Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Galvoju, gal ir gerai jei bus griežtinamos priemonės, visokios atmatos lutukės iš airių negrįš, ieškos kitų savo svajonių šalių biggrin.gif.
O šiaip, mano nuomone, galėtų jau užsibaigti tą pandemiją, nors man baisiai netrukdo, galiu ir 5 dozes susileisti, nuo gripo kasmet skiepijuos, koks skirtumas, vienas ar du skiepai ax.gif

Tai kad toj pačioj Airėj reikalavimų per akis, bet kai lerva sėdi namie ištisai, nieko ir nežino, ji gi visa savo esybe LT gyvena. Tik kūnelis ten.

Atsakyti

Kokia pasakiškai graži diena 🤩

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 18, 10:28)
<p>Kokia pasakiškai graži diena 🤩</p>

Nu jo, kaip is filmo Snowpiercer apie paskutine zmogaus diena zemeje.vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 01 18, 00:13)
TAvo modelis gal ir tinka, gyvenant nuo algos iki algos. Na gal kazkas yra kaupiama, bendram parojektui ir t.t.

O tu isivaizduok, kad po stogu gyvena du zmones, kuriu kiekvienas gali nusipikrti tai ka nori. Tikiuosi supranti, kad noru suvokimas yra skirtingas, prikalusomai nuo galimybiu. Ir viskas. Todel kai mane kalusia ar pas jus bendra, o ka as galiu atsakyt...

Na tarkim zeme ant kurios ikurta sodybviete priklauso man, bet mano vyras viska ten stato is savu. Vadinasi, tas turtas kaip ir bendras. Bet, juridiskai jis priklauso man.

TAi, gi Idomucia jau parase, reikia nueiti pas noratara ir iteisinti.
Na dar yra ir kitas varaintas, teisiniu budu irodineti, jei tektu...

Moonte, apie ka tu is vis sneki, prie ko cia kiekis, kalba eina apie paprasciausia suvokima ir zodziu vartojima ar laikai save seima su vyru ir viskas bendra, ar visgi skristaisi mano - tavo, kas pas tave gana rysku klaboje ir tikrai ne tik si kart taip issireiski, jau ne karta pasakojai apie savo vyro versla ir tavo dali jame ir t.t.
Ir jei kas klaustu manes ar pas jus bendra ar ne sakyciau taip nepriklausomai ar butu 2 centai kiseneje ar 2 milijardai turto turto ismetyto po visur, koks skirtumas? musu viskas bendra ir skolos ir turtas ir dziaugsmai ir vargai...
Pas mus irgi yra zeme pvz vienoje vietoje vyro vardu, sodyba mano vardu iregistruota, paskola namui Airijoje abieju vardu, koks skirtumas tie juridiniai dalykai? Suprantu tu skyreisi su vyru ir nebesusituokei, gal nera to pasitikejimo tokio, gal nera to pajutimo, kad esat vienis bendra, nu bet tai kam prisidegineti pinigu kiekiu ir kazkokiais istatymais? Suprantu, kad skyrybu atveju jau reiktu ziureti kas ir kaip, bet jei apie tai nei negalvoji, kam dalintis?
Papildyta:
Pastebejau lansbergizmo fanatikiu skiriamusoius bruozus.
Jos mano, kad lansbergiu gauja tai - Lietuva, bet kokia kritika tai gaujai - tai antivalstybine veikla.
Visiem isreiskusiem bet kokia kritika, nepasiteninima ar net abejone lansbergynu, siuloma isvaziuoti patiem arba norima, kad juos istremtu, dar aisku butu gerai ir pilietybe atimti, nes jei tu pries gauja, tu pries Lietuva, tu is vis jau net ne zmogus... unsure.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 18, 11:38)
Nu jo, kaip is filmo Snowpiercer apie paskutine zmogaus diena zemeje.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
radai naujus raudonus skudurus, kaip matau lotuliukas.gif
Atsakyti

Niu gal dar nepaskutinės :)

Atsakyti
vel ruosiamasi sukelti kara?

British aircraft avoid Germany on Ukraine weapon supply run
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 18, 12:30)
vel ruosiamasi sukelti kara?

British aircraft avoid Germany on Ukraine weapon supply run

Taigi COVID jau issisemia, o prispausdinti pinigai niekur nedingo.

Jei geriant degtine bandai spresi problemas, tai pastebi, kad alkoholis baigiasii o problemos lieka
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 01 17, 20:58)
1) Skundike, kuri teisino savo idiotiskus veiksmus, skundus niekuo dietam asmeniui -veisejui, savo neva neabejingumu. Kai Idomucia, pateisino zoofilo suns isniekinima. Kaip pagalvoji kokia gi as slikstyne, kad pasipiktinau, kad iskrypelis prievartavo suni, ir tuo kad Idomucia tai teisino. Na truksta man uardisko neabejingumo, reikia pykti tik tuomet ir veisejai skustis, kai apvadina, kaip tamsta apvadino bobute.

