Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2022 01 11, 18:58)
O kas ką puola, manęs tai ne, gyvenu kaip gyvenus. Čia jus puola vargšiukus, neleidžia gyventi, segreguoja. Kažkas kiti kalti, ne jūs patys.
Nu aš neskaitau visų mokslinių straipsnių, man pakanka autoritetingų Striogos, Čaplinsko, Dudo komentarų, negyvenu sąmokslo teorijom, kam, gyvenime yra gražesnių dalykų nei savęs gąsdinimas.
Ne priverstinius, o privalomus. Na ir kur jie emigruos? Kam reikalingi nukvakėliai? Koks procentas gydytojų neįmunizuotų? Per TV kažkada sakė, berods 2 procentai. O dėl nukvakusių slaugučių tai maža problema, tik kai reiks išeiti, kur jos nueis?  Į kokias  afrikas emigruos? Nei jos kam reikalingos, susivakcinuos ir pasibaigs verkšlenimai. Jau iš Seimo matosi, kas ten cirkininkai. Kas Seime didžiausi klounai visi ir taip žino, galėjo šiandien nebesidemonstruoti. Tai su medikais irgi panašiai. Nei iš anų politikai, nei iš tokių medikų medikai.

Nu jo, dabar matau, kad tamstele jau amziuje... Nes matosi, kad visas metalitetas susiformavo tarybineje mokykloje... Tiesiog dvokia vergishku nuolankumu kaip nuo tipishko sovietinio produkto... Sako tokius zmones pazhindavo uzsienyje, kompleksai nuo ju tiesiog akindavo.

Paskaitau sakysim UK spauda, tokiu vergishko mentalteto zhmoniu ten nedaug... Yra daug tikinciu valdzia bet nera vergu pasiruoshusiu laizhytti ir besidziaugianciu tokia galimybe
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 11, 18:58)
O kas ką puola, manęs tai ne, gyvenu kaip gyvenus. Čia jus puola vargšiukus, neleidžia gyventi, segreguoja. Kažkas kiti kalti, ne jūs patys.
Nu aš neskaitau visų mokslinių straipsnių, man pakanka autoritetingų Striogos, Čaplinsko, Dudo komentarų, negyvenu sąmokslo teorijom, kam, gyvenime yra gražesnių dalykų nei savęs gąsdinimas.
Ne priverstinius, o privalomus. Na ir kur jie emigruos? Kam reikalingi nukvakėliai? Koks procentas gydytojų neįmunizuotų? Per TV kažkada sakė, berods 2 procentai. O dėl nukvakusių slaugučių tai maža problema, tik kai reiks išeiti, kur jos nueis?  Į kokias  afrikas emigruos? Nei jos kam reikalingos, susivakcinuos ir pasibaigs verkšlenimai. Jau iš Seimo matosi, kas ten cirkininkai. Kas Seime didžiausi klounai visi ir taip žino, galėjo šiandien nebesidemonstruoti. Tai su medikais irgi panašiai. Nei iš anų politikai, nei iš tokių medikų medikai.

saket virusai , rusai baltarusia puola, ar jau nebepuola? bigsmile.gif
manes atvirksciai visai niekas nepuola biggrin.gif

Man paciai reiks ieskotis ar pasidalinsi paslaptim visgi kazkaip i dienos gala,ka sie zmones teigia skritingo nuo Ado? Tuos 2 pirmus zinau, o kas tas Dudas, negirdejau apie toki, galima placiau?

Kuo skiriasi priverstinis ir privalomas?

As nezinau jusu statistikos kiek mediku nesivakcinave, cia jus turetumet geriau zinoti. O kur emigruoti tikrai ras, kad ir i Airija, nuolat ieskomas med personalas. Protingos salys juos isiveza, o ne isvaro. Bet medikai, manau, be probelmu susipirko pazymas ir susipirks jei reiks biggrin.gif

na va radau:" Trečiąja doze nuo kovido revakcinavosi vos pusė medikų. Pasak buvusio sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos, tas kelia daugybę rimtų klausimų."

Atsakyti

Man paciai reiks ieskotis ar pasidalinsi paslaptim visgi kazkaip i dienos gala,ka sie zmones teigia skritingo nuo Ado? Tuos 2 pirmus zinau, o kas tas Dudas, negirdejau apie toki, galima placiau?

https://www.facebook.com/gytis.dudas

apsišviesk, nes tavo tamsumu net online "neša"

Atsakyti
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 01 11, 19:43)
apsišviesk, nes tavo tamsumu net online "neša"

o dieve, dar vienas nabagas, terminu nezinantis, nezinoti kokio zmogaus, tamsumas? lotuliukas.gif cia tipo zvezda Lietuvoje ir visi privalo ji zinoti?

