Ačiū, geras kursas, rytoj bandysim važiuoti
Sveikos
Važiavom vakar į Suwalkus Kursas 4,46 rožiniam namelyje
Jau jaučiasi švenčių artėjimas, žmonių labai labai daug, ilgos eilės visur... AčiūD, kad pavyko nuvažiuoti šį savaitgalį, o ne sekantį ar dar sekantį, baisu pagalvoti, kas darysis ten prieš šventes Į Kauflandą nepatekom, ryte tiesiog nebuvo kur mašinos pastatyti. Tesco prie mėsos skyriaus eilė kilometrinė, nestovėjom, nes iš pernai metų patirties žinojom, kad minimum valandą užtruks
Akciinių prekių gavom. Važiavom įprastu maršrutu: Tesco - Stokrotka - Pepco - Suwalki Plaza (ten Ziaja - Hebe - Rossman ir pavalgyt kebabų) - Biedronka. Išvažiavom 6 ryto iš Kauno, grįžom 8 vakaro, irgi kaip visad, greičiau mum nesigauna
Suwalki plaza parduotuvėse nuolaidų rūbams, batams dar nėra.
Tesco rūbams absoliučiai jokių nuolaidų, nuvylė, nes visad bent kažkiek nukainota būna...
Pepco kaip visad džiugina gražiais ir pigiais vaikiškais rūbeliais, ištempėm pilną maišą
Na tai tiek įspūdžių
Gal atsimenate ar Pepco yra vaikiskos avalines. Anksciau nereikejo tai neatrkeipiau demesio, o dabar reikia vaikui avalines tai galvoju yra tuoj parduotuvej ar CCC/Deichman ziureti. Aciu
Kambario tapkės yra. Vasarą būna paprastų šlepečių, tekstilinių batelių. Va tokių, pvz
Temoje giriama CCC parduotuvė, o aš vaikiškais batais iš jos nusivyliau, šalta pėdutė nuolat, nors didelių šalčių dar nebuvo...
O gal galit pasidalint ką gero perkat plaukų priežiūrai tarkim? Rossmann parduotuvėje tarkim? Na, kokios prekės vertos dėmesio? Nes kažkaip pirkt bet ką irgi nesinorėtų
Rossman asortimentas yra labai panašus į mūsų Drogo. Yra tie patys gamintojai + vietiniai, lenkiški. Aš perku lenkiškų gamintojų produkciją, kokios nėra Lietuvoje. Pirkt tuos pačius, kaip pas mus, man neįdomu Tai šį kartą, pvz, nusipirkau Ziaja kaukes plaukams pabandymui