Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 20, 15:40)
Nezinai kuo ukininkai sheria gyvulius, ju dazhnai niekas nekontroliuoja. Vishtas irgi neaishku kuo lesina. Bet va zhmones isivaizduoja, kad jei ukininkas, tai is XX amziaus pradzios... viskas natural. Naivuoliai

Jo, su tais ekologiškais ūkiais tai taip. Pasakojo pažįstama, turi jos giminaitis ekologinį ūkį, tai yra daržovės kurios sau, o kitos tipo ekologinės. Gavo ekologinio ūkio vardą ir dabar augina kaip ir neekologiniai biggrin.gif . Su vištom tas pats. Čia nebent pats sau užsiaugini. O pirkti kelis kartus brangiau ir gautį tą patį tai skonio reikalas. Tiesa, man kiaušiniai naminiai irgi daug skanesni, bet vištos tai geriau maximinės nei iš ūkininko 3-5 kg sveriančiios ir per 3 mėn taip pat užaugintos.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 20, 14:40)
Nu nejuokink tu su tais procentais. Kai sokoladas yra is tikros kakavos, tai jis turi specialų logo, kad is tikros kakavos. Nejau net to nezinai?

Esi marketingo auka, daugiau nieko.
Na gal dar ispindejus beleeisdama babkes.

Tikroos kakavos, cha cha. O kokia netikra?

Gal dar tikru bulviu kur surasi nes nettikros, ar tikru grudu. Va taip ir mausto zmones.
Kokyebe tikrai gali btu prasta prekiu, bet tai nesusije su tokiomis marketingo nesamonemis.
Cia kaip tikras sampanas... Nu ir kas kad jis is to regiono bet shudas, ar konjakas,

CAVA buna kur kas geresnis shampanas uz tikra, o ir konjaku netikru yra geresniu uz tikrus
Atsakyti
Netikri konjqkai yra geresni uz tikrus biggrin.gif . Cia toks pats pasakymas, kaip 60 metu vyras geresnis uz 40 metu vyra biggrin.gif

Apie miltus irgi nebaraskini, kaip matau. As galiu is lidlo 2kg nusipirkti uz kiek...nu uz svara su biskiu, bet ne...as perku 300g ekstra auksciausios rusies milrus uz tavpacia kaina, bet man nereikia vargti su gumulais ir neaiskia konsistencija. Tu toks virtuves zinovas, kaip as balerina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 sausio 2022 - 15:11
šokoladas tai ne mažiau kaip 85 proc. kakavos ir to geriausia 90 proc. ir daugiau. Visa kita tai ten ne šokoladas, o mirtis dantims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 01 20, 15:10)
šokoladas tai ne mažiau kaip 85 proc. kakavos ir to geriausia 90 proc. ir daugiau. Visa kita tai ten ne šokoladas, o mirtis dantims biggrin.gif

Naturalus sokoladas yra 100%, o ne 85. Ir ji ne kiekvienas gali valgyti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 20, 14:36)
Kokios prabangos?
Kur tu gyveni? Mano miesteliuose pilna parduotuviu su ukininku produkcija. As neatsimenu kada mėsą pirkau is parduotuves. Tik pas ukininkus perku. Kiausiniai tik naminiai. Ai, neseniai pabandymui paimiau tikrų violetiniu morku biggrin.gif jei saldumynai, tai tik is vietines kepyklleles, suriai is italų parduotuveles.ir t.t.

Gi rasiau - kiekvieno teise rinktis kuo maitintis.

