Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 25, 19:26)
Migrantai labai daug remia Lietuvą. Vien kiek sveikatos apsaugqi sumokame komercine kaina.

Rėmėja tu rėmėja... O kiek tau Lietuva davė kad tave išmokslino, teikė medicinines paslaugas kol nepilnametė buvai?
Atsakyti

Migrantai labai daug remia Lietuvą. Vien kiek sveikatos apsaugqi sumokame komercine kaina.
Papildyta:
Biski daugiau gauni uz minimuma ir tokia turtinga pasijautei biggrin.gif

Biski.

Nea, nesijaučiu turtinga. Nepaisant to, esu savo gimtinėje ir savus galiu pasveikinti gyvai :)

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 25, 18:28)
Rėmėja tu rėmėja... O kiek tau Lietuva davė kad tave išmokslino, teikė medicinines paslaugas kol nepilnametė buvai?

Sovietu laikus uzmirsk. Jus gi taip boditės tuo laikotarpiu. Ne Lietuvos Respublika man dave moksla ir nemokama medicina, o TSRS
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 25, 18:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72922257" data-time="1643128058"><div><p>Migrantai labai daug remia Lietuvą. Vien kiek sveikatos apsaugqi sumokame komercine kaina.
Papildyta:
Biski daugiau gauni uz minimuma ir tokia turtinga pasijautei vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Biski.</p><p>Nea, nesijaučiu turtinga. Nepaisant to, esu savo gimtinėje ir savus galiu pasveikinti gyvai smile.gif</p>

Tai vargšų giminė esat, kaip ir priklauso daugiavaikiams.
Atsakyti

Sovietu laikus uzmirsk. Jus gi taip boditės tuo laikotarpiu. Ne Lietuvos Respublika man dave moksla ir nemokama medicina, o TSRS
Papildyta:
Tai vargšų giminė esat, kaip ir priklauso daugiavaikiams.

Nu, tai kaip ten su 80 proc? 😆

Oi, bet kaip tau skaudu, kad esi viena ir tik vieną sugebėjai pagimdyt 😒  nepavydėk kitiems taip, gal mažiau raukšlių liks, te 👄

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 25, 18:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72922262" data-time="1643128351"><div><p>Sovietu laikus uzmirsk. Jus gi taip boditės tuo laikotarpiu. Ne Lietuvos Respublika man dave moksla ir nemokama medicina, o TSRS
Papildyta:
Tai vargšų giminė esat, kaip ir priklauso daugiavaikiams.</p></div></blockquote><p>Nu, tai kaip ten su 80 proc? 😆</p><p>Oi, bet kaip tau skaudu, kad esi viena ir tik vieną sugebėjai pagimdyt 😒  nepavydėk kitiems taip, gal mažiau raukšlių liks, te 👄</p>

Tqip, kiek skaiciau, tai apie 80% gauna minimalu atlyginima Lietuvoje.

Ko pavydeti tau? Biednos vaikystes?
Jus buta turit tik vyro tevu deka, nes atsibaragiojai pas ji gyventi ir tik paskui jo buta iskeitet I didesni, paeme paskola is banko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 sausio 2022 - 18:38

Skaityk iš naujo, skaitytoja tu 😅

Biedna nepavadinčiau, o kad pavydi tsi net dūnai rūksta-tu gi ten neturi nieko, su šeima nebendrauji, vaiką vos sugebėjai susiveikt, visko būna, čia jau gamta, bet pavydas tik pačiai tau kenkia. Mėgaukis tuo, ką turi, pensijos sulaukei, pats laikas to išmokt

Atsakyti

Jus buta turit tik vyro tevu deka, nes atsibaragiojai pas ji gyventi ir tik paskui jo buta iskeitet I didesni, paeme paskola is banko.

O, nauja istorija 😅😅😅 kažkaip nuklydai , bet tiek to 😆

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 25, 18:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72922267" data-time="1643128603"><div><p>Tqip, kiek skaiciau, tai apie 80% gauna minimalu atlyginima Lietuvoje.

Ko pavydeti tau? Biednos vaikystes?</p></div></blockquote><p>Skaityk iš naujo, skaitytoja tu 😅</p><p>Biedna nepavadinčiau, o kad pavydi tsi net dūnai rūksta-tu gi ten neturi nieko, su šeima nebendrauji, vaiką vos sugebėjai susiveikt, visko būna, čia jau gamta, bet pavydas tik pačiai tau kenkia. Mėgaukis tuo, ką turi, pensijos sulaukei, pats laikas to išmokt</p>

Pakalenk hienos dantimis, pakalenk, argi man gaila biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 25, 18:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72922267" data-time="1643128603"><div><p>Tqip, kiek skaiciau, tai apie 80% gauna minimalu atlyginima Lietuvoje.

