Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

na taip ir ka? tik mes galetume nusipirkti, nes as irgi dirbu, o musu biudzetas bendras, o jei abu prarastume darbus airijoje gana neblogas socialas mirksiukas.gifBet ,kaip bebutu, as nebijau buti priklausoma nuo vyro, nes man tai artimiausias suauges zmogus, o tu ko bijai, taip nepasitiki vyru, maziau, nei darbdaviu? mirksiukas.gif

Tai jei nebijai, kad diedas priklauso nuo darbdabio, ko pati bijai nuo jo priklausyt? 😅

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 25, 19:37)
na taip ir ka? tik mes galetume nusipirkti, nes as irgi dirbu, o musu biudzetas bendras, o jei abu prarastume darbus airijoje gana neblogas socialas mirksiukas.gif Bet ,kaip bebutu, as nebijau buti priklausoma nuo vyro, nes man tai artimiausias suauges zmogus, o tu ko bijai, taip nepasitiki vyru, maziau, nei darbdaviu?  mirksiukas.gif

Gali taip darbo ieskotis

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Gali taip darbo ieskotis

will-program-for-food-300x199.jpg

Nu kas, iš pašalpų pagyvens, geras gi gyvenimas 😅

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 25, 19:41)
Tai jei nebijai, kad diedas priklauso nuo darbdabio, ko pati bijai nuo jo priklausyt? 😅

nebijau ar kada kur baisejausi, kad moteris uzauginusi vaikus eina dirbti? bigsmile.gif Jei jai tai patinka, jei malonu, kai nereikai palikti leliuku kazkam ko ne?
Cia tu baisiesi, kaip moteris gali priklausyti nuo savo mylimo, mylincio vyro.
Tu sakai, kad reikia vos ne kudikius palikti kitiem zmonem, kad ne duok dieve nuo to savo vyro neprikklausyti, kad nepavirsti nuobodzia jam namu seimininke ir erke siurbencia jo pinigus, ne taip?

taigi klausiu is kur toks nepasitikejimas savo vyru? ir savim? is kur tas mastymas, kad darbas, tekstu redagavimas daro tave kazkuom idomesne jam? nemanai, kad vyrui gal butu malonu, kad tu galetum juo pasikliauti visapusiskai, ar jis tavim nepasitiki, kad neduoda korteles nuo savo saskaitos? O tu pagal tai jau prisitaikei filosofija?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 25, 19:41)
Gali taip darbo ieskotis

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jei jau tokia situacij abutu Airijoje, tai vargu ar programu is vis kam bereiktu lotuliukas.gif

for food as darza turiu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 25, 19:46)
Nu kas, iš pašalpų pagyvens, geras gi gyvenimas 😅

na tavo dydzio beveik atlyginimas - pasalpa Airijoje, tai nezinau tu man pasakyk,koks tai gyvenimas biggrin.gif Gyvena gi zmones biggrin.gif
Atsakyti

Lt ir pagimdžius gaunamos išmokos. 2 metus.

Atsakyti

Atsakyti

nebijau ar kada kur baisejausi, kad moteris uzauginusi vaikus eina dirbti? bigsmile.gifJei jai tai patinka, jei malonu, kai nereikai palikti leliuku kazkam ko ne?
Cia tu baisiesi, kaip moteris gali priklausyti nuo savo mylimo, mylincio vyro.
Tu sakai, kad reikia vos ne kudikius palikti kitiem zmonem, kad ne duok dieve nuo to savo vyro neprikklausyti, kad nepavirsti nuobodzia jam namu seimininke ir erke siurbencia jo pinigus, ne taip?

