Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

11.17 roziniam namely kursas buvo 4.41.
Tesco man pasiode gan brangi si karta. Apie 12 val akciiiniu prekiu ne kvapo smile.gif
Atsakyti
Šiandien buvom PL.Kursas Lazdijų pasienį 4,38.TESCO 4,36. Visu norimu prekiu-akcijinių,radom.Žmonių buvo nedaug.
Atsakyti
Gal žinot kas, kada tiksliai Kauflande pradeda dirbti mėsos skyrius? Tesco tik nuo 8 val. Kauflande turbūt irgi ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kasnors matėt rogučių Lenkijoje(Suwalkuose)? Kokios kainos? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gavau žinutę, kad penktadienį Tesco skelbiamas juodasis penktadienis (Black Friday) su Tesco kortele. Gal kam bus aktualu.

Atsakyti
Šiandien rožiniam kursas 4,40
Atsakyti

Gal kas nors kas porą savaičių važiuoja į PL ir sutiktų už mokestį parvežti tam tikrų produktų ( pastoviai reikia vištienos ketvirčių ir kelių rūšių daržovių, galbūt dar kažko is maisto produktu) - Vilnius . ? 

Atsakyti
Priminkit, kas dirba sekmadieniais Suwalkuose, turgaus ju zinau, kad nebuna, kazin parduotuves visos?
Atsakyti
Laba diena,

ieškau didelio (virs 150 cm) Kalėdu Senio (skirto laukui) , gal esate mate Lenkijoje kažka panašaus. Arba rekomenduotumet vykstančia mugė/turgų kur panašių dalykų galima nusipirkti.
Atsakyti
Sveiki,

gal kas nors artimiausiu metu planuojat važiuojat į Baltstogę? Man dėl vieno daikto važiuoti neverta (t.t. audinio iš Leroy Merlin), bet jei kas nors važiuotumėt ir sutiktumėt padėt - rašykit man a.ž. 4u.gif
Atsakyti

Priminkit, kas dirba sekmadieniais Suwalkuose, turgaus ju zinau, kad nebuna, kazin parduotuves visos?

Plaza su visom parduotuvėm ir barais, Pepco ir žinoma visi supermarketai  :4u: 

Atsakyti

Mums irgi nepavyksta uzregistruoti bedronkos korteles :(

Vyras sako reikia nusipirkt lenkiska telefono kortele..ir rada bandyt..?

Atsakyti