2)Kaip visada, niekina senatve ir neatsimena. As nekalta kad pati nesuvoki ka darai, cia matyt pasamone pacios veikia.
Kaip jau rasiau, viliuosi, jog greciausiai tai skirta man ikasti. Bet jei pati bijai senatves, tai todel ir mano tariama senatve pastoviai akcentuoji. Puikiausiai pamenu, kai pati menkinai pagyvenusiu zmoniu protinius sugebejimus. Velgi, atsiminus, pacios argumentas, kad tai itakoja patritis, lieka tik apgailestauti, kad pacios patirtis tokia negatyvi.
Kai as ilgus metus zavejausi nuosavos mamos senatve, tai man etalonas. As atikrai nebijau senti, ir noreciau apsenti taip kaip jis, o jei pasiseks ir taip numirti.

As aplamai nesuprantu, kam norus nenorus sieti su senatve. Jauni zmones issikrausto i vienkiemius, ieskodami ekologijos, ramybes. Va ir lutuke agitavo gyventi molinese trobose, toliau nuo civilizacijos  mirksiukas.gif Ir visai man normalu, kad zmones, nepriklausomai nuo metu, gali lygiai taip pat persigalvoti ir grizti i miestus.

3) Siaip, as nesu katinu seiminke, man tokios neabejingos, kaip tamstos drauge lutuke, pavasri, rudeni primeto dezutese. O mano sodyba ne katinu ferma, vien siemet daugiau kaip dvidesim. Siaip, like, tapo manaisais sunys ir katinai visi kastruoti ir sterilizuoti. Beje, pas mane lieka visi nepilnos komplektacijos, ar gerokai pasene, neisvaizdus, sutrikusios psichikos. Todel, nustokite bezdeti zodziais, sutre. Pamokslaukite savo podruskei, lutukei. Kaip pastebejau, kuri durniu ijunge ir nemate akmenuko i savo darza.

4) Tai sakot tik draugai, ne tamsta  mirksiukas.gif
Man tai norma ir nebutinai nuomotis yra ir kitu sauniu budu, zinoma tie kas nori.

Tik tamstai vaidenasi, kad jei jau gyveni sodyboje tai, jokio veiksmo nera. Na bet cia gi irgi visi supratom kodel ir del ko...

Peliuko kerstas.

1) "niekuo dietam" asmeniui? O kieno gyvūnai? Na gyvūnai normaliam veisėjui ir rūpi ne ka mažiau negu savo vaikai. Dar karta: suo-seimos narys. Norėtumet, kad jūsų kito seimos nario talpintu nuotraukas su nuogų užpakaliu? Ar čia tik šuo? Ir galima tyčiotis iš vargšo gyvūno? Jeigu jūs detumet tokias nuotraukas, irgi pasiskusciau veisejui. Būčiau irgi skundike smile.gif Neziureciau net į jūsų "zertvukes", "glusiukes" ir į kitokius inteligentiskus pasisakymus biggrin.gif
Įdomuca teisino zoofilija? Rimtai? Taip ir sakė-koks šaunuolis zoofilas, labai gerai pasielgė? jums galimai su teksto suvokimu problemos ir tiek... Bet skaitot gi visa šeima, nejaugi niekas nesupratot?
2) Oi, čia jums buvo skirtas postas. Nereikia meluoti, kad jis buvo adresuotas visiems pagyvenusiems. Nes būtent jūs nesugebejot suprasti žodžiu reiksmes-konformizmas, maratonas ir t.t., nors visas forumas jums aiškino 3 dienas, bet kur tau... kol aš neidejau video medžiagos, kur aiškiai matėsi kas yra maratonas. Tik tada prisipažinot, kad klydot. Pirmą kart susiduriu, kad žmogus tiek ilgai nesuprastu paprastų dalykų.
3) Nesiteisinkit, prieglaudose irgi ne katinu, sunu seiminkai. Ten ju tiek prineša, kad net nesuprantu kaip jie visi gali tilpti, bet pabandykite paimti iš ten gyvūną. Jie negruda jų pirmam pasitaikusiam.
4) taip, tik draugai, ne tamsta. Beje, nesupratau sito. Ką norejot pasakyti? O šiaip labai džiaugiuosi dėl jų. Jie jauni, jiems patinka daug keliauti, po visą pasaulį. Ir būtų nepripirksi kiekvienoje šalyje, ane moonte? nebutinai nuomotis? Na pvz jeigu aš norėčiau pusmetį Bora Bora praleisti. Kokiu dar šaunių būdu yra? Tik apie tą nemokamą nereikia. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 18 sausio 2022 - 12:46
Bet skaitot gi visa šeima, nejaugi niekas nesupratot? hihihi.gif
Atsakyti