As gyvenu Airijoje, jei nepameni smile.gif cia kai kuriuose miesteliuose gali kazka rasti, bet tai bus ta pati pritresta produkcija dazniausiai, kaip parduotuvese. Vienetai ukiniku augina be trasu ir mazuose ukiuose, bet tai ir kaina buna jau nenormali, geriau paciai uzsiauginu dabar geresne skokybe snieku rnerasi tongue.gif .
Kiausinius jo radau dabar jau kur pirkt naminius netoli, bet ne visada turi, ypac ziema. mesos aplink, galima nebent visa avi nusipirkt ar visa jauti, tai mums siek tiek per daug biggrin.gif visa kita mesinese.
Issikepti tai patys issikepam pyragu, pyrageliu, ypac dukryte, jai tai hobis. tai is kepykleliu retai ka, na ir nesu as labai megeja, man karta i menesi koks pyragelis ir uztenka. va sokolada dazniau megstu juoda pavalgyti smile.gif
karves pieno beveik nevalgom, tai ir neperku jokiu suriu. O aviu toks labai skanus is rusu parduotuves perkam, nepamenu is kur ji veza arba feta is bet kur. dar lidle atsirado labai skanus ozku suris.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 20, 14:37)
Tiki, kas parasyta ant pakuociu.. Daug ka galima parasyti
Tiki kad brangesnese parduotuvese geresni produktai. ... Nebutinai.

LIDL sokoladas buna parasyta kiek kakavos proc. Gal tiek ir yra...

https://www.lidl.ie/...chocolate/p2740

tas neblogas tikrai sokoladas. yra ir daugiau.
lidlas aldi , su teco dunnstores, skiriasi ne pacia produkcija, o jos isdeliojimu ir tiek, o ir kainom beveik yra susilygine. Kazkada buvo lilde, aldi, gana prastesnes prekes ir daug pigiau, bet jau seniai taip nebera.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 01 20, 14:36)
aš net nespėju tų kavinių pasiilgt. Gi nuo pavasario iki vėlyvo rudens galima atsisėdėti terasose. O šiaip rečiau kurioje tikrai skanu. Aš kasdien prigaminu geriau nei dauguma kavinių

nu zinok as irgi nepasiilgstu, kartais pasiimam sushiu take away, bet retai, ismokom pasidayrti smile.gif kartais zinoma smagu kur nueiti, bet man kelis kart i metus pilnai uztenka. Dazniausiai , kai vaizuodavom kur tada jau ir valgai kavinei, o siaip specialiai vaziuoti is namu, man nepasimoka, namie skaniau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 20, 14:40)
Nezinai kuo ukininkai sheria gyvulius, ju dazhnai niekas nekontroliuoja. Vishtas irgi neaishku kuo lesina. Bet va zhmones isivaizduoja, kad jei ukininkas, tai is XX amziaus pradzios... viskas natural. Naivuoliai

tai butent, reikia ziureti, dar kaip augina, Tie patys ukininkai ir pristato i PC, jei stambesni. Visgi geriausia savo auginti.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 01 20, 15:10)

as perku raw kakava ir ja daugiau geriu su kokosu pienu, man skaniausia, o sokolado siek tiek to juodo, dabar dar atradau labai skanu buna su iv priedais pvz su chili super, nesitikejau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 20, 15:12)
Naturalus sokoladas yra 100%, o ne 85. Ir ji ne kiekvienas gali valgyti.

procentai yra tik kakavos dalis, ne tikrumas, kiti gali buti tokie pat kokybiski, bet bus pvz daugiau kakavos sviesto, cukraus ar kitu priedu ir pan, ne toks kartus.

lietuviskuose pastenebajau gana daznai buna su alkoholiu, kas mane nustebino labai ir be jokio perspejimo..ar mums gal tokie pasitaike , dovanu kiek gaunam, lietuvisku neperkam saldainiu gana prasta kokybe arba neradau geru unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 20, 14:33)
Oho, pas mus net ir iš pačio ekologiškiausio ūkio perkant kosmosas būtų už obuolius 5 eut mokėti blink.gif , nesvarbu sezono ar ne sezono metu.

nu va ka ir sakau, kas buna salyje, kai zmones nebeaugina obelu ir jokiu kitu vaisiu, dazoviu...nes tipo vargas, rink juos, puna, pritraukia sirses ir t.t., geriau nusipirkti unsure.gif ....net parduotuvese mazai airisku obuoliu, daugma, kas augina didelius sodus tik i tai specializuojasi, kaip pvz Lenkijoje, bet didzioji ju dalis eina sidro gamybai. dabar jau siek tiek grizta i mada sodai, darzai, lidlas vis uzveza sodinuku, tai pernai isgraibydavo visus ta pacia diena, nes daug opigiau nei sodo centruose, daug ka ssedejo namuose tai emesi sodu tvarkymu biggrin.gif

