit, kad galima paimti duršlioką, įdėti į bliūdą, sudėti dalykus, nuvarvinti, išplauti duršlioką, išplauti bliūdą, dar iššluostyti, padėti. Na, arba kišti į indaplovę, paskui atsminti, kad dar kažką reikia plauti, tai išsitraukti atgal. Nea, nepatinka man taip.
Beje, kai keitėm namą, veik du metus gyvenau su apvalua plautuve be jokio pado. Tada ir nusipirkau panašų paklotuką kaip pas rosenda - buvo išsigelbėjimas. Bet jį reikia paimti, padėti, kažkur sadėliuoti. No no. Man geriau padas - baigus darbą nulieji su šlanga ir tvarka. Na, kartaissu soda pavalau. O maž kriauklytė užknisa, kai namiškiai į ją sumeta išplautus įrankius, puodelius, lėkštes ir bliūdus. Va tada keikiu, kolviską išrūšiuoju ir įrankius perplaunu

Apie Jūsų virtuvės planą ir sprendimus net nediskutuoju, nes dar ką negražaus pasakysiu iš pavydo

Sala būtų gėris, bet kadangi jokių galimybių jai nėra, neperstatant namo, tai yra kaip yra.
Aš savo priminimais noriu pasakyti, kad nereikia bijoti kitokių sprendimų ;)
Apie įsižeidimą truputį pagalvojau ir nusprendžiau neįsižeisti (nors ir ne visai suprantu kodėl turėčiau)
Po dvidešimties metų tu būsi labiau nusivylęs dalykais, kurių nedarei, negu tais, kuriuos darei. Taigi, išplauk iš ramybės uosto. Pagauk pasatą savo burėms. Tyrinėk. Svajok. Atrask. Markas Tvenas
Sveiki atvykę į mano kelionių puslapį