1) "niekuo dietam" asmeniui? O kieno gyvūnai? Na gyvūnai normaliam veisėjui ir rūpi ne ka mažiau negu savo vaikai. Dar karta: suo-seimos narys. Norėtumet, kad jūsų kito seimos nario talpintu nuotraukas su nuogų užpakaliu? Ar čia tik šuo? Ir galima tyčiotis iš vargšo gyvūno? Jeigu jūs detumet tokias nuotraukas, irgi pasiskusciau veisejui. Būčiau irgi skundike smile.gifNeziureciau net į jūsų "zertvukes", "glusiukes" ir į kitokius inteligentiskus pasisakymus biggrin.gif
Įdomuca teisino zoofilija? Rimtai? Taip ir sakė-koks šaunuolis zoofilas, labai gerai pasielgė? jums galimai su teksto suvokimu problemos ir tiek... Bet skaitot gi visa šeima, nejaugi niekas nesupratot?
2) Oi, čia jums buvo skirtas postas. Nereikia meluoti, kad jis buvo adresuotas visiems pagyvenusiems. Nes būtent jūs nesugebejot suprasti žodžiu reiksmes-konformizmas, maratonas ir t.t., nors visas forumas jums aiškino 3 dienas, bet kur tau... kol aš neidejau video medžiagos, kur aiškiai matėsi kas yra maratonas. Tik tada prisipažinot, kad klydot. Pirmą kart susiduriu, kad žmogus tiek ilgai nesuprastu paprastų dalykų.
3) Nesiteisinkit, prieglaudose irgi ne katinu, sunu seiminkai. Ten ju tiek prineša, kad net nesuprantu kaip jie visi gali tilpti, bet pabandykite paimti iš ten gyvūną. Jie negruda jų pirmam pasitaikusiam.
4) taip, tik draugai, ne tamsta. Beje, nesupratau sito. Ką norejot pasakyti? O šiaip labai džiaugiuosi dėl jų. Jie jauni, jiems patinka daug keliauti, po visą pasaulį. Ir būtų nepripirksi kiekvienoje šalyje, ane moonte? nebutinai nuomotis? Na pvz jeigu aš norėčiau pusmetį Bora Bora praleisti. Kokiu dar šaunių būdu yra? Tik apie tą nemokamą nereikia. smile.gif

o kokias tu ten 6uns foto skundei? TY jokio nusikaltimo, o tu kažkam kažką skundi? :D 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 18, 12:44)
Taigi COVID jau issisemia, o prispausdinti pinigai niekur nedingo.

Jei geriant degtine bandai spresi problemas, tai pastebi, kad alkoholis baigiasii o problemos lieka

Klaus Schwab "Covid 19- the great reset"

‘You will own nothing, and you will be happy’: Warnings of ‘Orwellian’ Great Reset

sako konspiracijos teorijos... kai pasiklausia siu pasaulo valdovu, tai nelinksma pasidaro...bet kai tik delfi skaitai, tai visai gal ir gerai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 18, 13:03)
o kokias tu ten 6uns foto skundei? TY jokio nusikaltimo, o tu kažkam kažką skundi? biggrin.gif </p>

o tu ir vel teksto nesupratai? viskas gi parasyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 01 17, 21:20)
Pritariu, internetas isties palengvino gyvenima ir pridejo dar didesni komforta. Beveik istryne ribas tarp miesto ir kaimo.

Na nesakyk, Idomucia. Cia velgi kiekvienam savo veiksmai. Vieni i klubus "varo", kiti sportuoja, uzsiima saviveikla - sokiai, liaudies dainos, kiti megsta lankytis spektakliuose, kitnofilmuose, ar paskaitose ir t.t. ir t.t. Kiekvienam savo.

Man, asmeniškai, internetas niekada neatstos gyvo bendravimo, kolegų, draugiu, klasiokų, kursioku apkabinimo, prisilietimo, akių kontakto ir t.t. Man daug smagiau nuvaryti su kursiokais į klubą, susitikti su drauge kokiam Caffeine. ir visi psichologai teigia, kad gyvo bendravimo turi būti kuo daugiau. Nekalbu apie visus žmonės, gal kiti būna uzdaro būdo, aišku čia irgi gal nedaug tokių. man reikia gyvų emocijų, o ne ikoneliu FB, gyvu pokalbiu, gyvu žvilgsniu ir t.t.
Va ir drauge vasarą išsiskyre, tai net neįsivaizduoju kaip aš ją galėciau guosti per interneta.. nepatingejau jos nuolat lankyti.

Va būtent, kiekvienam savo. Pagaliau supratot. Kažkas kuria naujas technologijas, kažkas į kosmosą skrenda, kažkas šalį valdo, kažkas knygas rašo, ir jis nėra geresnis ar blogesnis už tą, kas į spektaklius eina, "kinofilmuose lankosi", liaudės dainas dainuoja ar ūkyje dirba. jeigu tai ne nusikaltimas, gali daryti ką nori.
Atsakyti