Mum pasiseke net 3 obelys auga pas mus senos ir 2 labai skanus obuoliai. wub.gif bet tai viskas is vaisiu, na dar laukines gervuoges biggrin.gif atsiveziau dar alyviniu pora , kaip man jie skanu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 01 20, 14:27)
negražu apkalbinėti, bet aš irgi nesuprantu. Dar sakyčiau koks sexy dedukas būtų, o dabar. Yra toks mačiau instagrame, tik nebepamenu vardo italas. Tai užsidirbęs milijonus ir tūsinasi dabar, linksminasi su jaunom. Bet tai pas jį vikingo šukuosenytė, raumenys, įdegęs, tatuiruotės, prisižiūrėjęs. O ką šis mūsų? Kuo jis traukia? Aš vyresnė už tas jo panas nenorėčiau tokio meškino smile.gif

nu jo is isvaizdos tikrai ne kas , bet gal asmenybe bele kokia lotuliukas.gif o siaip tai jauciu pinigai traukia, gal kvailiukes mano, jau manes tikrai neiskeis i kita... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 20, 16:23)
O siaip tai jauciu pinigai traukia, gal kvailiukes mano, jau manes tikrai neiskeis i kita... unsure.gif

Na taip, nemažai tokių, kad pinigai traukia...
O yra ir moterų, kurios pačios iskeicia turtinga vyra į vidutinioka. Buvusio vyro pazistamas, lb turtingas verslininkas, kol dirbo, zmonele rado kitą. Na paaiškino, kad tai "chemija", ji nieko negali su savim padaryti smile.gif Prisiteisė dar ir išlaikyma prabangu. O jis iki šiol vienas.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 01 20, 16:50)
Na taip, nemažai tokių, kad  pinigai traukia...
O yra ir moterų,  kurios pačios iskeicia turtinga vyra į vidutinioka. Buvusio vyro pazistamas, lb turtingas verslininkas, kol dirbo, zmonele rado kitą. Na paaiškino, kad tai "chemija", ji nieko negali su savim padaryti smile.gif Prisiteisė dar ir išlaikyma prabangu. O jis iki šiol vienas.

nu prie gero priprantama biggrin.gif as irgi zinau tokiu pvz, ir gana artimu, viena moteris paliko gana turtinga vyra, vaikus jam ir isleke su meiluziu i platu pasauli, tiek, kad be nieko, na po 10 m ir su tuo issiskyre, baigesi ta chemija matyt .... biggrin.gif dabar su 3, na irgi ne biednas, bet jau daugiau matau siaip nauda, patoguma, nes jau ir senatve, bet tikrai ne kazkokias meiles... Yra dar kita su milijonierium issiskyrus, tas tai is jos vaikus prisiteise, bet kaip suprantu nemaza sumele ismokejo, nes nevargsta ...
Bet siaip liudna man tokie atvejai, jei zmones normaliai susipazintu, kurtu seima rimtai, tai nesvarbu butu tie pinigai ir skyrybu butu maziau...nes nu tie pinigai kintantis dalykas, siandien gali nebuti, rytoj buti ir atvirksciai...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 20, 16:23)
nu jo is isvaizdos tikrai ne kas , bet gal asmenybe bele kokia lotuliukas.gif o siaip tai jauciu pinigai traukia, gal kvailiukes mano, jau manes tikrai neiskeis i kita... unsure.gif

kad Monika jį paliko kaip suprantu, nes jis jai neleido skleistis, norėjo, kad ta namie sėdėtų. Jis pats teigė, kad negali vienas. Pirma žmona kodėl paliko, tai neaišku. Gal ir jis pats tą pirmą paliko.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 01 20, 17:11)
kad Monika jį paliko kaip suprantu, nes jis jai neleido skleistis, norėjo, kad ta namie sėdėtų. Jis pats teigė, kad negali vienas. Pirma žmona kodėl paliko, tai neaišku. Gal ir jis pats tą pirmą paliko.

tai , kad lyg jis pas kitas begiojo, del to ir paliko? ne esme manau, kas skyrybu papraso, bet kas kaip elgiasi, bet ir buvo ta antra gi daug jaunesne, neisiavizduoju, kaip zmoens su tokiais skirtumais metu sugyvena, manau retenybe gerai sutarti ....

nu jo taip ir raso:
Tikriausiai tada, kai pradėjo lįsti įvairi informacija, kur dominavo kitos moterys ir prasidėjo nepagarba šeimoje. Tiesiog jaučiausi labiau kontroliuojama, nei suprasta.

