Man dar patiko Plazoj esanti vaistine, prie Stokrotkos. Nezinau, kaip ten kainos, ar stipriai nuo kitu skiriasi. Bet irgi visokiu papildu lentynose yra, galima apsiziuret ramiai
Mamai pirkau venoms ir slapimo puslei papildus, tai ir akciju geru radau.

[quote=Terroriste,2017 11 28, 14:58]
priciuozus, matyt, vaistininke pasitaike. Arba tiesiog TUO METU nebuvo tokiu vaistu. Yra PL, va pavyzdys pakuotes: https://www.apo-disc...ki-p-60034.html
[quote=LinaGustė,2017 11 28, 17:33]
Man dar patiko Plazoj esanti vaistine,
Aciu,
man rodos as ir klausiau butent Kauflande del to nieko praktiskai ir negavau, nei sau nei mamai.
priciuozus, matyt, vaistininke pasitaike. Arba tiesiog TUO METU nebuvo tokiu vaistu. Yra PL, va pavyzdys pakuotes: https://www.apo-disc...ki-p-60034.html
[quote=LinaGustė,2017 11 28, 17:33]
Man dar patiko Plazoj esanti vaistine,
Aciu,

QUOTE(pusaitele @ 2017 11 28, 20:03)
Aciu,

baikit, ten tokia kaimietiska vaistine, kad joje niekad nieko nera ir apie nieka jos ten negirdeje.
QUOTE(Hedy @ 2017 11 27, 13:03)
Arba silicio kapsulių/ tablečių?

Aš dažniausiai apsiperku Gemini vaistinėj, nežinau ar pigiau, bet ten būna eilutė paprastai (greitai eina, nes daug kasų), eilutėj beveik vieni lenkai, tai galvoju, kad tie žino kur pigiau Dirba lietuvė, savitarnos nėra, bet visada gaunu visų vaistu kurių reikia
Mergaites o kur Suvalkuose matet Kalediniu eglutes stikliniu zaisliuku?
QUOTE(VILIMA @ 2017 12 03, 20:38)
Prieš savaitę tai mačiau OBI daug
Aciu

Mergaites koks kursas siandien ar vakar roziniam namelyje, ir kokiu laiku jis dirba?
QUOTE(VILIMA @ 2017 12 03, 21:38)
visur jau yra.
QUOTE(VILIMA @ 2017 12 06, 22:12)
Mergaites koks kursas siandien ar vakar roziniam namelyje, ir kokiu laiku jis dirba?
KOKIU LAIKU DIRBA rasyta milijona kartu. VISA PARA.
Gal kas įsidėjote į omenį, kiek PL kainuoja visokių avižų, ryžių, sojų pieno litrinis pakelis?
QUOTE(Apelsina @ 2017 12 07, 15:17)
<p>Gal kas įsidėjote į omenį, kiek PL kainuoja visokių avižų, ryžių, sojų pieno litrinis pakelis?</p>
Tesco maciau- apie 2 eurus