Na ir ka jis teigia kitokio, nei Darinskas, apsisvites zmogau smile.gif
Atsakyti

o dieve, dar vienas nabagas, terminu nezinantis, nezinoti kokio zmogaus, tamsumas? lotuliukas.gifcia tipo zvezda Lietuvoje ir visi privalo ji zinoti?

Na ir ka jis teigia kitokio, nei Darinskas, apsisvites zmogau smile.gif

apie jo teiginius nieko nesakiau.

skundeisi, kad nieko apie jį nežinai, tai įkėliau, kad sužinotum

žvaigždžių LT nėra, taip kad ir jis ne žvaigždė

P.S. Ką reiškia "apsisvites"?

Atsakyti
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 01 11, 20:21)
apie jo teiginius nieko nesakiau.
</p><p>skundeisi, kad nieko apie jį nežinai, tai įkėliau, kad sužinotum
</p><p>žvaigždžių LT nėra, taip kad ir jis ne žvaigždė
P.S. Ką reiškia "apsisvites"?

tau visikai nieko nereiskia, eik ramiai pro sali, jau pasireiskei ar mano demesio pritrukai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 sausio 2022 - 20:30

tau visikai nieko nereiskia, eik ramiai pro sali, jau pasireiskei ar mano demesio pritrukai? 4u.gif

Nebegerk

Atsakyti

tik jau nereikia reguliuoti, kam ir kur eiti :D

o ką reiškia "visikai"?

Atsakyti

Matyt, reiškia biviaik mylionas

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 11, 20:09)
Nu jo, dabar matau, kad tamstele jau amziuje... Nes matosi, kad visas metalitetas susiformavo tarybineje mokykloje... Tiesiog dvokia vergishku nuolankumu kaip nuo tipishko sovietinio produkto... Sako tokius zmones pazhindavo uzsienyje, kompleksai nuo ju tiesiog akindavo.

Paskaitau sakysim UK spauda, tokiu vergishko mentalteto zhmoniu ten nedaug... Yra daug tikinciu valdzia bet nera vergu pasiruoshusiu laizhytti ir besidziaugianciu tokia galimybe

Ar tau nekeista, kad Rusijoje ir kitose postsovietinėse šalyse daugiausia antivakserių, mažiausios vakcinavimo apimtys. Tai kaip čia su tuo mentalitetu, suformuotu tarybinėje mokykloje?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 11, 21:06)
Ar tau nekeista, kad Rusijoje ir kitose postsovietinėse šalyse daugiausia antivakserių, mažiausios vakcinavimo apimtys. Tai kaip čia  su tuo mentalitetu, suformuotu tarybinėje mokykloje?

Si karta as ne apie vakcinacija. Juk pasakiau, kad vakarieciai yra naivus ir dar tiki valdzia. Bet ten nera tokio azijietisko noro paklusti.
Pas jus ne naivumas o kazkas kito, toks muzikiskas nuolankumas, PONAS PASAKE.

Del skiepijimosi tai USA 62 proc tik vakcinuoti, kaip issivysciusioje Turkijoje. Vakaru Europos auksti rodikliai gristi tuo kad valdzia naudojosi pasitikejimu. Rytieciai zino, kas yra valdzia ir labiau itarus.

O ka eilinis zmogus apie vakcinas gali zinot ir vakaruose ir cia? Nieko... Cia ne issilavinimas
Papildyta:
Ziurek, jau atvirai sako, kad skiepu brukimas neperspektyvus. Nu susibadet po poros men is ju nauda bus NULIS, o zala nezinoma...

"PSO taip pat įspėjo, kad skiepų nuo COVID-19 stiprinamųjų dozių kartojimas nėra perspektyvi strategija. Panašiai kalbėjo ir Europos Sąjungos EVA. „Jei laikysimės strategijos kas keturis mėnesius skiepyti stiprinamosiomis dozėmis, galiausiai potencialiai turėsime problemų dėl imuninio atsako“, – sakė M. Cavaleri."

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...e-liga-22028797
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 11, 22:00)
PONAS PASAKE.

Taip kleketuoja tas, kuris SM su pasimėgavimu rašė, kad daužė moteris, kurios jį mylėjo. Rašė, kad dvi daužė, nes jos to vertos buvo, o su trečia be daužymų gyvena.

Tai prisiminiau filologus - savo baltistikos profesorių Vytautą Mažiulį, kuris savo trečią žmoną (dvi pirmos nuo jo pabėgo) užmušė 87 smūgiais į galvą - ji mirė kraujui įsiliejus į smegenis:

https://lt.wikipedia...autas_Mažiulis

https://www.tv3.lt/n...i-snuki-n792929

Mano nuomone, Idomucia yra moterų daužytojas, Žemaitės Vingių Jonas, rašantis Supermamoj, ir jūs su juo lygiavertiškai bendraujat???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 sausio 2022 - 22:44