Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 27, 22:57)
Eik I lovą, Moonte, padek savo papą vyrui po galva  biggrin.gif Lietuvoje tuoj dvylikta prasides. Ar tu visada lauki kada vyras uzmigs?  g.gif  g.gif

Dabar tikrai vsio. Einu prie vyro pasimerlinti  biggrin.gif

Burba, tu pastoviai prasiduri. Visu prima, mano papus gali vadinti spuogais, tau leidziu, ne tavo tesmenys, ant ju nepaguldysi ir jais neuzsiklosi. Mano vyras Prancuzijoje. Jei butu namie, mes eitume miegoti apie antra valanda. Todel kad mums taip patogiau, nesijaucia laiko skirtumo, kai keliauji.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 01 27, 23:00)
Ne tau klastojanicai opnento zinute aiskinti apie garbe.

Tu ir nesuprasi, kaip ir nesupratai, kad ta asmeni, apie kuri cia minejai ir atleido delapcios isvardintup riezasciu.

O as neamtau kam ta mano nuomone rasyti...

biggrin.gif oi man iki jusu melu, kaip iki menulio...

ne , ne del to atleido, o del skandalo, ji prieme su tais simboliais ir i dabra jis us jais kas dien vazinejo...

nes neturi?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 01 27, 23:03)
Burba, tu pastoviai prasiduri. Visu prima, mano papus gali vadinti spuogais, tau leidziu, ne tavo tesmenys, ant ju nepaguldysi ir jais neuzsiklosi. Mano vyras Prancuzijoje. Jei butu namie, mes eitume miegoti apie antra valanda. Todel kad mums taip patogiau, nesijaucia laiko skirtumo, kai keliauji.

Kaip keista, kad jus I Prancuzija I savo butą vazinejate ne kartu, o paeiliui. Labai keista ir duoda daug peno apmastymams.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 27, 23:03)
sudu malimas, tai tera tuscia beletristika, o ne sudinai atliktas darbas, sakai montekrista sudinai tai daro?

O jei man moketu uz sudinai atlikta darba, as tikrai neisizeisciau, nu bet nemoka, neturiu pazystamu, kaip monetkrista ilysti i siltas vieteles  biggrin.gif

ir dar karta apie isizeidimus, AS NEISIZEIDZIU, ypac cia forume, nusisypsau kartais, na kartais nusistebiu ir tiek, o ir gyvenime nematau prasmes. Na jei tiesa sako zmogus, kam isizeisti, o jei mela, tuo labiau kam? skaudinti gali tik labai labai artimas zmogus, jei ka ne tai pasakytu, nes jis pazysta, o ne svetimi. Jei taip nuolat isizeidineti, tai ligoniu turi buti unsure.gif ... Juk isizeidimas, tai saves suzeidimas, tau gi skauda, ne tam ant ko tariamai isizeidei, nelabai matau tam prasmes, kodel reiktu save kankinti? Visi laisvi tureti kokia nori nuomone apie mane ir sneketi , ka tik nori apie mane, tu tame tarpe,man kas nuo tavo sneku?  uz snekas tasako tik snekantysis. mirksiukas.gif o pats tik tiek,kaip i tai reguoji.
Papildyta:

kam nukreipi kalba, as dabar konkreciai kalbu apie pazada vakaru Gorbaciovui neplesti i rytus nato. sakei, akd tai putino kliedesiai, bet ne tai uzdokumentuota ir patvirtinta, tai ka tu i tai?
cia ne kaip as ar tu traktuosim, cia mokslininkai istyre jau traktavo, toks pazadas buvo.

O tu skaitei jos darba? Kad dabar suda mali apie jos darba? Ir kas tave vercia, suda malti?

As nezinau, neskaciau ka ji dirbo ir uz ka jai buvo sumoketa, kaip as galiu vertinti tai ko nezinau... Cia kaip tu megsti akcentuoti, as ne tu biggrin.gif

TAip, taip, neisizeidia... Tikiu, gipsas. Idomu kas tuo tiki, zinoma, apart tavo sielos sesiu mirksiukas.gif

O as tau rasau, kad tai tik teksto interpretacijos. Ir tikrai, tu ne tas asmuo kurio man nuomone idomi. Sia tema as pakankamai sigvildenusi, man viskas aisku.

QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 27, 23:08)
Kaip keista, kad jus I Prancuzija I savo butą vazinejate ne kartu, o paeiliui. Labai keista ir duoda daug peno apmastymams.

Todel, kad as turiu pareigas, vaikus reikia vezioti i popamokinius uzsiemimus.
Vyras nabagas paliktas vienas, be prieziuros, bet jis savrankiskas ir viska supranta. O ir liudeti jam nera kada, nes dirba.

QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 27, 23:05)
biggrin.gif oi man iki jusu melu, kaip iki menulio...

ne , ne del to atleido, o del skandalo, ji prieme su tais simboliais ir i dabra jis us jais kas dien vazinejo...

nes neturi?

Kartok dazniau, gal kas patikes.

AS girdejau kita informacija.

Sakiau, SLABO, manes neveikia. O tu, ypac tu, ne tas zmogus mirksiukas.gif Kaip matai uzantyje akmenu nenesioju, tiesiai sviesiai, nesugebi priimti atsakymo, kad su tavimi diskusija man neidomi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 27 sausio 2022 - 23:25
QUOTE(Moonte @ 2022 01 27, 23:17)
O tu skaitei jos darba? Kad dabar suda mali apie jos darba? Ir kas tave vercia, suda malti?

As nezinau, neskaciau ka ji dirbo ir uz ka jai buvo sumoketa, kaip as galiu vertinti tai ko nezinau... Cia kaip tu megsti akcentuoti, as ne tu  biggrin.gif

TAip, taip, neisizeidia... Tikiu, gipsas. Idomu kas tuo tiki, zinoma, apart tavo sielos sesiu  mirksiukas.gif

O as tau rasau, kad tai tik teksto interpretacijos. Ir tikrai, tu ne tas asmuo kurio man nuomone idomi. Sia tema as pakankamai sigvildenusi, man viskas aisku.

Todel, kad as turiu pareigas, vaikus reikia vezioti i popamokinius uzsiemimus.
Vyras nabagas paliktas vienas, be prieziuros, bet jis savrankiskas ir viska supranta. O ir liudeti jam nera kada, nes dirba.
Kartok dazniau, gal kas patikes.
AS girdejau kita informacija.
Sakiau, SLABO, manes neveikia. O tu, ypac tu, ne tas zmogus  mirksiukas.gif Kaip matai uzantyje akmenu nenesioju, tiesiai sviesiai, nesugebi priimti atsakymo, kad su tavimi diskusija man neidomi?

o ka mes cia kiauras dienas darom, jei ne suda malam? lotuliukas.gif

man tikrai neidomu, zmoniu religijos, sunku gal tau patiketi, kai tu sugebi isizeisti net ant nepazystamu zmoniu, kas man irgi sunku patiketi, kaip taip is vis galima ... biggrin.gif

na ne, as nesu tarp tu mokslininku, kurie tyrinejo visus tuo meto dokumentus, israsus is susitikimu ir t.t. as tikrai abejoju ar tu juos visus esi perskaiciusi biggrin.gif

t.y. anot montekristos, specialiai pabeges toliau nuo taves darbuotis?

keista, o tiek diskutuoji biggrin.gif

na, o jei nuosirdziai, as manau , kad esi geras zmogus, su savo priciudais, kaip ir mes visi, bet nepiktybinis, siek tiek isplautom smegenelem ir tiek. Tu, manau, net nesuvoki, kad kalbi apie mane netiesa daznai, nes susikurei kazkoki mano paveiksla mintyse ir kas netinka prie jo ta paparsciausiai atmeti, ar dakuri.

Nuostabi naktis, grazios zvaigzdes siandiena, ka tik buvau pasivaikscioti siek tiek, jau pavasariu kvepia, oras puikus tikiuosi ir toliau taip biggrin.gif Mes is tiesu tokie maziukai palygunus su Visata...o tiek pretenziju, tiek ambiciju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 27, 20:36)
ukrainieciai naudojasi? jais durniukais naudojasi Jav.

Kodėl niekini ukrainiečių tautą ir kurstai tautinę neapykantą?!
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 01 28, 07:03)
Kodėl niekini ukrainiečių tautą ir kurstai tautinę neapykantą?!