Pati ar būčiau drįsusi žengti šį žingsnį – aš nežinau. Bet kad anksčiau ar vėliau tai būtų įvykę, manau, taip. Tikriausiai būčiau pribrendusi priimti tokį sprendimą. Bet atsitiko taip, kad man sukrovė daiktus, mane paskatino išsikraustyti iš tų namų.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...u.d?id=86990515
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 sausio 2022 - 17:18
QUOTE(Monteverte @ 2022 01 20, 18:11)

Pirmoji ar tik ne jam ragus įtaisė su kažkokiu iš Baro (realybės šou)?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 19, 22:22)
na jis niekad ir nebuvo labai baisiai pavojingas, kaip koks ebola, kad butu reikeja pasauli uzdaryti..., dauguma mirciu del komplikaciju i plauciu uzdegima ir negavima laiku antibiotiku ar kitos med pagalbos.

siandien maciau nuotrauka su lietuviskais pieno produktais, cia rimtai pas jus tokios kainos, grietine beveik 3 e indelis, pienas 2lt irgi 2 e+? itariu pas mus pigiau, reiks pasitikslinti. Bet tai viskas taip subrange?

Ėmė ir pasakė medicinos mokslų daktarė. Nesuprantu kodėl tu dar ne PSO dirbi. biggrin.gif

Ką reiškia mačiau? Taip tvarkeisi namuose ir pamatei Lietuvos grietinės kainą? Taigi ieškojai, naršei, gilinaisi. Nejaugi tu neturi ką veikti, tik domėtis kiek kainuoja grietinė Lietuvoje? Man tai dzin kokia kaina Airijoje, kažkaip ,,nemačiau''.

QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 20, 00:12)
vartotojo įkelta nuotrauka
Na as pamaciau tokais nuotraukas, ten ju buvo daugiau, uzklausiau jusu cia, nes nustebau.
dabar apsitikrinau, kad sakot, jog nera taip, bet deja yra . gal tik perkat pigesnes, bet tos kokybiskenes tiek ri kainuoja, paziuresiu, kai vaizuosiu, kiek pas mus konkreciai ta pati grietine, idomu pasidare, jauciu bus arba pigiau arba labia panasi kaina... blink.gif nesuprantu, kaip seimos pragyvena po 1000e gaudami salyje, ar visi nelegaliai gauna daugiau , nors oficialiai labai duag kas ir maziau gauna ne? blink.gif

Bet koks tau skirtumas kokia pas mus grietinės kaina? O pažiūrėti PC leidinukuose tu nemoki. Per sudėtinga. Svarbiausias tikslas rasti kokią nesąmonę, kad paskui galėtum pavaryt, kaip Lietuvoje blogai, baisu, būū.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 20, 00:33)
Tam paveiksliukyje Grietinele...  o ne griettine

Taigi ji silpno proto, kad tą suvoktų. Pamatė pirmas raides ir jau stebisi. Gi ta nuotrauka specialiai taip nufotkinta, durneliams, kad pultų stebėtis. Ji ir užkibo.

QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 20, 00:51)
taip nuotraukoje grieitnele, bet nerandu kitu nuotrauku, kurios buvo FB, bet ikeliau linka su grietines kainom is barboros, tai tiek ti krianuoja kaip rasiau grietine dvaro 380 ml 40% 2.59, grietine ir yra tokio riebuvo visa kita jau ne grietine smile.gif grietinele ir grietine ir turetu buti labai panasiom kainom smile.gif

Taigi FB, tavo visos teisingos biggrin.gif informacijos šaltinis buvo ir yra. biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti