Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

Kas važiuojat apsipirkti iki Seinú, gal pasakysit, koks Biedrionkoje sauskelniú pasirinkimas? Pvz. ar prekiauja Pampers'ais? Ačiū nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2017 11 22, 15:25)
merginos kaip Suvalku vandns parkas, radau info tik senai rasyta, ar yra kalneliai, dzekuzzi, vaikams pramogu, aciu 4u.gif

buvom prieš porą men. Yra baseinas, srovės upė, džakuzi, pirtis, 2 čiuožyklos vamzdžiuose, 1 paprasta čiuožykla, atskiras baseinas visai mažiukams.

Aš kadangi nestuke.gif , tai į pirtį nėjau, tai 2 val.mum su vyru per akis buvo, dukrai dar pritrūko laiko smile.gif .Kainos nebeatsimenu, bet tikrai nedaug mokėjom.
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2017 11 23, 17:39)
buvom prieš porą men. Yra baseinas, srovės upė, džakuzi, pirtis, 2 čiuožyklos vamzdžiuose, 1 paprasta čiuožykla, atskiras baseinas  visai mažiukams.

Aš kadangi  nestuke.gif , tai į pirtį nėjau, tai 2 val.mum su vyru per akis buvo, dukrai dar pritrūko laiko  smile.gif .Kainos nebeatsimenu, bet tikrai nedaug mokėjom.

dekui 4u.gif
Atsakyti

Radau gana įdomų pasiūlymą, tiems kurie negali važiuoti į Lenkiją. Ar kas nors išbandė SuperKoszyk.pl?? https://www.superkos...m_store=default

Galima įsigyti buitinę chemiją ir kosmetiką. Skelbia, kad pristatymas iš Lenkijos kainuoja tik   3€, o perkant nuo 30€ pristatymas nemokamas.   

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astute90: 24 lapkričio 2017 - 10:10
QUOTE(Astute90 @ 2017 11 24, 10:09)
<p>Radau gana įdomų pasiūlymą, tiems kurie negali važiuoti į Lenkiją. Ar kas nors išbandė SuperKoszyk.pl?? <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.superkoszyk.com/lt/okazja/blackfriday/?___store=lt&___from_store=default)??'>https://www.superkoszyk.com/lt/okazja/blackfriday/?___store=lt&___from_store=default</a></p>
<p>Galima įsigyti buitinę chemiją ir kosmetiką. Skelbia, kad pristatymas iš Lenkijos kainuoja tik   3€, o perkant nuo 30€ pristatymas nemokamas.   </p>

išbandžiau, jau anksčiau kažkas buvo įmetę šitą nuorodą
viskas su jais puiku ir operatyvu smile.gif
Atsakyti

Ačiū :) Aš taip pat, šiandien išbandysiu, nes šį savaitgalį siūlo tikrai geras nuolaidas :)  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astute90: 24 lapkričio 2017 - 13:18
QUOTE(Astute90 @ 2017 11 24, 13:18)
<p>Ačiū smile.gif Aš taip pat, šiandien išbandysiu, nes šį savaitgalį siūlo tikrai geras nuolaidas smile.gif  </p>

man patiko, kad tikrai per 24 val. nuo apmokėjimo pristatė ir visai neblogą dovanėlę įdėjo biggrin.gif
apart to, kad man nepavykus apmokėjimui per paypal darant jį iš vakaro, jau ryte skambino klaust, kaip, kas, kodėl, kuo gali padėt. Aišku, čia jų biznis, taip ir turėtų būt, bet retai kas taip elgiasi smile.gif
Atsakyti
Mergaites patarkite I kokia vaistine geriau nuvaziuoti Suvalkuose?
Papildyta:
Gal kas zinote ar Lenkijoje yra tokie vasitai Gelomyrtol ir Decatylen?Pavasari vienoje vaistineje Lenkijoje klausiau siu vaistu, bet vaistininke pasake, kad tokiu nezino.Gal Lenkijoje jie kitu pavadinimu? Gal kam teko susidurti su tuo ir zinote?
Atsakyti
Ar yra Lenkijoje vaistinėse Dr. Šiuslerio druskų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pusaitele @ 2017 11 26, 19:46)
Mergaites patarkite I kokia vaistine geriau nuvaziuoti Suvalkuose?
Papildyta:
Gal kas zinote ar Lenkijoje yra tokie vasitai Gelomyrtol ir Decatylen?Pavasari vienoje vaistineje Lenkijoje klausiau siu vaistu, bet vaistininke pasake, kad tokiu nezino.Gal Lenkijoje jie kitu pavadinimu? Gal kam teko susidurti su tuo ir zinote?

Kaip suprasti GERIAU? Pagal ka vertinat GERIAU? Didesne, grazesne, lietuve dirba, maziau zmoniu, eiles mazesnes, lengviau rasti, savitarna?
Gelomyrtol Lenkijoj yra, to kito tai ne.
Atsakyti
Aciu Terroriste, geriau turiu uomeny , kokioj kainos geriausios.
Gal Jus zinote ar Lenkijoje skiriasi pavadinimas Gelomyrtol, nes pavasari vaistininke sake, kad pas juos tokiu vaistu nera
Atsakyti
QUOTE(pusaitele @ 2017 11 27, 20:47)
Aciu Terroriste, geriau turiu uomeny , kokioj kainos geriausios.
Gal Jus zinote ar Lenkijoje skiriasi pavadinimas Gelomyrtol, nes pavasari vaistininke sake, kad pas juos tokiu vaistu nera

priciuozus, matyt, vaistininke pasitaike. Arba tiesiog TUO METU nebuvo tokiu vaistu. Yra PL, va pavyzdys pakuotes: https://www.apo-disc...ki-p-60034.html
jei turit, vezkities su savim lietuviska pakuote. Pravartu tai bet kokius vaistus perkant, nes jei skiriasi pavadinimas, tai pagal lotyniska uzrasa atrinks.

Tokios vienos vaistines, kad joje visi vaistai pigesni butu, tai tikrai nera. Vienur vieni vaistai pigiau, kitur kiti. Brangiausi tai ligonines vaistinej, bet ji bent visa para dirba, jei kam reikia extra atveju. Siaip tarp lietuviu populiariausios dvi: kur Arkadijuj yra (savitarna) ir kur Tesco (savitarna, kartais lietuve dirba).
O tos kur kauflande tai nerekomenduoju, nes joje niekad nieko nera.
Atsakyti