Nera ko cia didziuotis. Durneliai visame pasaulyje tapo pilnai valdomi ir rezimai daro ka nori.
Nematau cia kazko labai skirtingo.
Del Ukrainos, tai liudna, kad visi i ja ziuri, kaip i savo geopolitiniu tikslu zaisliuka.
USA tai tolima salis. Tegu.

Bet Rusija tai galejo visai kitokius santykius sukurti. Tada ir poziuris butu visai kitas.

Prie kokius 5 metus rusu forume rusai vare ant Ukrainos. As jiems sakiau - durneliai jus, jei Kanada kovotu su USA tai galetumet dziaugtis, o dabar jus kovojat su savo broliais ir nematot kokioje baisioje padetyje ar jus esate patys ar kazkas jus ten iviliojo.
Atsakyti

Beja Moonte pasiskaitei teksta apie tai, kaip Gorbaciovui buvo zadeta, kad nato i rytus nesiples?
O tu pasigooglink, kad Ukrainai buvo žadėtas teritorijos vientisumas už branduolinio ginklo atsisakymą. Paskaityk apie Budapešto memorandumą, kurį Rusija pažeidė aneksavusi Krymą (ir čia jau ne taip svarbu kokiu būdu tai padarė). Esmė, kad Ukraina neteko jai priklausiusios teritorijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 sausio 2022 - 08:38

Vat ir atsakymas kodėl UK remia Ukrainą ir JAV kišasi į konfliktą. Jie tiesiog laikosi tarptautinio susitarimo.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 25, 15:26)
prie ko cia sau , del saves, jei rasei, kad vyrui neidomi?  bigsmile.gif vartaisi jau? Tu cia apie diedus rasai, ne as  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Tas uzsiciklinimas ant idomumo, rodo tik kompleksus, zinok...man net toks kausimas nekiltu ar as savo vyrui idomi,ar jis man idomus, ne apie tai seima ir santykiai joje, pradzioje zinoma i tai ziuri ar tau idomu su tuo zmogum, ar smagu ir t.t. , o gyvenant kartu virs 20 metus, susikuria visai kitokio gilumo, kokybes santykiai, paprasciausiai ir sedint salia ir tylint - gera.

tame ir esme, kad bendrumas seimos, ne sekse ar lovoje. Galima seksu uzsiimineti ir nepazystant zmogaus, seksas nesuartina, o ypac miegojimas nakti salia, blyn as su drauge pirmus metus studiju vienam kambari miegojom ir kas?  biggrin.gif  bet matau to nesupranti...

prie ko vien pinigai? seima tai ir buitis, buitis bendra buna seimoje, arba nebuna, kai ne seima, o tik kambariokai. Buna nuomojasi pvz keli zmones nama, kartu gyvena, o buitis vis tiek skirtinga.
Bet svarbu tau gerai.

taip, tokios moterys siaubingai kompleksuotos, vargšės. Jos gyvena pagal knygeles, kurias surašė tokios pat vištos, perrašę nuo kitų. Gali būti, kad tokios moterys iš viso vyro neturėję ar išsiskyrę po 3 metų (a la meilė baigėsi). Tokioms vis reikia 'paslapties ir įdomumo' prieš vyrą. Bet svarbu gramatiškai teisingai parašė ir jau moko kitas biggrin.gif
Atsakyti

ne, as taip nesakiau mirksiukas.gifuarda pasidalino nuoroda, kad aristokratai dazniausiai turi atskirus miegamuosius , na tokaip gyvena aukstesniosios klases atstovai, jiem nera riekalo grustis vienam kambaryje. mirksiukas.gif
dar montekrista kazka pradejo svaigti apie zidnyma, visai ne i tema...

o cia ka tu sukratei i misraine, tai jau ne man suprasti, tave kitos teletabes supras pabendrausit 4u.gif

tai penkis kambarius turite?

Miegas su vyru-artumas-tau yra grūdimasis?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 26, 12:46)
<p>Aš tai išvis nesuprantu to nugaros lenkimo biggrin.gif Tik nuo žagrės visi atsitraukėm, ir vistiek kažką atgal traukia ;D</p><p></p>

jo jo, geriau plastmasinės daržovės biggrin.gif
Atsakyti