Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 27, 22:04)
pacituosi? ai aisku ne, nes nera ka cituoti ar ne? bigsmile.gif
na lai iekso, jei nori, man kas...bet nemanau, kad lengva rasti zmogu is sio forumo, nebent kazkas is pazystanciu ja, pasakytu.
O sunu veisyklu daug gi nera paklausinejus is kurios iskeliavo suniukas i Airija manau imanoma rasti, juo labiau kad ji kele suniuku foro cia.
Papildyta:

ne tu sakei seniau, kai buvo kalbama apei Burba, kai ji sake, kad tave zino is fb, kad tu net ne savo vardu esi. Ir ne tu dabar pastarosiom dienom sakei, kad nebeturi asmeninio fb?

na ne tu tai ne tu, gal kazkas kartais is tavo profilio rasineja...
Papildyta:

aip tik nepatogus fakai, taip jau tau ir atsibosta lotuliukas.gif kaip desninga.

taigi jau parasiau  biggrin.gif

Begu, cituoti... Neturiu ka veiki, o svvarbiausia, nematau kam.
AS puikiai zinau, kas buna kai tau pacituoja, taigi, berpasmiu veiksmu neatlikineju.
Tu juk nepoakaltinama.

Oi, alie nuskiesk tu man taip. Amejaa, tave identifikavo biggrin.gif O jau spec tarnybos, niekaip.

Burba, mane negalejo pazinoti, nei per kur, nes as niekada neturejau ir neturiu snukiaknygei savo asmenines paskiros. Cia mano samoningas pasirinkimas. Tiesa, kartais ribojantis mane, bet kai yra giminaiciai turintys paskira, patenkinu savo smalsuma. Taigi, maziau ziurek serialu.

O taip, neaptogu per galva kelnes vilktis. O tavo nesamones skaityti, tiesiog neidomu. BEt itariu esi itikejusi, kad visi privalo juos skaityti.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 27, 22:11)
Ziauriai trumpa tavo atmintis 

As esu teletabių Karalius Saulė  biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Ka nori daryk, o FAinuska teisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 01 27, 22:19)

Burba, mane negalejo pazinoti, nei per kur, nes as niekada neturejau

Meluoji, kaip Peliauckų Jadzė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 27, 22:06)
na uz tai nieko negaunu, o tureciau? kur ten man kapsi kas, isduosi gal? Gaunu uz savo darba, bet man tai uztenka, ne as vis verkiu apie kitu atlygius ir gyvenima nuolat  biggrin.gif

Na bet, paradoksas, pati peza, dergiasi is Montekristos uzdirbamu pinigu, kaip jie uzdirbami, ir tuo paciu raso, sau ditirambus gieda. Nuo taburetes, tik nenukriks sventeiva.

O vaiku auklejimas i gyvenimo savoka ieina? Klausimas retorinis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 01 27, 22:19)
Begu, cituoti... Neturiu ka veiki, o svvarbiausia, nematau kam.
AS puikiai zinau, kas buna kai tau pacituoja, taigi, berpasmiu veiksmu neatlikineju.
Tu juk nepoakaltinama.

Oi, alie nuskiesk tu man taip. Amejaa, tave identifikavo  biggrin.gif O jau spec tarnybos, niekaip.

Burba, mane negalejo pazinoti, nei per kur, nes as niekada neturejau ir neturiu snukiaknygei savo asmenines paskiros. Cia mano samoningas pasirinkimas. Tiesa, kartais ribojantis mane, bet kai yra giminaiciai turintys paskira, patenkinu savo smalsuma. Taigi, maziau ziurek serialu.

O taip, neaptogu per galva kelnes vilktis. O tavo nesamones skaityti, tiesiog neidomu. BEt itariu esi itikejusi, kad visi privalo juos skaityti.

oi nauja sena dainele, na nera ka cituoti, kai meluoji ir tiek, kam tu vargsti su paisteisinimais?

tai siek tiek kas kita, teisetvarka nesiriamia spejimasi, reikia ir irodymu. As pvz ir cia galiu parasyti esu Simonyte ar tai bus irodymas, kad ci ajos paskyra? nejau neaisku tokei elementarus dalykai? mirksiukas.gif

nu va taip ir rasei, tik praeita kart rasei neturiu savo vardu paskyros...

jo visas kitas patogu, ir atsakineti paklodem patogu, o va kur nepatogus faktai pasidaro nuodbodu biggrin.gif
tai kaip ten su tuo kalejimu LIetuvoje?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 27, 22:20)
Meluoji, kaip Peliauckų Jadzė  biggrin.gif

Aciu uz komplimenta.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 01 27, 22:24)
Na bet, paradoksas, pati peza, dergiasi is Montekristos uzdirbamu pinigu, kaip jie uzdirbami, ir tuo paciu raso, sau ditirambus gieda. Nuo taburetes, tik nenukriks sventeiva.

O vaiku auklejimas i gyvenimo savoka ieina? Klausimas retorinis.

as dergiuosi is jos uzdirbamu pinigu??? ir vel aisku citatos nebus, nors kalbejom apie tai si vakara? lotuliukas.gif
as dergiuosi is jos asikinimo kaip rasyti kitiem, nors pati nuolat daro klaidas. Kaip kiek kur ji uzdirba man visai dzin...

