Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(r85budr @ 2017 02 18, 14:03)
gal žinot kur šiltnamiais prekiauja? baigiu pražilt..beieškant smile.gif

Obi 4u.gif Šiandien ten šiltnamius žiūrėjau, bet dar nesezonas, bus po mėnesio daugiau.
Grįžom šiandien. Pinigus keitėm Vilniuje po 4,25, tai ir skaičiavau tokiu tarifu. Lietuvių pilna. Eilės Kauflande nuo kasos iki pačio galo blink.gif Biedronkoj apsipirkoj be eilių praktiškai. Smagiausi mano pirkiniai:
sprandinė po 2,35 bigsmile.gif (maximoj akcija 3,39)
nugarinė po 3,30 bigsmile.gif
vištienos krūtinėlė po 3,76
viščiukas po 1,60(bet Iki paskelbė akciją po 1,49, tai čia prasipirkau)
miltai(duonai ir pyragui) 1kg po 0,28-0,32(maximoj akcija po 0,44)
rapsų aliejus(pas mus maximoj 2,79 unsure.gif ), čia po 1 eurą, o Kauflande pigiau, bet mes nebeėmėm.
cukrus po 0,60(iki akcija 0,89)
pienas UHT 3,2 proc. po 0,32 euro bigsmile.gif
toliau higienos priemonės(šampūnai, muilai, dantų pastos, skalbimo milteliai, higieniniai įklotai, paketai, tualetiniai muiliukai, domestos, fairy ir t.t.) nuo visų pigiau po 1-2 eurus, lyginant su Lietuva.
Labai džiaugiuosi nusipirkusi vaistus:
antibiotikai Ospamox 16tab-3,76(Lietuvoj kaina ta pati, tik tablečių 12) su receptu
Klacid 14tab-10,58(Lietuvoj 18 eurų bigsmile.gif )su receptu
į nosį purškalai Otrivin, Sudafed po 3,5-3,76(Lietuvoje 4,8)
ibuprofen 400mg 60tab-4,23(Lietuvoje 12 eurų)
įvairūs purškalai į gerklę, tepalai nuo reumatų, viskas pigiau po kelis eurus, nei Lietuvoje. Paskaičiavau, kad vien kuras atsipirko iš vaistų pirktų.

Buvom nuvažiavę į turgų tą didįjį blink.gif Tai 15 palapinių radom... Aišku, vaikui nupirkom džemperį už 8 eurus(Gariūnuose jis 15 eurų), džinsus už 11(Gariūnai-17-20), vyrui džinsus už 18 su elastanu, kojinių vyriškų po 0,50 centų, sau pavasarinius juodus batelius už 18 eurų thumbup.gif

Buvau Ilex, sodo, daržo parduotuvėje. Sodinukai bus po mėnesio, kolkas tuštoka. Prisipirkau tik sėklų po 0,20-0,37 euro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2017 02 17, 20:44)
O gal teko kam kortele seb atsiskaityti? Domina kokiu kursu nuskaito

Buvom vasario 14d. Roziniam namelyje kursas buvo 4,29, SEB nuskaiciavo po 4.19
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 02 18, 19:51)

Kokį ibuprofeną Lietuvoj perkat už 12eur? Nes šaip tai normalaus 30tab. kainuoja apie 1,90 , 100tab. apie 6eur.

Ir pinigus keitėtės Vilniuje? Mokėjote keitimo mokestį? Lenkijoje jo nėra ;)
Atsakyti
QUOTE(zujka19 @ 2017 02 18, 21:56)
Kokį ibuprofeną Lietuvoj perkat už 12eur?  Nes šaip tai normalaus 30tab.  kainuoja apie 1,90 , 100tab. apie 6eur.

Ir pinigus keitėtės Vilniuje? Mokėjote keitimo mokestį?  Lenkijoje jo nėra ;)

Tikrai, ne ten pažiūrėjau 4u.gif Lietuvoje 30 tab kainuoja 2,47, vadinasi 60-5 eurai drinks_cheers.gif
http://ligos.sveikas...fen_lannacher1/
Keitimo mokestis buvo, bet jis nesiekė euro.
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 02 18, 18:01)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif
Ir dar erzina vietinius, užėjusius duonios ir pieno, stovėti ilgiausioje lietuvių eilėje  biggrin.gif