taigi klausiu is kur toks nepasitikejimas savo vyru? ir savim? is kur tas mastymas, kad darbas, tekstu redagavimas daro tave kazkuom idomesne jam? nemanai, kad vyrui gal butu malonu, kad tu galetum juo pasikliauti visapusiskai, ar jis tavim nepasitiki, kad neduoda korteles nuo savo saskaitos? O tu pagal tai jau prisitaikei filosofija?
Papildyta:
biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
jei jau tokia situacij abutu Airijoje, tai vargu ar programu is vis kam bereiktu lotuliukas.gif

for food as darza turiu tongue.gif
Papildyta:
na tavo dydzio beveik atlyginimas - pasalpa Airijoje, tai nezinau tu man pasakyk,koks tai gyvenimas biggrin.gifGyvena gi zmones biggrin.gif

Man tai tiesiog gėda būtų gyvent iš pašalpų, turint sveikas rankas kojas. Tu net nesuvoki, kad ne pašalpos dydyje esmė

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 25, 20:05)

jau nebe 3?
ir ka tuom norejai apsakyti? jau 2 m vaikas gali pilnai visa diena buti be vieno is tevu? unsure.gif
Jau ji galima palikti ir pulti i tuos labai idomius darbus, kurie idomesni uz bet kokia neapmokama veikla gyvenime ir kurie daro moteris labai idomias vyrams? doh.gif Manai vyrai tuokiasi, kad butu idomu jiem su zmona ir kad ne duok dieve, ant jos nereiktu nei cento isleisti....? .... kazko labai abejotina, manau vyrui daug mieliau pailsejusi, rami, svelni zmona, kuri turi sau idomios vieklos, jaukus namai, skanus naminis gamintas maistas, zmona, kuriai jis gali leisti savo uzdirbtus pinigus ir taip dziaugtis ir ja dziuginti.

suprantu ne visi vyrai gali islaikyti seima, tikrai nelengva siais laikais, bet baisetis, kad moteris nedirba, jei vyras sugeba ja islaikyti, na mazu maziausiai kvaila biggrin.gif
Atsakyti

Kas baisisi, tegu nedirba, jei l turtingas diedas. 

Bet realybė kokia-diedas ušlaiko, bet taip, kad boba nieko sau leist negali, nes pinigų mažai. Nu nafik.

Kokius 3-4 tūkst ne kiekvienas vyras LT gsli užsidirbt, tai čia tik paprastam gyvenimui.

O sėdėt namie be pinigų ir dar pensijai nekaupt gali tik kvaiša.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 25, 20:07)
Man tai tiesiog gėda būtų gyvent iš pašalpų, turint sveikas rankas kojas. Tu net nesuvoki, kad ne pašalpos dydyje esmė

na taip, zinoma ir man, bet tai jei tokia sitaucija butu, kaip Idomucia ikele, kad darbu nera, tai kas belieka?

zinai, jei neturetum ka valgyti, tai dar ir kaip pasalpos dydyje esme, ypac jum gyvenant bute, grauztumet palaneges ir neturetumet uz ka uz mokescius uzsimoketi. mirksiukas.gif ....tokia kaip tu eitum jauciu issimustum visas galimas pasalpas ir nuolaidas biggrin.gif
Atsakyti

2 metai išmokos, trečius nemoka bet gali nedirbt.

Aiškucerkės norėtų iki paauglystės tingėt namie 😅

Atsakyti

na taip, zinoma ir man, bet tai jei tokia sitaucija butu, kaip Idomucia ikele, kad darbu nera, tai kas belieka?

zinai, jei neturetum ka valgyti, tai dar ir kaip pasalpos dydyje esme, ypac jum gyvenant bute, grauztumet palaneges ir neturetumet uz ka uz mokescius uzsimoketi. mirksiukas.gif....tokia kaip tu eitum jauciu issimustum visas galimas pasalpas ir nuolaidas biggrin.gif

Pirma, visi žino, reikia turėti finansinę pagalvę-pusmečio atlyginimų sumą. Antra, nereikia nieko išsimušt, Užimtumo tarnyba-kol ieškai darbo, gauni išmokas. 

Kaip susijęs butas ir namas su nedarbu? 

Atsakyti