Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 11, 15:01)
Skiepai padeda, susidaro mikrotrombai ir numirsta po kiekvieno skiepo 20-40 proc smegenu lasteliu.
Bet teletabiai smegenu neturi todel jiems skiepytis visai nekenksminga

Gali siaubo romanus rašyti 4u.gif
Atsakyti
As esu optimistas.

Niekada nebuna taip blogai, kad negaletu but dar blogiau.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 11, 15:18)
As esu optimistas.

Aš pesimistė tada biggrin.gif , nes manau, kad niekada nebūna taip gerai, kad negalėtų būti dar geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 11, 14:18)
As esu optimistas.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Wild DreaMer @ 2022 01 11, 13:52)
kuo jusu pasiskiepyjimas padejo kazkam kitam?

neklausk tu jos ji nezino, jai tik taip delfis pasake ir tiek biggrin.gif
Papildyta:
Maja di paklausyk nors kas gal daeis nezinau, kaip galima aiskiau pasakyti, mokslininkas imunologas dr. Adas Darinskas ar tau visiskai mokslininku argumentai negalioja?

https://www.facebook...228876682762480
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 sausio 2022 - 14:41
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 11, 15:38)
Adas Darinskas  ar tau visiskai mokslininku argumentai negalioja?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu aišku, ir tarp čigonų vagių atsiranda. Kodėl tau visų likusių mokslininkų argumentai negalioja, nes jie nerėkia taip garsiai kaip antivakseriai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 11, 14:38)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

neklausk tu jos ji nezino, jai tik taip delfis pasake ir tiek  biggrin.gif
Papildyta:
Maja di paklausyk nors kas gal daeis nezinau, kaip galima aiskiau pasakyti, mokslininkas imunologas dr. Adas Darinskas  ar tau visiskai mokslininku argumentai negalioja?

Ji aklai tiki TSKP ir Lanzbergiu. Mokslininkai kurie sneka ne pagal Lanzbergi yra nupirkti Rusijos shnipai
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 11, 14:45)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nu aišku, ir tarp čigonų vagių atsiranda. Kodėl tau visų likusių mokslininkų argumentai negalioja, nes jie nerėkia taip garsiai kaip antivakseriai?

tu klauseisi ka jis sako? kuris jo argumentas tau pasirode nepatikimas ir kokius turi mokslinius irodymus jiem paneigti?
prasau pasidalink man tu likusiu moksliniku argumentais lauksiu labai 4u.gif as tai tik taip girdziu mokslinikus kalbant ir tai sutampa su realiu mokslu, tyrimais.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 11, 14:47)
Ji aklai tiki TSKP ir Lanzbergiu. Mokslininkai kurie sneka ne pagal Lanzbergi yra nupirkti Rusijos shnipai

jo kazkas panasaus, partija kaip isake, kitiap sneketi negali, taip reikia sneketi, o kai prasai konkreciu argumentu ju nera...

vis daugiau atsiranda tokiu moksliniku, mediku, kurie nebebijo sneketi atvirai, kad valdzios priemones pjaunasi su mokslu ir sveiku portu...

cia Uk medikas irgi atvirai sneka

https://www.youtube....=LogicalThinker
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 sausio 2022 - 14:56
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 11, 15:54)
tu klauseisi ka jis sako? kuris jo argumentas tau pasirode nepatikimas ir kokius turi mokslinius irodymus jiem paneigti?
prasau pasidalink man tu likusiu moksliniku argumentais lauksiu labai  4u.gif as tai tik taip girdziu mokslinikus kalbant ir tai sutampa su realiu mokslu, tyrimais.
argumentu ju nera...

vis daugiau atsiranda tokiu moksliniku, mediku, kurie nebebijo sneketi atvirai, kad valdzios priemones pjaunasi su mokslu ir sveiku portu...

cia Uk medikas irgi atvirai sneka

https://www.youtube....=LogicalThinker

Nieks ką jis šneka man nepatikima, o tu tikėk tais savo daktarais, man nei šilta nei šalta.... Man dėl to neskauda, ar tu kažkokiu biomedicinos mokslų daktaru tiki ar Karlsonu, kuris gyvena ant stogo 4u.gif
Papildyta:
Idomucia, Landsbergis niekada man neimponavo, nei senelis nei anūkas. Nė už vieną nebūčiau balsavus.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 11, 15:22)
Nieks ką jis šneka man nepatikima, o tu tikėk tais savo daktarais, man nei šilta nei šalta.... Man dėl to neskauda, ar tu kažkokiu biomedicinos mokslų daktaru tiki ar Karlsonu, kuris gyvena ant stogo 4u.gif

mes snekam ne apie patikima ir ne apie tikejima, apie FAKTUS, tu zinai kuo skiriasi faktas ir tikejimas?klausiu, ka jis pasake ne taip, ka pamelavo, kas priestarauja mokslui?

tau zinoma patinka fashizmas ir zmoniu psichologinis, finansinis prievartavimas ir gal but tu tiki bala zino kuom , bet mes ne apie tai si kart biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 11, 15:22)

Mokslas ir tikejimas nera suderinami dalykai. Mokslas tai informacija, kuria kritiskai ivertini.
O tamsta ziuri KAS PASAKE...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 11, 16:15)
Mokslas ir tikejimas nera suderinami dalykai. Mokslas tai informacija, kuria kritiskai ivertini.
O tamsta ziuri KAS PASAKE...

Butent moksla veza atvirksiciai netikejimas niekuom ir nuolatinis tikrinimas, nuolatines abejones, klausimu kelimas, ekspermentai, tyrimai, kad irodyt, kad tas ar tas dalykas egzituoja, veikia ir t.t.

O cia isgirdo pries 2 metus spejima mokslininku, kad skiepai apsaugos visus nuo visko, kad igaus herd immunity ir viskas uzklinijo ties tuo, o kad seniai tai paneige ir kad tai su siuo virusu neimanoma, jau tu ziniu nepaskaite doh.gif
bet is tikro matyt sunku zmonem, kai google priesas, ir kai informacija skaitoma tik lietuviskai... unsure.gif
per lrt zinias nepasake vadinasi neteisybe... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 sausio 2022 - 16:31

Net saules susprogimas nera lygu pasaulio pabaigai. Na po 1000 metu tolimoje planetoje kazkas gal pastebetu zybsni ir viskas....

Bet jau EU griuvima mes pastebesime paciu skaudziausiu budu.

Jei kur Pumpuliskiu kaime sudege namas tai mums tai tik zinute spaudije, o seimai kuri ten gyveno - tragedija
Papildyta:

Skiepai padeda, susidaro mikrotrombai ir numirsta po kiekvieno skiepo 20-40 proc smegenu lasteliu.
Bet teletabiai smegenu neturi todel jiems skiepytis visai nekenksminga

Oho kokia info

Atsakyti