plius erzina, kad auto net nera kur pasistatyt, nes lietuviu privaziave.
labai suprantu lenkus ir uzjauciu. As netoli PL sienos gyvenu, tai puikiai pamenu laikus, kai jie musu parduotuves sturmuodavo. Masinos pastatyt ner kur, i parduotuve uzeini, tai vos pro zmones praeini, eiles didziules, daug geresniu prekiu isnesta jau ir dar visur aplink savo kalba sveblena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 02 18, 19:51)
Labai džiaugiuosi nusipirkusi vaistus:
antibiotikai Ospamox 16tab-3,76(Lietuvoj kaina ta pati, tik tablečių 12) su receptu
Klacid 14tab-10,58(Lietuvoj 18 eurų bigsmile.gif )su receptu
į nosį purškalai Otrivin, Sudafed po 3,5-3,76(Lietuvoje 4,8)
įvairūs purškalai į gerklę, tepalai nuo reumatų, viskas pigiau po kelis eurus, nei Lietuvoje. Paskaičiavau, kad vien kuras atsipirko iš vaistų pirktų.

tiek receptinius, tiek nereceptinius vaistus rezervuoju internetu, atsiimu vaitinėje, kai kuriuos siunčiuosi iš Vokietijos. Čia pvz., kad LT vaistai pigesni nei Lenkijoje ir važiuot niekur nereikia.
Ospamox Lenkijos 16 vnt 3,76, Lietuvoje rašote tiek pat kainuoja 12 tablečių
Aš randu, kad LT gintarinėje kainuoja 12 vnt 2,73 eur, tad 16 vnt kaina LT 3,64 eur., pigiau nei Lenkijoje.
https://www.vaistine...p;sig=vaistailt
Ibuprofenas 400 mg 30 tablečių kainuoja 1,91 eur, tad 60 vnt 3,82 eur, vėl pigiau nei Lenkijoje
https://www.vaistine...p;sig=vaistailt

Otrivin purškalas Lietuvoje 3,32 eur, o ne 4,80 eur, kaip rašote:
https://evaistine.ca...n-01-10-ml.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 19 vasario 2017 - 17:19
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 19, 17:51)
tiek receptinius, tiek nereceptinius vaistus rezervuoju internetu, atsiimu vaitinėje, kai kuriuos siunčiuosi iš Vokietijos.

Na matot, kai aš neseku akcijų, nesėdžiu vien prie interneto, o vaistus einu ir perku tiesiai į artimiausią vaistinę, kurios nuolaidų kortelės irgi neturiu, tai man visi vaistai gavosi tikrai pigiau tongue.gif
Aišku, galvoju, jog jei būčiau nedirbanti ar turėčiau daug laisvo laiko, tai sekčiau akcijas ne tik vaistų, bet ir maisto produktų. Sakykim, kad ir su ta vištiena. Penktadienį ji maximoje kainavo 3,25(buvau, tyčia žiūrėjau), tai kai pamačiau už 1,60-griebiau biggrin.gif O čia sugrįžau namo, vakare per tv Iki reklama, kad vištai akcija biggrin.gif Logiškai galvojant, buvo galima niekur nevažiuoti, o tiesiog gaudyti akcijas ir lėkti iš ankstyvo ryto pirkti ir prisigrūsti šaldiklį.
Tačiau, kaip minėjau, laiko gaudyti tų akcijų neturiu, tad man tas vienkartinis nuvažiavimas į Lenkiją apsimokėjo.
Va šitą šviestuvą dar nusipirkom už 17 eurų ten visai netikėtai.
https://www.senukai....stuvas-f34/2m52
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 19 vasario 2017 - 17:32
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 02 19, 17:28)
Na matot, kai aš neseku akcijų

Turiu darbą, veiklos po darbo, šeimą, todėl taip pat neturiu laiko, kaip jūs rasote, sėdėti ant akcijų.
Perku tada, kai reikia vaisto, todėl pirmiausia pasitikrinu, kur tas vaistas pigiausiais Lt. Tam reikia kelių vos kelių sekundžių.
Pabodo tas nuolatinis teigimas, jog pas kaimynus geriau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 19 vasario 2017 - 17:49
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 19, 18:45)

Pabodo tas nuolatinis teigimas, jog pas kaimynus geriau...

Jūs šaunuolė, aš taip nemoku. Ir lakstyti po miestą negaliu, neturiu galimybių. Ir noro. tongue.gif
Ir ne tik pas kaimynus geriau. Absoliučiai visur ir viskas, kas ne Lietuvoj, geriau... Deja.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 02 19, 18:12)
Jūs šaunuolė, aš taip nemoku. Ir lakstyti po miestą negaliu, neturiu galimybių. Ir noro. tongue.gif
Ir ne tik pas kaimynus geriau. Absoliučiai visur ir viskas, kas ne Lietuvoj, geriau... Deja.

