Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 33, rugsėjis

Mergos, aš jus priplosiu. Dabar man jau reikia varinio stalviršio. Blyn, iš ryto buvo dar HPL geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(myliulietu @ 2016 10 05, 11:40)
oi, tikrai ne visada. Kiek teko iš meistrų girdėti nesąmoningų sprendimų, pvz., vonią pastato kampu ir atitrauktą nuo sienos taip, kad normalaus praėjimo iki kriauklės nelieka, bet užtat telpa ant grindų pastatomas maišytuvas ir vonia mandrai atrodo, vietoje to, kad pristumtų prie sienos ir padarytų paprastą maišytuvą, ir būtų normalus praėjimas. Beje, vonios patalpa 20 m2 biggrin.gif meistrai (net ne architektai) pasako šeimininkei, kad čia bus nesąmonė, bet ji tik akis išpūtė - taigi čia DIZAINERĖ pasakė, maždaug, šventas reikalas biggrin.gif

as nesigincysiu nes nesenai pati maciau kraupu vaizda vonioje. Irgi kaip supratau daryta dizaineres. Grindys ir dalis sienos (ten kur imontuojamas tualetas) isdetos tokios ale parketo imitacijos plytelem. Desine sonine siena didelem baltom plytom, vonios priekis 3D plytom bet tokiom mhm, o kitos dvi sienos isdazytos. As stovejau ir kraupau visu pirma nuo tokios mesmales.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 10 05, 13:04)
Tai čia tipo kažkoks mandresnis ir sunkiau randamas?

Tipo toks http://content.rimex...m#otherpolished
ten ir kitokių šepečiavimo variantų yra pavardinta.
Papildyta:
QUOTE(longger @ 2016 10 05, 13:20)
Mergos, aš jus priplosiu. Dabar man jau reikia varinio stalviršio. Blyn, iš ryto buvo dar HPL geras  biggrin.gif

Yep http://www.pittbyreg...-1013-full.html biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 10 05, 13:49)

thumbup.gif viskas įmanoma
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 05, 12:20)
Mergos, aš jus priplosiu. Dabar man jau reikia varinio stalviršio. Blyn, iš ryto buvo dar HPL geras  biggrin.gif

tongue.gif biggrin.gif
Tau tai ne bėda, kol dar planavimas vyksta. O ką man daryt?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 10 05, 12:59)
thumbup.gif viskas įmanoma

čia ir yra baisiausia biggrin.gif eikit jūs kaku maku dabar ....
Atsakyti
Varinis stalviršis būtų zašybysj! Va:
https://www.youtube....h?v=FPKCHKkPuBw

Tik jį reiktų prisaugot, nes varis šiaip jau gana minkštas metalas, daug minkštesnis už plieną. tai daugiau braižytųsi. Kita vertus, jis ir su korozija gerai atrodytų, tai gal ir pasibraižęs irgi nieko. Bet dar kita vertus - dėl drėgmės ar dar kokio velnio ant vario atsirandas tas ten vadinamas vario žaliasis, o jis gi nuodingas. Čia vadinasi rubrika pletkai: mačiau, girdėjau, papasakojo, bet man regis, kaip tik dėl to variniai stogai geriau vež negu variniai stalai.

Norėk verčiau sidabrinio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 10 05, 13:02)
tongue.gif  biggrin.gif
Tau tai ne bėda, kol dar planavimas vyksta. O ką man daryt?

easy!
imi ir pasikeiti stalviršį, nes NEI SPINTELIŲ, NEI BUITINĖS JAU NEBEREIKIA PIRKT.
Čia mane nuo verdančio vandens ruošimo per čiaupą atkalba vieną dieną, kitą dieną ir varinis stalviršia jau menkniekis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 10 05, 13:41)
Varinis stalviršis būtų zašybysj! Va:
https://www.youtube....h?v=FPKCHKkPuBw

Tik jį reiktų prisaugot, nes varis šiaip jau gana minkštas metalas, daug minkštesnis už plieną. tai daugiau braižytųsi. Kita vertus, jis ir su korozija gerai atrodytų, tai gal ir pasibraižęs irgi nieko. Bet dar kita vertus - dėl drėgmės ar dar kokio velnio ant vario atsirandas tas ten vadinamas vario žaliasis, o jis gi nuodingas. Čia vadinasi rubrika pletkai: mačiau, girdėjau, papasakojo, bet man regis, kaip tik dėl to variniai stogai geriau vež negu variniai stalai.

