Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 20, 14:12)
Tu gali LIDL kokybę palyginti su Morriston?

na pas mus nera morriston, tai nezinau kaip palygint, bet su kitais PC niekas nesiskiria, tik kai kur kazkas yra, kazko nera paveinios prekes. Yra musu mieste viena parduotuve, kur prabangiausios prekes ten pvz visciukas 20 e , visokios egzotines mesos ir pan, bet darzoves vaisiai vis tiek tas pats lotuliukas.gif
kaip sakiau lidle nera nieko gero is miltu ir paciu miltu geru nera, aisku nera tam tikru dalyku, bet kas yra, kokybe tikrai gera.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 20, 14:17)
na pas mus nera morriston, tai nezinau kaip palygint, bet su kitais PC niekas nesiskiria, tik kai kur kazkas yra, kazko nera paveinios prekes. Yra musu mieste viena parduotuve, kur prabangiausios prekes ten pvz visciukas 20 e , visokios egzotines mesos ir pan, bet darzoves vaisiai vis tiek tas pats lotuliukas.gif
kaip sakiau lidle nera nieko gero is miltu ir paciu miltu geru nera, aisku nera tam tikru dalyku, bet kas yra, kokybe tikrai gera.

Svarbu tau tinka.
Man tai visai tas pats kokios kokybes maista valgo kiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 sausio 2022 - 14:20
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 20, 14:16)
Gal pereik per brangesnes parduotuves kada, paskaityk kas parasyta ant pakuociu ir palygink sudetis.

visada skaitau sudeti, visada jau koks 20 metu smile.gif bet perku labai mazai pusfabrikaciu, kad reiktu butu ta sudetis.

perku pacius produktus ir gaminam, kiek imanoma perku organic, aukstesne kokybe butu pirkti tiesisi is organic smulkaus ukiniko, dar geriau savo. nezinau ka tu valgai, ka perki, bet tavo mintys man cia labai keistos, sakau arba lidlas pas jus kaoks vsiai prastas arba tu ten nebuvus simta metu biggrin.gif , arba nezinau ka tu ten jame ieskai pasakyk pvz gal maisto produktu, ikelsiu kas pas mus lidle yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 20, 14:21)
visada skaitau sudeti, visada jau koks 20 metu smile.gif bet perku labai mazai pusfabrikaciu, kad reiktu butu ta sudetis.

perku pacius produktus ir gaminam, kiek imanoma perku organic, aukstesne kokybe butu pirkti tiesisi is organic smulkaus ukiniko, dar geriau savo. nezinau ka tu valgai, ka perki, bet tavo mintys man cia labai keistos, sakau arba lidlas pas jus kaoks vsiai prastas arba tu ten nebuvus simta metu  biggrin.gif , arba nezinau ka tu ten jame ieskai pasakyk pvz gal maisto produktu, ikelsiu kas pas mus lidle yra  mirksiukas.gif

Nu qpie koki organic maista tu kalbi ir LIDL? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 20, 14:14)
Aš šį mėnesį membershope už 250 prasisukau, mažajai kambario dekoracijoms iir etc. Dar lova (nors nebuvo būtina), tada visokios pagalvė;lės dekoratyvinės...Žo, reikia susiimt

nu sakau man reiks susiskaiciuoti, kiek tiksliai maistui isleidziu, idomu pasidare. biggrin.gif kai is ten pat perki, nesiskaiciuoji atskirai.
As pries Kaledas kad apsipirkau visko ir tas grazu ir to reikia, tai ir atlyginimo neliko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 20, 14:54)
Gal pajuokavo 😁</p></div></blockquote><p>Provokacija smile.gif</p>

Mačiau tą laidą, čia ji tą klausimą uždavė paminėdama Macroną, kuris taip išsireiškė. Bet antivakseriai gi iš konteksto viską ištraukia.

QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 20, 14:56)
seima dar valgo mesa, kiausinius, zuvi, juros gerybes ir t.t.
reiks parinkti cekius susiskaiciuoti tiksliai kiek iseina ant maisto... doh.gif

Pirkau lidle midijas prieš Kalėdas, kilogramas apie 4 eur kainavo, superinės, nesuvalgėm ant karto viso kg biggrin.gif . Na bet grietinėle gal labiau pasisotinom biggrin.gif

QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 20, 14:58)
<p>Lidle vaisiai tikrai geri, daržovės, padažų keletas gerų yra, būna teminių prekių, na ir toks pagrindinės... tik mėsa nelabai. </p>

Taip, vaisiai man Lidle patinka, dar Rimi ir Iki geri, mėsa tik Norfoj, o pieno produktai visi Lidlo man tinka. Žodžiu, pasirinkimo labai didelio nėra, bet man pakanka. Ir ledai skanūs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 20 sausio 2022 - 14:31
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 20, 14:23)
Nu qpie koki organic maista tu kalbi ir LIDL?  biggrin.gif

tu prispipazink, kad lilde labai seniai buvai, zinok jis labai pasikeite per paskutinius 10 m. biggrin.gif

o kokie kitokie organic buna prduotuvese? sakau geriausia butu tiesiai is ukininko, bet jei jau snekam apie parduotuves, tai visur tas pats, tos pacios gi prekes, organic bulves, morkos, apelsinai, citrinos, bananai, pommidorai, avokadai, agurkai , salierai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 20, 13:32)
bet sakysit moterys ne durnos, kad su tokiais prasideda, ko tikisi? sesta karta pasiseks?

negražu apkalbinėti, bet aš irgi nesuprantu. Dar sakyčiau koks sexy dedukas būtų, o dabar. Yra toks mačiau instagrame, tik nebepamenu vardo italas. Tai užsidirbęs milijonus ir tūsinasi dabar, linksminasi su jaunom. Bet tai pas jį vikingo šukuosenytė, raumenys, įdegęs, tatuiruotės, prisižiūrėjęs. O ką šis mūsų? Kuo jis traukia? Aš vyresnė už tas jo panas nenorėčiau tokio meškino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 20, 14:26)
tu prispipazink, kad lilde labai seniai buvai, zinok jis labai pasikeite per paskutinius 10 m. biggrin.gif

o kokie kitokie organic buna prduotuvese? sakau geriausia butu tiesiai is ukininko, bet jei jau snekam apie parduotuves, tai visur tas pats, tos pacios gi prekes, organic bulves, morkos, apelsinai, citrinos, bananai, pommidorai, avokadai, agurkai , salierai ir t.t.

Tu gal pradek qpsipirkineti kada brangesnese parduotuvese, ne tik LIDLe, tai gal tada pajausi skirtuma be zodziu.
Atsakyti
As kai Lt gyvenau, tai labai daug ka turgelyje pirkdavau, ypac sezono metu is sodiniku, tikrai skanios dazoves vaisiai, cia nera tokios prabangos, tenka augintis...nes pas organic ukininka, vienas toks stovi sestadieniasi pas mus, pvz pomidorai 7 e/ kg, obuoliai 5 e/ kg, ccia sezono metu biggrin.gif , na nelabai jau patemciau su tokiom kainom viska is jo pirkti biggrin.gif
Atsakyti

Tu gal pradek qpsipirkineti kada brangesnese parduotuvese, ne tik LIDLe, tai gal tada pajausi skirtuma be zodziu.

nu bet kita vertus, tu neva valgai labai kokybiškai, o esi stambi tokia. Tai gal ne faktas, kad kokybiškai maitiniesi?

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 20, 13:44)
Vyras kartais mėsos iš Norfos nuperka (Norfoj geriausia) arba kažką kitose pardėse, o aš tik

Guliašinė šunims geresnė Maxėj biggrin.gif
Atsakyti