? vel teiginys ne i tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 01 27, 22:26)
Aciu uz komplimenta.

Už ką, už ką? fool.gif
Papildyta:
Duodu apmyzti savo du pirstus, kad tie 4 apacioje sedintys anonimai - teletabės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 sausio 2022 - 22:33
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 27, 22:25)
oi nauja sena dainele, na nera ka cituoti, kai meluoji ir tiek, kam tu vargsti su paisteisinimais?

tai siek tiek kas kita, teisetvarka nesiriamia spejimasi, reikia ir irodymu. As pvz ir cia galiu parasyti esu Simonyte ar tai bus irodymas, kad ci ajos paskyra?  nejau neaisku tokei elementarus dalykai?  mirksiukas.gif

nu va taip ir rasei, tik praeita kart rasei neturiu savo vardu paskyros...

jo visas kitas patogu, ir atsakineti paklodem patogu, o va kur nepatogus faktai pasidaro nuodbodu  biggrin.gif
tai kaip ten su tuo kalejimu LIetuvoje?

Jau kam kalbeti apie senas daineles, visi kas priestarauja tau yra melagiai mirksiukas.gif
Uzlipk ant balto popieriaus lapo, gal pamatysiu pries ka cia teisintis.

TEisetvarkai, tavo paklodziu cia prirasytu per akis ir truputuka jei ka, pakaks. Taigi. Tu rasyk nors Romos Popiezius, cia ne esme, esme tavo cia destoma ideologija.

BEt tau netrukdo, prisiziurejus serialu interpretuosi nesamones biggrin.gif .
O paskui man vapaliosi, kad as neva persuku. Man tai pofig, sukaliok tu kaip nori, bjauru kai tu vapalioji, pati ... Tiek to, zinau, kad nedasibelsiu iki sazines, todel neverta.

Sakai tau kelnes per galva patogiau, OK. Man ne. Slabo, manes neveikia, taigi nesistaipstyk.

Stovi vietoje.
Atsakyti
Moonte, kodel tu visada prisiregistruoji, kaip nematomas personazas?

Kokios mintys vercia tave mamkose buti nematoma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 sausio 2022 - 22:37
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 27, 22:32)
Už ką, už ką?  fool.gif
Papildyta:
Duodu apmyzti savo du pirstus, kad tie 4 apacioje  sedintys anonimai - teletabės.

Todel, kad PJ as labai gerbiu.

Kodel tu seki kas sedi apacioje? Koks tau skirtumas? Kam visa tai taip sureiksminti? Cia vel tavo kompleksai? Kaip jau minejau, tai atmazkes sugalvoji kodel tu cia lankaisi, tai dabar galvoji, kad ir kiti, del to paties slepiasi, del kodel tu teisiniesi? Nejaugi tau geda cia buti?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 27, 22:36)
Moonte, kodel tu visada prisiregistruoji, kaip nematomas personazas?

Kokios mintys vercia tave mamkose  buti nematoma?

As nieakda to nesureiksminau. Pirma karta pabandziau, taip ir liko varnele, ir kai prisijungdavau automatiskai sujungdavo. Praejusi karta, kai rasiau is kito kompo, padariau samoningai, kad tave, uarda tai jaudina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 01 27, 22:34)
Jau kam kalbeti apie senas daineles, visi kas priestarauja tau yra melagiai  mirksiukas.gif
Uzlipk ant balto popieriaus lapo, gal pamatysiu pries ka cia teisintis.
TEisetvarkai, tavo paklodziu cia prirasytu per akis ir truputuka jei ka, pakaks. Taigi. Tu rasyk nors Romos Popiezius, cia ne esme, esme tavo cia destoma ideologija.
BEt tau netrukdo, prisiziurejus serialu interpretuosi nesamones  biggrin.gif .
O paskui man vapaliosi, kad as neva persuku. Man tai pofig, sukaliok tu kaip nori, bjauru kai tu vapalioji, pati ... Tiek to, zinau, kad nedasibelsiu iki sazines, todel neverta.

Sakai tau kelnes per galva patogiau, OK. Man ne. Slabo, manes neveikia, taigi nesistaipstyk.

Stovi vietoje.

priestaraujantys man? rimtai, ne tikai ne, melagiai tai tie, kurie meluoja, nuolat, kaip tu pvz.

Jau uz ideologija baudziama jau LT? tai sakai bet koki asmeni pagriebs, be irodymu ir nubaus Lietuvoje? blink.gif

? unsure.gif

tai kaip su tuo kalejimu Lietuvoje, kur zmones kankino?Pateisini valdzios sutikima, tokiam dalykui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 sausio 2022 - 22:43
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 27, 22:27)
as dergiuosi is jos uzdirbamu pinigu??? ir vel aisku citatos nebus, nors kalbejom apie tai si vakara? lotuliukas.gif
as dergiuosi is jos asikinimo kaip rasyti kitiem, nors pati nuolat daro klaidas. Kaip kiek kur ji uzdirba man visai dzin...

? vel teiginys ne i tema  biggrin.gif

Rimtai, nepakaltinama, kokia dar citata, nueik pora lapu atgal, sudu su keliomis kalidomis apvadino, od abar kiaules akis varto. Nu bet...
Atsakyti