Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 26, 16:25)
Moonte, tu ant tiek gluša, jog galvoji, kad man gali kazkaip kazkur ikasti?  biggrin.gif Tu vargo motinėle, vaiką iskeitusi I birką.Palikti vieną nepilnametį...eik tu nx koks neatsakingumss. Tavo laime to nesuzinojo vaiku apsauga ir socialiniai.

Montekrista tai isvis, del raidziu taisymo numetusi vaikus belekam. Tikekimes pedofilu ju tarpe nėra.

Tu dar glusesne, tuomet, jei manai kad tave kas kandzioja.
O cia dabar, tu manaisi, kad mane, ar Montekrista ikasi...

Niu, niu...

P.S.
Saip, anuo metu vaiku apsauga mano namuose lankesi daznai. Nuliudinsiu, ne del tavo minetu ir norimu priezasciu. mirksiukas.gif
Jau isivaizduoju kaip nusifantazuosi, noredama man iskasti.
Atsakyti

Tai ne....tavo tevai tau padovanojo soda ir 2 kambariu buta biggrin.gif

o bl mano diedas dar ir butą su sodu gavo dovanų??? Reiks pasiaiškint, kur slepia dovanas :D

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 01 26, 16:56)
Tu dar glusesne, tuomet, jei manai kad tave kas kandzioja.
O cia dabar, tu manaisi, kad mane, ar Montekrista ikasi...

Niu, niu...

P.S.
Saip, anuo metu vaiku apsauga mano namuose lankesi daznai. Nuliudinsiu, ne del tavo minetu ir norimu priezasciu.  mirksiukas.gif
Jau isivaizduoju kaip nusifantazuosi, noredama man iskasti.

Tai zinomos gi lietuviškos madamos, dirbancios vaiku apsaugoje. I viska akis uzmerkia uz kilogramą bulviu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 26, 16:41)
Taip, datželis yra pedofilų irštva tiesiog😅

O, bet, taciau...

Man patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 26, 16:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72922678" data-time="1643208934"><div><p>Tai ne....tavo tevai tau padovanojo soda ir 2 kambariu buta vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>o bl mano diedas dar ir butą su sodu gavo dovanų??? Reiks pasiaiškint, kur slepia dovanas biggrin.gif</p>

Tqi kada vel apsimelavai? Dabar ar tada, kai tai rašei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 26, 17:48)
NU vis kažką naujo sužinau apie save biggrin.gif</p>

Ne tu viena. Mes visos sužinom biggrin.gif
Atsakyti

Tqi kada vel apsimelavai? Dabar ar tada, kai tai rašei? biggrin.gif

rašiau ką? Kad užmiestį paveldėjo vyras, mirus jo tėvams? :D Įsirašyk, nepamiršk, nes jau tai esu minėjus ;D 

O buto tai reiks paieškot, cholera nuslėpė :D

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 26, 16:57)
Tai zinomos gi lietuviškos madamos, dirbancios vaiku apsaugoje. I viska akis uzmerkia uz kilogramą bulviu.

Sakai perbrangiai sumokejau, asai tai savo namuose skirdavau smurta patyrusiom moterims ir ju vaikam pastoge.

O siaip, ne visi yra lietuviai panasus i tave 4u.gif
Aciu Dievui.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 26, 16:57)
o bl mano diedas dar ir butą su sodu gavo dovanų??? Reiks pasiaiškint, kur slepia dovanas biggrin.gif

Palauk dar ne tai suzinosi.
Va vakar suzinojom, jog Maja Di vyru harema turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 26, 17:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72922684" data-time="1643209136"><div><p>Tqi kada vel apsimelavai? Dabar ar tada, kai tai rašei? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>rašiau ką? Kad užmiestį paveldėjo vyras, mirus jo tėvams? biggrin.gif Įsirašyk, nepamiršk, nes jau tai esu minėjus ;D </p><p>O buto tai reiks paieškot, cholera nuslėpė biggrin.gif</p>

Nu va, gi ir taip zinojom, kad ne tavo tevai paliko tau, o vyras paveldejo is savo tevu. O draskaisi cia, kad mol as meluoju biggrin.gif
Atsakyti

Nu va, gi ir taip zinojom, kad ne tavo tevai paliko tau, o vyras paveldejo is savo tevu. O draskaisi cia, kad mol as meluoju biggrin.gif

tai kad meluoji :D

Atsakyti

Sakai perbrangiai sumokejau, asai tai savo namuose skirdavau smurta patyrusiom moterims ir ju vaikam pastoge.

O siaip, ne visi yra lietuviai panasus i tave 4u.gif
Aciu Dievui.
Papildyta:

Va vakar suzinojom, jog Maja Di vyru harema turi mirksiukas.gif

nu vyrų haremą turėt visai faina :D

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 01 26, 17:02)

O siaip, ne visi yra lietuviai panasus i tave  4u.gif
Aciu Dievui.
Papildyta:
Va vakar suzinojom, jog Maja Di vyru harema turi  mirksiukas.gif

Tu savo pastoge skyrei svetimiems, jau ten ukyje isvaziavusi su susigrazintu diedu? kai tuo paciu laiku tavo nepilnsmetis vaikas ne tik vienas gyveno, bet turejo net save issilaikyti pats? Tu gyveni kreivu veidrodziu karalysteje. Gi nerekei socialiniams 'o mano 16 metu vaikas vienas gyvena ir pats issilaiko'?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 sausio 2022 - 17:06