Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

Sveki gal kartais matet kas kiek kainuoja tie vaikų labai norimi elektriniai riedžiai?

Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2017 02 17, 17:38)
Mes siandien puikiai apsiprekinom, zmoniu tikrai ne milijonas, kursas roziniam 4.29, buvom i plaza nuleke paziuret ccc pardej batu, tai is moterisku pavasariui labai nieko gero, o jei  neblogi, tai dydziai 35-36

Gal CCC žieminių batų išpardavimas? Domina moteriški :-)
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2017 02 17, 19:44)
O gal teko kam kortele seb atsiskaityti? Domina kokiu kursu nuskaito

Swed atsiskaitinejau vienoj pardej, tai nesenai ziurejau dar kabo rezervacija, tai dar nezinau po kiek nuskaiciuos.
Papildyta:
QUOTE(Spragtukas @ 2017 02 17, 20:26)
Gal CCC žieminių batų išpardavimas? Domina moteriški :-)

Buvo ispardavimas, bet dydziai visu batu labai mazi, bet kazko tokio nepastebejau, aisku gal stiliai skirtingi, bet pagrinde buvo labai daug bateliu
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2017 02 17, 16:30)
cia gal apie si savaitgali. 16 diena sventine tai daug kas ir penktadieni i darbus neina.

blink.gif tai idomu, ka tada bendro turi Lietuvoje svenciamas ilgasis savaitgalis su Lenkijos parduotuvem blink.gif galvoja, kad lenkai lietuviskas sventes svencia ar, kad visi lietuviai per ilga savaitgali Lenkija nusiaubia blink.gif (retorinis klausimas)
Atsakyti
Na ką grįžom smile.gif
Rožiniame 4,29 kursas...žmonių Suwalkuose "normaliai" tačiau mes prekinames dažniaudiai Augustowe tai ten tautiečių nebuvo daug smile.gif

Kelias drėgnas Lenkijoje vesiau...pas mus +3 ten +1/0.

QUOTE(elenalovein @ 2017 02 17, 10:48)
tiesa gal kas buvot pieno bazej te kazkur netokli lidl kaip ten p-ardutuve ar verta i ja uzvaziuot?ar po ilgojo savaitgalio ne neverta  ax.gif  ax.gif  kiek zinau ja tik anais metais atidare panasiai kaip piko baze neivaziavus suvalkus per marijampole. mes ti vazuojham prie seiniu puse tai da r toj iko bazej kazkaip nebuvom o cia pakelui pieno baze bet matyt ilgas savaitgalius gali turet itakos pasirinkimui  unsure.gif

Mes šiandien buvom užsukę į pieno centrą...na mums nelabai pigiau nei parduotuveje pasirodė...
Šiandien pagaliau patekom į Piko bazę...nelikau sužavėta...aš nemegėja prekintis tai man tas stumdymasis užpakaliais varė iš proto ko pasekoje išėjau tuščiomis smile.gif

CCC nusipirkau demisezoninius batus...gavosi 22€ tačiau tai taip pat aplankyta parduotuvė Augustawe...

Šiandien teko lietuvaičius matyti, kurie rizikavo važiuodami čipuotomis padangomis... Mus pačius sustabdė policija patikrino dokumentus ir paleido...

Mane labiausiai nervina, kad su lenkais sunku susikalbėti, bet galiu pasidžiaugti, kad dauguma lenkų būna geranoriški ir stengiasi tave suprasti smile.gif

Tiek įspūdžių šiai dienai smile.gif
Atsakyti
visom merginom dekui uz info. man broliene sake naujua baqze daug kas pigiau apsimoka pasidomejau akcijos is koto vercia suris 8 eur uztatt ir jus klausimais apipiliua ar cia ner tk kad pirtraukt bet db atsatgiau vertinsiu ta bze. zinau merginos kad ti9k cia diskysijos laqb iau apie suvalkus.. vet ar gLIMa rast pamperiu seinuose KAIP sakant pakelui
ar man butina je man nereik nei pieno nes mama 8 karves turi nei mesos nes vasara augmas eko visciukus kalakuttus darzovces na kiaules dej Puselem perkam smile.gif tisio ar seinuose yra kur pampersu pampers ar dada?

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 02 17, 21:35)
blink.gif tai idomu, ka tada bendro turi Lietuvoje svenciamas ilgasis savaitgalis su Lenkijos parduotuvem  blink.gif galvoja, kad lenkai lietuviskas sventes svencia ar, kad visi lietuviai per ilga savaitgali Lenkija nusiaubia  blink.gif (retorinis klausimas)

Lietuvaičiai laisvadieniais masiškai lanko lenkų parduotuves. Eilinį šeštadienį būna tiršta pirkėjų, o čia 3 dienos iš eilės lietuvaičių "eskursijoms" mirksiukas.gif todėl ir bijo, kad bus prapirkta prekių atsargos
Atsakyti
gal žinot kur šiltnamiais prekiauja? baigiu pražilt..beieškant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elmyra* @ 2017 02 17, 21:52)

Mane labiausiai nervina, kad su lenkais sunku susikalbėti,

juos jauciu, kad erzina, jog su lietuviais sunku susikalbeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2017 02 17, 18:44)
O gal teko kam kortele seb atsiskaityti? Domina kokiu kursu nuskaito

praeita sestadieni roziniam buvo 4,27
nuo seb korteles rezervavo ir nuskaiciavo 4,18
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 02 18, 14:03)
juos jauciu, kad erzina, jog su lietuviais sunku susikalbeti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Ir dar erzina vietinius, užėjusius duonios ir pieno, stovėti ilgiausioje lietuvių eilėje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2017 02 17, 21:12)
Buvo ispardavimas, bet dydziai visu batu labai mazi, bet kazko tokio nepastebejau, aisku gal stiliai skirtingi, bet pagrinde buvo labai daug bateliu

Ačiū, supratau, kad reikia pavasariui ruoštis 4u.gif
Žieminių batų pirkimą paliksim kitam sezonui.
Atsakyti