Na užsukti į vaistinę, esančią pakeliui tarp darbo ir namų man patogiau, nei visą dieną praleisti kitoje šalyje...
Šiaip pastebėjau, jog Lenkijoje yra pigesnis jų pagamintas maistas, kuriam taikomas lengvatinis PVM ir kitos prekės, kurias gamina lenkai.
Jei prekės ne lenkų gamybos, dažniausiai jos nebūna pačios pigiausios, todėl kiek žiūrėjau, pas lenkus vaikiškos prekės: vežimėliai, automobilinės kėdutes, žaislai gamintojo šalyje (UK, Vokietijoje, Prancūzijoje) būna pigesnės. Naudojantis šiuolaikinėmis priemonėmis, pačios prekės atkeliauja į namus, nereikia gaišti laiko paieskoms.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 19, 19:26)
Na užsukti į vaistinę, esančią pakeliui tarp darbo ir namų man patogiau, nei visą dieną praleisti kitoje šalyje...
Šiaip pastebėjau, jog Lenkijoje yra pigesnis jų pagamintas maistas, kuriam taikomas lengvatinis PVM ir kitos prekės, kurias gamina lenkai.
Jei prekės ne lenkų gamybos, dažniausiai jos nebūna pačios pigiausios, todėl  kiek žiūrėjau, pas  lenkus vaikiškos prekės: vežimėliai, automobilinės kėdutes, žaislai gamintojo šalyje (UK, Vokietijoje, Prancūzijoje) būna pigesnės. Naudojantis šiuolaikinėmis priemonėmis, pačios prekės atkeliauja į namus, nereikia gaišti laiko paieskoms.

Jei ne verslo reikalai, į Lenkiją nebūčiau irgi važiavusi tongue.gif Negyvenu taip, kad reiktų ieškoti akcijų ar kartą per mėnesį važiuoti į Lenkiją. Ale jau kad važiavau, tai maximaliai stengiausi bent jau kelionę apsimokėti, tarsi suvalkietė būčiau biggrin.gif
Dėl prekių ne lenkų gamybos, nedrįsčiau taip teigti. Be abejo, apie vaikiškus dalykus neišmanau nieko, man neaktualu pampersai, vežimėliai ir t.t. Tačiau statybinės prekės tikrai pigesnės. Sakykime, granulinis katilas, lyginant su Lietuva, pigesnis visu 1000 eurų. Mąstom apie siuntimą, nes mašinos gaila laužyti blush2.gif Kiek jis kainuoja pas gamintojus-nežinau, niekada negalvojau apie tokią galimybę kreiptis į gamintojus, man čia pasakėt tokią idėją, ačiū. 4u.gif
Ai, tiesa, dėl to siuntimo dar. Buvau internete nusižiūrėjusi šiltnamį, tikrai norėjau pirkti, galvojau užsakyti ir parsisiųsti. Nuvažiavusi į Lenkiją, į Obi, apžiūrėjau gyvai, išbandžiau iš visų pusių ir pasidžiaugiau, kad nesiunčiau. Visiškas š. Taip kad internetu, bent jau aš, bijau siųstis be gyvos apžiūros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 19 vasario 2017 - 18:50
Del vaistu esu ir as apsisovus, tevukas paprase aspirino nupirkti, niu ok, kainu nesidomejau, gavosi , kad uzpakuote s mokejau daugiau nei 3 eur, tuo tarpu kai gryzus pasicekavinau internete, tai toj pacioj camelijoj tas pats aspirinas kainavo 2.18 eur, uztat teko pirkti vaikui sausai odelei krema, tai lenkijoj ta krema dvigubai pigiau nusipirkau ir kas be ko ju internetinese vaistinese taip pat pigiau uzsisakyti, nei pirkti tiesiogiai pacioj vaistineje, tas pats ir pas mus.
Mes i lenkus visad vaziuojame penktadieni, ketvirtadieni visada perzvelgiu pagrindiniu pardziu akciju lankstinukus, sm pasicekavinu kursa roziniam namelyje, susirasau, pasizymiu ir varau, ir tu akciju sekti tikrai nereikia kiekviena diena ir laiko neuzima, ir tikrai daug atsirinkau ka apsimoka pirkti, o ko tikrai nea.
Mano draugai is buitiniu prekiu labai daug yra papigiai nusipirke, kaip vonia, plyteles, tapetai, mes kai ieskojom kazkokiu lenteliu ir tam tikros kriaukles tai Lt buvo pigiau nei pas lenkus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 19 vasario 2017 - 18:53