Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

kodėl? Ji, atyt, kalba apie maišus kur pro spec paliktas skyles išauga?

Mes užmiesty pvz agurkos bačkose auginam. įmetam šviežios žemės, pasėjam, palaistom kai atvykstam, ir vasarai agurkų per akis, jie svyrantys tokie. Vis šiokia tokia nauda iš bačkų :D

Faina šiaip :)

Atsakyti

Tingioji daržininkystė 😅

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 26, 15:52)
<p>Nebent tam maišui kažkokios spec bulvės ar spec.žemės...🤔🤔🤔</p>

Sodinsiu atspariausia, ir dazniausiai auginama Vineta. Maisai paprasti, is Senuku is geotekstiles, kvepuojantys, teks dazniau laistyti, bet tai ne problema, kapiliarini laistyma padarysim. Zeme, darysim patys, maisysim savo priemoli su kompostu ir musu kompostines, na dar sauja pelenu, pradziai pakaks, veliau ziuresime i augima, pagal lapus ir spresime ko truksta.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 26, 16:21)
<p>Tingioji daržininkystė 😅</p>

Kuo toliau tuo labiau darausi "tingine". O rezultatai stebinantys.
Atsakyti
Moonte, tu ant tiek gluša, jog galvoji, kad man gali kazkaip kazkur ikasti? biggrin.gif Tu vargo motinėle, vaiką iskeitusi I birką.Palikti vieną nepilnametį...eik tu nx koks neatsakingumss. Tavo laime to nesuzinojo vaiku apsauga ir socialiniai.

Montekrista tai isvis, del raidziu taisymo numetusi vaikus belekam. Tikekimes pedofilu ju tarpe nėra.

Atsakyti
Taip, datželis yra pedofilų irštva tiesiog😅
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 26, 16:41)
Taip, datželis yra pedofilų irštva tiesiog😅

Tu juos po visa gimine metei maziukus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 26, 16:42)

Įrodyk bigsmile.gif Nieko tokio nesu skaičius, ko šmeiži personažą Montekristą?Aš tai bent su citatom, o tu - tik su savo fantazijom mirksiukas.gif

Bet aš čia dabar trumpam.

Montekrista 4u.gif
Atsakyti

rimtai, gal su šuniu prie būdos dar buvo kartu? :D 

Atsakyti

Įrodyk bigsmile.gifNieko tokio nesu skaičius, ko šmeiži personažą Montekristą?Aš tai bent su citatom, o tu - tik su savo fantazijom mirksiukas.gif

Montekrista 4u.gif

:D NU vis kažką naujo sužinau apie save :D

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 01 26, 16:46)
Įrodyk bigsmile.gif Nieko tokio nesu skaičius, ko šmeiži personažą Montekristą?Aš tai bent su citatom, o tu - tik su savo fantazijom mirksiukas.gif

Montekrista 4u.gif

Neturi to konspektuose savo? Ajajaj kokia bėda!!!! Greit bek skaityti montekristos, jei ji tada buvo Montekrista, nes ji buvo tris kartus issiregistravus is mamku ir atgimė, kaip sfinksas, be rašytų žinučių bagažo biggrin.gif . Nuo to momento bek greitai greitai skaityti, kai ji pasigimde antra vaika.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 26, 16:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72922672" data-time="1643208155"><div><p>Tu juos po visa gimine metei maziukus.</p></div></blockquote><p>rimtai, gal su šuniu prie būdos dar buvo kartu? biggrin.gif </p>

Geda esi, kuriai pirmoje vietoje vyras, ne vaikai. Užkurė, apsiskėtusi uošvių turtą.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 26, 16:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72922673" data-time="1643208365"><div><p>Įrodyk vartotojo įkelta nuotraukaNieko tokio nesu skaičius, ko šmeiži personažą Montekristą?Aš tai bent su citatom, o tu - tik su savo fantazijom vartotojo įkelta nuotrauka

Montekrista vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>:D NU vis kažką naujo sužinau apie save biggrin.gif</p>

Oi, kaip tau pakilo nuotaika, kai gavai dėmesiaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 sausio 2022 - 16:54

:D jau ir turtą uošvių gavau :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 26, 16:54)
<p>:D jau ir turtą uošvių gavau biggrin.gif</p>

Tai ne....tavo tevai tau padovanojo soda ir 2 kambariu buta biggrin.gif
Atsakyti