Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 17, 23:54)
Oho, kam jums tiek saskaitu? Svarbu kad pinigu butu pakankamai o ne saskaitu.

Bendra?
As tai sakau, kad MB man priklauso nuosavybes teise pati. Su viskuo ka turi.
Ir as jai priklausau. Negaliu sakysim nusizudyti ir ja palikti

del patogumo, viena saskaitom apmoketi, kita taupymo, dar viena leidimo ir t.t. biggrin.gif

na irgi neblogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 01 17, 23:46)
Vadinasi as isimtis. Siandiena valgiau jautienos kepsni su daug "zoliu".

Per parą laiko tik jautienos gabaliukas su žolėmis?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 17, 23:57)
del patogumo, viena saskaitom apmoketi, kita taupymo, dar viena leidimo ir t.t.  biggrin.gif

na irgi neblogai biggrin.gif

Gal ir pinigines kelios?
Pas mane buvo 4 pinigines vienu metu. Vienoje svarai, kitoje eurai trecioje litai, ketvirtoje zlotai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 17, 23:57)
Oho, kam jums tiek saskaitu? Svarbu kad pinigu butu pakankamai o ne saskaitu.

Bendra?
As tai sakau, kad MB man priklauso nuosavybes teise pati. Su viskuo ka turi.
Ir as jai priklausau. Negaliu sakysim nusizudyti ir ja palikti
Papildyta:
Problema, kad laikai mane vyru. Kaip MB sako, kad jei vaistai buttu tokie neveikiantys tai reiktu farmacijos kompanijas i teisma paduot.

Nezinai apie varianta: "Galiu bet nebutina"? Moteris turetum zinot... Ar jau ten vyrisku hormonu daug?

Pagerk Androcur suzinosi apie gyvenima kitoki

Tokiu metu tu jau negali...kad ir kaip noretum. Jau liko tik parodija.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 17, 23:58)
Per parą laiko tik jautienos gabaliukas su žolėmis?

Ji ne slibinas viso jaucio neprarys. Aisku gabaliukas. O ka valgo daugiau negi turi surasyti smukmeniskai?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 17, 23:42)
Viskas gerai su jumis. Jums taip tinka nu ir liuks. Perrašei ūkį, kad ir toliau butu vienintelis, todel jis tau ir moka dividentus. Paprasta, kaip du kart du.

Va uki neperrasiau ir neperrasysiu. Tai musu vaiku paveldas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 17, 23:59)
Tokiu metu tu jau negali...kad ir kaip noretum. Jau liko tik parodija.

Klisti. TIk ne metai cia didziausia problema o prisiryti vaistai, nzn kas bus dar po 5 ar 10 metu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 18, 00:02)
Klisti. TIk ne metai cia didziausia problema o prisiryti vaistai, nzn kas bus dar po 5 ar 10 metu

Septintoje desimtyje esi, nu ka tu cia tas savo povo plunksnas kedeni biggrin.gif. Apie koki normalu seksa tu cia kalbi, tokiu metu budamas?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 17, 23:59)
Gal ir pinigines kelios?
Pas mane buvo 4 pinigines vienu metu. Vienoje svarai, kitoje eurai trecioje litai, ketvirtoje zlotai

visaip buna, rankinuku tai ne vienas tikrai biggrin.gif
Papildyta:
Bet siai pamascius is tu privalomu skiepu medikam idomios isvados darosi, vadinasi negalima pasitiketi ne tik tevais, kaip teige moonte, bet ir medikais Lietuvoje? jie neturi pakankamai kompetencijos apsispresti patys? kaip iseina dabar, kaip ten su tais 10m studiju apie tai, kaip mum reikia klausyti mediku ir t.t viskas tai tuscios kalbos? buchalteriai su savo bakalaurais ar magistrais geriau zino apie virusus ir imuninteta..?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 17, 23:51)
o mes cia teisnininku forume? ar tu bendraudama apie savo seima tik teisiskai issireiski?  mes su vyru irgi turim ir bendra ir atskiras saskaitas ir turta uzrasyta arba an vieno arba ant kito, net jei nebutume susituoke, bet man kazkaip neina sakyti mano, na viskas yra musu bendra...

o siaip Lietuvoje jau turtas laikomas bendras sugyventiniu ar ne dar?

TAvo modelis gal ir tinka, gyvenant nuo algos iki algos. Na gal kazkas yra kaupiama, bendram parojektui ir t.t.

O tu isivaizduok, kad po stogu gyvena du zmones, kuriu kiekvienas gali nusipikrti tai ka nori. Tikiuosi supranti, kad noru suvokimas yra skirtingas, prikalusomai nuo galimybiu. Ir viskas. Todel kai mane kalusia ar pas jus bendra, o ka as galiu atsakyt...

Na tarkim zeme ant kurios ikurta sodybviete priklauso man, bet mano vyras viska ten stato is savu. Vadinasi, tas turtas kaip ir bendras. Bet, juridiskai jis priklauso man.

TAi, gi Idomucia jau parase, reikia nueiti pas noratara ir iteisinti.
Na dar yra ir kitas varaintas, teisiniu budu irodineti, jei tektu...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 01 18, 00:13)
O tu isivaizduok, kad po stogu gyvena du zmones, kuriu kiekvienas gali nusipikrti tai ka nori.

Na nera taip.
Cia eina per vok.TV laida apie viena milijonieriu, tai ten pastoviai grauzatis, kad kitu didesnis jachtos, nera pinigu nuosavai salai.
Tipo as ne Abramovicius, ne Geitsas.

Esme ne tiek piniguose o kiek adekvaciuose noruose. Cia atmetam zmones kurie neturi uz ka isigyti maisto busto ar kazko butino. Bet normaliai gyveenti daug nereikia. O kai nori daugiau tai tiek pinigu zemeje nera nei pasiulos. Galu gale visi atsigula i graba
Atsakyti
Galvoju, gal ir gerai jei bus griežtinamos priemonės, visokios atmatos lutukės iš airių negrįš, ieškos kitų savo svajonių šalių biggrin.gif .
O šiaip, mano nuomone, galėtų jau užsibaigti tą pandemiją, nors man baisiai netrukdo, galiu ir 5 dozes susileisti, nuo gripo kasmet skiepijuos, koks skirtumas, vienas ar du skiepai ax.gif
Atsakyti