Norėk verčiau sidabrinio  bigsmile.gif

kažkaip galvoju jog jam didžiausia problema yra oksidacija. Jis tamsėja. Nu bet priemonių turi būti. Va, jeigu jis nuodingas, tai tada jau būtų motyvas man jo atsinorėti. Bet tai kodėl tada varinius puodus gamina, a? va taip jau po truputi tuojn pradėsiu gailėtis kad paskubėjau plieninius puodus susipirkt lotuliukas.gif
ne, sidabrinio nenoriu, ne glamūras cool.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 05, 14:55)
kažkaip galvoju jog jam didžiausia problema yra oksidacija. Jis tamsėja. Nu bet priemonių turi būti. Va, jeigu jis nuodingas, tai tada jau būtų motyvas man jo atsinorėti. Bet tai kodėl tada varinius puodus gamina, a? va taip jau po truputi tuojn pradėsiu gailėtis kad paskubėjau plieninius puodus susipirkt  lotuliukas.gif
ne, sidabrinio nenoriu, ne glamūras  cool.gif

Nuo oksidacijos lakai yra. Nuodingas, ne veltui į laivų dažus dadeda vario, kad visokia flora su fauna mažiau veistųsi. Varinių puodų vidus cinkuotas, be to nuodingiausias kaitinamas. Girdėjau, baltymo plakimui nėr geresnio indo kaip varinis.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 10 05, 14:17)
Nuo oksidacijos lakai yra. Nuodingas, ne veltui į laivų dažus dadeda vario, kad visokia flora su fauna mažiau veistųsi. Varinių puodų vidus cinkuotas, be to nuodingiausias kaitinamas. Girdėjau, baltymo plakimui nėr geresnio indo kaip varinis.

Tai reziumė kokia? jeigu bepjaustant ką nors ten kiek nors to vario atsipjausi, tai jau lėtinė mirtis garantuota ar kaip? Jeigu stalviršio nekaitinu, tai jis jau nepavojingas? nu žodžiu, help!
O kad flora ir fauna ant stalviršio nesiveis, tai man tinka biggrin.gif tik kad iš namų ir dvikojė fauna neišeitų priekin kojom paskui tą, nuo stalviršio. Noa, turi naują temą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 05 spalio 2016 - 14:23
QUOTE(longger @ 2016 10 05, 14:22)
Tai reziumė kokia? jeigu bepjaustant ką nors ten kiek nors to vario atsipjausi, tai jau lėtinė mirtis garantuota ar kaip? Jeigu stalviršio nekaitinu, tai jis jau nepavojingas? nu žodžiu, help!
O kad flora ir fauna ant stalviršio nesiveis, tai man tinka  biggrin.gif tik kad iš namų ir dvikojė fauna neišeitų priekin kojom paskui tą, nuo stalviršio. Noa, turi naują temą?

reziumė tokia, kad pabandykite kokį nors varinį daiktą apipilti chemikalais, rūgštimi, dar kuo nors, ir pažiūrėkite, koks rezultatas 4u.gif jei vis dar norėsite varinio stalviršio - pirmyn.

aš turiu seną pasioksidavusį žalvarinį indą, ir pagalvojau, kad gal mano orkaičių valiklis jį gražiai nublizgins. Deja, deja... Visa laimė, kad išbandžiau tik apačioje, kuri mažai matosi - viskas pajuodo, matosi dėmės, kur braukta... Kuo išvalyt, neįsivaizduoju, seniuose ir kitose panašaus lygio parduotuvėse nieko tokio neradau. Jei patarsite ką nors ne itin brangaus, galėsiu atlikti testą ir parodyti, kaip atrodė prieš ir po biggrin.gif

Noriu pasakyti, kad prieš darant tokį stalviršį verta pagalvoti apie veiksmingas valymo priemones ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliulietu: 05 spalio 2016 - 14:58
QUOTE(myliulietu @ 2016 10 05, 14:55)
reziumė tokia, kad pabandykite kokį nors varinį daiktą apipilti chemikalais, rūgštimi, dar kuo nors, ir pažiūrėkite, koks rezultatas 4u.gif jei vis dar norėsite varinio stalviršio - pirmyn.

aš turiu seną pasioksidavusį žalvarinį indą, ir pagalvojau, kad gal mano orkaičių valiklis jį gražiai nublizgins. Deja, deja... Visa laimė, kad išbandžiau tik apačioje, kuri mažai matosi - viskas pajuodo, matosi dėmės, kur braukta... Kuo išvalyt, neįsivaizduoju, seniuose ir kitose panašaus lygio parduotuvėse nieko tokio neradau. Jei patarsite ką nors ne itin brangaus, galėsiu atlikti testą ir parodyti, kaip atrodė prieš ir po biggrin.gif

Noriu pasakyti, kad prieš darant tokį stalviršį verta pagalvoti apie veiksmingas valymo priemones ;)

man į virtuvę norisi, ne į laboratoriją ax.gif Šiaip retai mane aplanko noras prisiminti neorganinės chemijos pamokas. Slopinu sunkiai, bet joga sėkmingai padeda. Nors, už vaikus neatsakau. Dabar gi pradėjo dalinti tas korteles idiotiškas. Maxima ar kur ten. Kas būtų jeigu tu paimsi ir į kažką pripilsi kažko ....
o žalvarinis puodas ir varinis stalviršis čia tas pats?
Atsakyti