Jus buta turit tik vyro tevu deka, nes atsibaragiojai pas ji gyventi ir tik paskui jo buta iskeitet I didesni, paeme paskola is banko.</p></div></blockquote><p>O, nauja istorija 😅😅😅 kažkaip nuklydai , bet tiek to 😆</p>

Viska vyro tevai dave, sodą ir tą turit tik ju deka. O ka tavo tevai dave? Špygą?

Taip kad visiems iki gyvenimo pabaigos turi pasakoti kokius n7ostabius uosvius turejai ir kaip jie jums padejo.

Siandienai spektaklio uzteks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 sausio 2022 - 18:46

😅eik užsakyk dainą žmogui, kurio nematei n meyų, išdrebink tuos varganus 130,gal net sudimest rasi su kuo 😆😆😆

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 25, 17:33)
Google yra kompanija. Jos naudojamos ir siulomos technologijos yra kas kita

pasidomek geriau , kas dar vadinama google biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 25, 17:34)
Kur jau ten tris, visus penkis biggrin.gif . Na jeigu tu nori tikėti kad aš daug vyrų turėjau, tai tikėk. Aš nieko tau neįrodinėsiu. Sakysiu, kad turėjau vieną- vis vien teigsi kad ne, tai geriau galvok, kad daug turėjau, jei tau taip labiau patinka. Vadinas esu verta to, kad mane vis veda prie altoriaus biggrin.gif .

tai nasle 5 kartus, kad vis prie altoriaus veda? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 25, 17:47)
Mane dabar kitas klauaimas kirbina.
Sugalvojau mamą pasveikimti per sveikinimu koncertą gimimo dienos proga...€130 kaina  biggrin.gif . Maty šunes su ta kaina, bet kai paklausiau siūlomų daininykų dainuškes, tai vos neqpsiverkiau. Ir tu dainu pasirinkimas toks mizernas. Kaip jie renka tuos daininykus tokiai laidai? Teks rinktis is to, kas yra. Siaubas.

as teti kazkada taip sveikinau , jis labia norejo, tai man kas nepatiko visiskai pakeite mano sveikinimo teksta, pripaise kakzokiu kvailu savo eiliu...bet teciui viskas patiko labai dziaugesi biggrin.gif nu dainos tai jo , bet kaip ju amziui tai tiko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 25, 17:50)
Zinau viena moteri. Dirba gamykleles naktine sarge. O jau isivaizdina, kad turi darba, pamanytum kad savivaldybje kokia mero patareja

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
cia gal is sovietinui laiku tas kompleksas likes, kad moteris butinai turi dirbti buti traktoriste, kosmonaute, tik jau ne mama ir namu seiminke... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 25, 18:13)
O gyvenimo be priklausymo neina įsivaizduot? </p><p>Boba turi nuo kažko priklausyt? </p>

na tokia realybe visi nuo kazko priklauso, nebent esi koks Bill Gates, ar Ellon Musk, tada gal jau ir nebepriklausai ....
tu pvz priklausai nuo darbdavio, jei ne jis negaletum nusipirkti sau asmeniskai nieko mirksiukas.gif

bet kodel vengi atsakyti i klausima, skaudus tau kazkaip?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 25, 18:22)
Na ar todėl sakiau? Vėl prisigalvoji. Sakiau todėl, kad atvažiuoti ir gyvai pasveikinti negali. Bet va taip norisi kitam savo žodžius į burną įkišt...

tai gali per telefona sveiknti, prie ko cia TV?

As tetis taip sveikinau, kai gyvenau Lietuvoje, jam buvo smagu, drauge irgi taip mama sveikino, tikrai daug vyresnio amziaus zmoniu tai patinka, mano mamai tai ne, ji nei tv neturi ir neziuri biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 25, 18:28)

ten buvo tarybu Lietuva, nemaiskyk , nejau ji kazka gi jum dave? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 25, 18:49)
<p>😅eik užsakyk dainą žmogui, kurio nematei n meyų, išdrebink tuos varganus 130,gal net sudimest rasi su kuo 😆😆😆</p>

taigi jos mama su ja gyvena.
Atsakyti

Lutuke, žėk, tavo diedas priklausomas nuo darbdavio. Jei ne darbdavys, tu negalėtum nusipirkti nieko.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 25, 19:33)
Lutuke, žėk, tavo diedas priklausomas nuo darbdavio. Jei ne darbdavys, tu negalėtum nusipirkti nieko.

na taip ir ka? tik mes galetume nusipirkti, nes as irgi dirbu, o musu biudzetas bendras, o jei abu prarastume darbus airijoje gana neblogas socialas mirksiukas.gif Bet ,kaip bebutu, as nebijau buti priklausoma nuo vyro, nes man tai artimiausias suauges zmogus, o tu ko bijai, taip nepasitiki vyru, maziau, nei darbdaviu? mirksiukas.gif
Atsakyti