Tesco man pasiode gan brangi si karta. Apie 12 val akciiiniu prekiu ne kvapo
11.17 roziniam namely kursas buvo 4.41.
Šiandien buvom PL.Kursas Lazdijų pasienį 4,38.TESCO 4,36. Visu norimu prekiu-akcijinių,radom.Žmonių buvo nedaug.
Gal žinot kas, kada tiksliai Kauflande pradeda dirbti mėsos skyrius? Tesco tik nuo 8 val. Kauflande turbūt irgi
Sveikos,
Gal kasnors matėt rogučių Lenkijoje(Suwalkuose)? Kokios kainos?
Gal kasnors matėt rogučių Lenkijoje(Suwalkuose)? Kokios kainos?
Gavau žinutę, kad penktadienį Tesco skelbiamas juodasis penktadienis (Black Friday) su Tesco kortele. Gal kam bus aktualu.
Šiandien rožiniam kursas 4,40
Gal kas nors kas porą savaičių važiuoja į PL ir sutiktų už mokestį parvežti tam tikrų produktų ( pastoviai reikia vištienos ketvirčių ir kelių rūšių daržovių, galbūt dar kažko is maisto produktu) - Vilnius . ?
Priminkit, kas dirba sekmadieniais Suwalkuose, turgaus ju zinau, kad nebuna, kazin parduotuves visos?
Sveiki,
gal kas nors artimiausiu metu planuojat važiuojat į Baltstogę? Man dėl vieno daikto važiuoti neverta (t.t. audinio iš Leroy Merlin), bet jei kas nors važiuotumėt ir sutiktumėt padėt - rašykit man a.ž.
gal kas nors artimiausiu metu planuojat važiuojat į Baltstogę? Man dėl vieno daikto važiuoti neverta (t.t. audinio iš Leroy Merlin), bet jei kas nors važiuotumėt ir sutiktumėt padėt - rašykit man a.ž.
Priminkit, kas dirba sekmadieniais Suwalkuose, turgaus ju zinau, kad nebuna, kazin parduotuves visos?
Plaza su visom parduotuvėm ir barais, Pepco ir žinoma visi supermarketai
Mums irgi nepavyksta uzregistruoti bedronkos korteles ![]()
Vyras sako reikia nusipirkt lenkiska telefono kortele..ir rada bandyt..?